Kako igra ova Muguruza. Kako crta linije.
Sent from Paris
Njih dvojica su poznati po tako ludim glavama da bi samo budala igrala kladionicu na bilo koju varijantu![]()
Kako igra ova Muguruza. Kako crta linije.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Ломи је Маша на искуство.
Kakva je Masa. <3 Kakav karakter i zelja. Sad je njen ovaj RG.
Sent from Paris
Novak je laganije dobio Raonića nego što sam mislio. Iskreno, već sam rekao da mi je stil igre Miloša odvratan za gledanje ali od srca čestitke na plasmanu u top 10 na svijetu, tacnije deveti igrač na svijetu. Za poštovanje.
Ako uspijem pogledati nedje snimak Gulbisa i Berdiha volio bi da to odgledam i analiziram. Ovo što sam do sada vidio, Novak mi djeluje najbliži osvajanju ovogodišnjeg RG-a. Sjutra će takodje biti zanimljiv teniski dan.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Mislim da ce Nadal sjutra mnogo lakse nego sto svi ocekuju dobiti Ferera, a mislim i da ce Murray da pobijedi Monfilsa.I drago mi je sto Andrea Petkovic konacno igra kako zna i sto su je povrede zaobisle. Mogla bi sjutra cak i da dobije Erani.
Marej može da uzme set Nadalua Ferer može da namuči Nadala samo ako bude u top elementu. Ovo Mareja vec vidim u polufinalu sa Nadalom
![]()
Gledah Ferrera juce protiv Andersona i nije igrao nesto, cak je i set izgubio. Murray je juce onom svojom defanzivom par puta izludio Verdasca, mislim da ce tako i Monfilsa sjutra. Jos ako krene da folira da je povrijedjen, ihaa.![]()
Inace, Berdih je danas ocajan bio. Duple greske, previse nekih glupih neiznudjenih, nista novo kad je on u pitanju. Mec Djokovic Gulbis potencijalno moze biti strasan, ali samo pod uslovom da Gulbisu ne prorade neke njegove bubice.![]()
brat
A sto si ocekivao? 4 seta?
Za mene nista neocekivano, zna sam da ce Raonic jednom doc do toga taj brejka, i ako ga ne uzme bice krah. Jos posto je drugi set to bio, u treci je totalno pao sto je bilo za ocekivati.. Slabo igra bekhend, mada bekhend slajs mu je neugodan, a jos kad pocne da se izvlaci na forhend pa ostavlja citavu stranu slobodnu, a Novak bekhend paralela, tu ga je ugasio.
Gulbis odlicno servira, i umije da igra sa linije fino.. Nadam se da se nece ugasit ako izgubi prvi set..
E da, volio bih da Andrea Petkovic osvoji ovaj RG..
Bice zanimljivo Sharapova vs. Bouchard, posebno ako ovu Kanadjanku uhvati ludilo kao danas posle 5:2, sto god je htjela, ona je pogadjala, ako je udari ramom, ode nebo pod oblake, pada na liniju lopta, to jos ne gledah.![]()
Last edited by efamouspg; 03-06-14 at 22:48.
Pa očekivao sam neku takvu mogućnost. Servis Raonića je konstantan i veoma frustrirajuć kada se meč oduži. Novak je mnogo bolje odigrao protiv Miloša na RG-u nego u Rimu i za rezultat imamo 3-0 po setovima, opušteniju igru sa Novakove strane i mnogo boljih poteza. Ali brate frizura Raonića... pod hitno da mijenja stajling![]()
Sad procitah kolike su novcane nagrade na RG:
polufinale: 412.500€
finale: 825.000€
titula: 1.650.000€
e to se zove nagrada..![]()
To znači da su se fine pare uzele za četvrtfinalni plasman![]()
Titula 1.650.000 eura. Kakav jack pot brate![]()
Bice zanimljivo danas izmedju Mareja i Monfilsa
Fix za danas Monfils uzima set 1,4 ferer uzima set 1,9
Nisam imao pojma da može da se kladi na setove?
Imas i na njihovom sajtu sta mos sve odigrat da ne ides u kladionicu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks