a onda možda ne podržava win7. pokrivaju li drajveri win7? msm ima li ih za win7
a onda možda ne podržava win7. pokrivaju li drajveri win7? msm ima li ih za win7
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Note:
1. GV-800B is currently not compatible with VIA series and ATI series chipset motherboards.
2. 8-port has the same recording rate and display rate as 16-port.
3. Specifications are subject to change without notice.
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Spojio sam 5.1 sistem na TV. Sve radi odlično. Međutim, djeluje mi kao da prilikom puštanja filmova preko USB-a, ton je jedno 20%-30% tiši. Pretpostavljam (čitaj: želim da vjerujem) da je do DVD RIP-ova ta stvar. Jer npr. dok gledam TV sistem držim na 50%, da bih dobio tu istu jačinu, moram da ga stavim na 70%-80% posto.
U pitanju je 42" Sony Bravia i Genius SW-HF5.1 5000
Merci
to ti je do snimka 100% jer nije na svakom filmu isti sound
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Hvala puno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Bugi; 05-06-14 at 17:18.
Ovo se odnosilo samo na Yify, njima zvuk skoro da nista ne valja.
![]()
Savjet?
Desava mi se da kada Office pokusa da odradi autosave da komp zaglavi jedno 7-8 minuta i nakon toga je sve ok... Gore je screenshot iz Symanteca (taj antivirus imam na poslu)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako znas da već imaš virusa, a Symantec ti ne pomaže, odradi skeniranje sa ova dva programa:
Prije toga bi mogao da očistiš sistem od viška temp fajlova sa Ccleaner-om jer će ti skeniranje biti brže:
https://www.piriform.com/ccleaner
Samo pazi, jer će ti ccleaner obrisati i sve zapamćene password-e iz browsera tipa za gmail i sl, pa ako si zaboravio te passworde, ili naloge, prvo provjeri koji su ti, ili ih zamijeni novim šiframa.... Takođe možeš i da dečekiraš brovsere iz ccleaner-a, i na taj način ti neće brisati ništa od temp fajlova koji se tiču njih, ali ti savjetujem ovu prvu varijantu.
E sad, tvoj problem sa zaglavljivanjem računara prilikom autosave-a u Office-u ne mora da bude povezan sa virusima. Moguće da je samo neki Office bug, pa probaj reinstalaciju.
Ne bi bilo loše ni da skeniraš Hard Disk na bad sectore, jer i oni mogu da uzrokuju spor odziv računara prilikom snimanja stvari...
Javi šta je bilo.
Pozdrav.
Hvala na savjetima... Javicu sto sam uspio u ponedjeljak... Ccleaner imam i cistio sam sa njim... Najvise me brine sto Symantec nadje trojanca ali kao da ga ne makne... Treba da mijenjam komp, pa me strah da ne prenesem isti problem na noi racuar preko podataka...
U svakom slucaju hvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Promijeni onda i anti virus. Danas imas mali milion besplatnih anti virusa koji dobro rade posao, pa probaj i sa njima:
http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
http://www.avast.com/index
Ja koristim Aviru, ali probaj prvo sa AVG-om.
Ako ne uspiješ ni sa tim da makneš viruse, javi pa ću ti reći šta još da probaš što se tiče prebacanja podataka na novi komp.
Poz
Odavno sam htio ovo da pitam no vazda zaboravim.Interesuje me na koji nacin radi gps jammer,dali blokira sva ocitavanja gps uredjaja ugradjeno u vozilo?Tipa lokacija,brzina itd itd.GPS radi preko sim kartice
Last edited by John Cena; 07-06-14 at 15:01.
Oni jeftiniji što koštaju 50tak evra i ubadaju se na mjesto upaljača u kolima imaju oko 0.2w snage i blokiraju naokolo signal do 10 metara.
Al to ne znači da sim kartica iz uređaja neće slati podatke. Za nju ti treba gsm jammer
Neće slati podatke o lokaciji, brzini, al oće npr stanje rezervoara, jel auto u pokretu, tj upaljeno ili ne i ostale podatke sa računara iz auta, zavisi šta je omogućeno da šalje.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Prvo, da objasnim kako radi GPS. GPS koristi mrezu satelita i lokaciju odredjuje triagulacijom, tj. komunikacijom sa vise satelita odjednom. GPS komunicira sa satelitima pomocu radio talasa. GPS jammer jednostavno blokira te talase. Po ovome sto si ti napisao misim da imas neki oblik tracikinga, tj uredjaj koji mjeri vise stvari odjednom. GPS jammer ce ti blokirati samo GPS signal, odnosno lokaciju, a tezinu (ako si to mislio pod bezina) nece. Sim karticu taj uredjaj koristi da bi podatke koje je sakupio prebacio na server.
Mene samo interesuje da blokira slanje brzine kojom se krecem,ostalo slobodno neka salje to me ne sjekira.Sta mi preporucujete da uradim povodom toga?
E sad ne znam dal je taj uredjaj spojen na komp od auta pa salje brzinu ili to dobija sa gps satelita. Od toga zavisi hoće li ti gps jammer pomoći... vjerovatno je ovo drugo u pitanju, jedino skuplji modeli mogu podržati da te info dobijaju iz kompa auta.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
John samo malo brzo vozi za ukus firme, pa bi da kad ga nategne onesposobi ocitavanje brzine kamiona/kombia(cega li vec) da ga ne peglaju shefovi na sastanak.
Imace su dokoni pa gledaju ko je dje bio i koliko vozio sluzbeno auto, pa se istresaju po radnicima jer im se zena pegla sa instruktorom fitnesa.
Eto to je htio da vas pita.
s alfa plam-a
Evo Tom je donekle objasnio sta je moj problem,malo mi presralo da me zovu na 91km/h i kazu da prebrzo vozim(na otvoreno) kolko sam vidio ne ide na comp od kamiona gps,vec ima 2 antene,ako sto znaci mogu vidjet oznaku uredjaja jer mi je na dohvvat ruke
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks