Last edited by Rakun; 29-05-14 at 16:32.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
stara izreka, koga jednom zmija ujede i gustera se plasi. e tako jednom mu iscijepas gume i napravis stetu od par stotki, i on posle do kraja zivota mu nece padat na pamet da zagradi nekog i ima 3 puta da provjeri kako ga je parkirao prije nego ostavi auto. cak i ako ga dobro parkira a da ne zagradi nekog ima da ostavi br telefona ispod soferke za svaki slucaj![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Cini ti se,u moj komsiluk policajac sa privatnim autom se parkira na pola ceste,desna strana auta je sva izlupana,sto autima sto nogama.I dalje se tako parkira,tako da to nije idealno resenje
A jeste resenje ovim vandalima, posle kad popiju batine bice im neko drugi kriv![]()
niujedne mi gace lastike nema
Vjeruj mi vise ce ga zaboljet sto ce platit pauku 125e+taxi do sportskog nego da mu ne znam sto ucinis...
Ovoga sa Vektrom primijetih i ja vise puta. Sa obzirom da parkiram ispred Shajo zgrade, nemam priliku, ali trebalo bi da mu se neko parkira tik uz vrata vozaca da ne moze uci. Nego takvi bi ti auto ogrebali.
Tako kad vas nego zagradi a vi mu demolirate auto cuvajte se da batine ne popijete kad dodje![]()
Imas dvije opcije da te boli uvo: 1) platis kasko, 2) vozis neku tarabakulu izudaranu
Nije mi jasna ova olaka priča oko demoliranja i uništavanja auta koje vas zagradi.
OK, zagradi vas neko, nanesete mu štetu, ali vi ste i dalje zagrađeni. Kada naiđe vlasnik oštećenog auta, neće morati puno razmišljati prije nego ukapira ko je to mogao uraditi.
I što poslije, ako vas sačeka, jer ste vi i dalje zagrađeni - nemate kud, pa vas rastavi od života nekom šipkom, ili dizalicom?![]()
Last edited by Rakun; 31-05-14 at 20:37.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja bi razmislio 2 puta prije nego bih ovu sliku stavio s obzirom ko je vlasnik.
Cek...
Jedan, dva.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Kupit za par stotina evra ovakvog bijelog golfa desno, samo neregistrovanog, i onda "nehotice" kacit ova bahato parkirana auta.
A to "znas li ciji je to auto" je odavno prosla prica. Svakome je svoje auto vrijedno i vidim da je na ovoj slici bas svako parkirano kako treba.
Imam komšiju koji je zaljubljen u svoje auto i vidim stalno parkiran pored mene. Jedan dan mi sa đecom napolje i kaže on, jesi li primijetio da se stalno parkiram pored tebe, snimio sam te sa prozora kako paziš da ne udariš vratima auto pored tebe kad izlaziš pa da mi je bar sa jedne strane sigurno haha. Za mene je to stvar opšte kulture koju nažalost mnogi nemaju.
Al me cudi da je dzip ovako parkiran,mora da je u frku neku zescu bio je stalno parkiran kako treba
Picture or did not happen
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks