Dajte koji single za sjutra![]()
Raonić ima napretka u igri ali tenis koji igra za mene je nekako isforsiran, bez ljepote poteza, hladna naučena lekcija koju primjenjuje koristivši prije svega svoj brutalan servis. Čak i Izner ima nijansu ljepše pokrete u odnosu na Raonića. To je moj lični utisak njihove igre![]()
Svakako da je Raonić veoma popravio svoju igru ali je ovo sada njegov maksimum. Jednostavno mi se čini da njegove fizičke predispozicije nisu dovoljne da bi bio u top 5. Ne volim takav tenis jednostavno. Nema to veze sa visinom, koliko ima sa nedostatkom nekih pokreta i ljepote u igri.
Inače, Berdih igra na visokom novou ali ko zna šta može Gulbis još da izvuče u njihovom međusobnom duelu... Do sada Nadal nije imao ozbiljnog protivnika i mislim da može lako da se desi da ga Marej izbaci...
Nadal ide na Ferrera,a on ga moze dobiti kako trenutno stoje stvari.
...
Moje mišljenje je da Ferer ne može da ugrozi Nadala. Mada sve je moguće...
Nadal ima problema sa ledjima tako da sve je moguce, zdravog ga ne bi niko dobio 100%. Mozda fix za danas Jankovic - Errani 2 kvota 2,00
kolika je kvota na lajovića da zviznem jedno 5 eurica ?
Ni prvi ni poslednji koji je trazio tajm aut. Trazio ga je po svim propisima, i to u momentu koji nije bio kritican niti je mogao poremetiti Federera. Sta znaci imao je srece? Pogodio linije, uglove, sta? Kad to isto urade ovi veliki onda su oni majstori, a kada to pogodi Gulbis onda je samo imao srece, pfff. U mecu od pet setova se odigra nekoliko stotina poena, to sto je neko imao srece u 2-3 ne znaci da je nezasluzeno dobio. Zapamti, u tenisu ne postoji nezasluzena pobjeda.
eh sad da Federera nije mogao poremetiti MTO i nije istina. Finale RG mislim 2011. isti rezultat ista situacija i izgubio je taj set 7:5. I sinoc je zamalo isto bilo.
Ako nekoga to poremeti onda to samo znaci da je taj neko psihicki nespreman u tom momentu. Psiha je jedan od veoma bitnih faktora u tenisu, to svi znamoKo nije spreman na to da rival zatrazi tajm aut, za sta je onda spreman?
Necemo se raspravljatiti si napisao da ga ne moze poremetiti ja ti samo pokazao da moze jer Federera to poremeti :P I pravilo treba da bude malo jasnije, tj preglupo je dozvoliti MTO u sred seta ako covjek nije "na samrti". Ne zbog ovoga sinoc nego se cesto to zloupotrebljava
![]()
NIko nije kao Marej sta je ono ljudi , samo se vata nesto za nogu za ledja da ga boli... Kako iritantan lik...
A treba se prisjetiti i Djokovica kako je predavao meceve.
Marej je legenda, nakon svakog izgubljenog poena njega boli zadnja loza![]()
pogledaj kako se usra u gaće ovaj lajović,pogledaj kako se kreće majko sveta.PIH
A sto si ti ocekivao od Lajovica? Da povede Nadala u 5 setova?
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Ovaj Lajović ka da je brat blizanac Mesija!!! Kako liči nerealno.
Onaj mali hobit dobija Jelenu..![]()
Ovi "pusti strucnjaci" bi trebali znati da je Mari operisao ledja (discus hernia).
Mogao bi ovaj Gulbis danas pobjedit Berdiha..
2.3..
Last edited by Flexbux; 03-06-14 at 09:41.
Mogao bi. Sve je moguće. Berdih u prethodnom periodu je dosta stagnirao sa igrom, meni se čini možda da je imao i pad sa kvalitetom. Mogao je mnogo više da napreduje jer je talentovan igrač isto kao i Gulbis sa razlikom što Gulbis nije posvećen tenisu koliko bi trebalo tj čini mi se da nikad i neće biti posvećen. Šanse su 50-50.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks