Htjela bih samo da kazem da bi voljela da Nadal uzme jos ovu titulu pa poslije kako godAli bas bi me nesto obradovalo. Jos jedan RG.
Nijesam gledala nijedan mec do sad, kako je igrao?
Malo je falilo Cilicu da ovo odvede u 5 set..
Htjela bih samo da kazem da bi voljela da Nadal uzme jos ovu titulu pa poslije kako godAli bas bi me nesto obradovalo. Jos jedan RG.
Nijesam gledala nijedan mec do sad, kako je igrao?
Ginepri mu je uzeo 3 gema toliko o tom mecu.Protiv Thiema je bio malo drugacije jer momak ima jak forhend pa je to koristio koliko je mogao al' je i njega lagano dobio. Od pocetka turnira igra dobro, ima Ferera u 1/4. Navikao sam prethodnih godina da mora odigrati neki tezak mec u prvoj nedelji, ovaj put to nije slucaj. Trebalo bi njegov mec da pocne za nekih pola sata, pa da vidimo koliko ce gemova osvojiti Mayer.
Ja bih montenegrina volio da dodje do 10 RGpostavi neke standardne pa onda kako god 'oce. Neka pusti Djokovica da uzme taj jedan.
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Lajovic u osminu finala, kako mu se otvorilo do osmine , bas laki protivnici...
Sto se tice Nadala ne moze se reci posle dva kola, jer su protivnici bili slabi...
Pa on je jedan jedini meč na ovom turniru izgubio što je predstavljalo najveću ovovjekovnu senzaciju u tenisu. Ta senzacija je omogucila Federeru da osvoji ovaj turnir i naravno kompletira 4 grand slema inače ga ne bi gledao tu pehara pa taman 100 godina da igra.
Nadal igra koliko mu treba i mislim da će osvojiti ne samo ovaj nego i još pokoji .
Nisam srećan zbog toga kao navijač Đokovića ali mislim da će svi morati još malo da sačekaju -ovaj sadašnji Nadal je prejak za svakoga u Parizu na šljaci na 3 dobijena seta.
Kakvo to ocigledno mucenje u njegovoj igri vidis ove godine na RG? Ocigledno se on mucio i prosle godine i gubio 4:2 u 5. setu protiv Djokovica pa se izvukao.
Sustina prica Rafa je glavni favorit, to je i pticama na granu jasno.Samo treba sacekati drugu nedelju gdje dolaze pravi protivnici i gdje ce se vidjeti ko je u kakvoj formi.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ako Djokovic bude igrao kao u Rimu, uzece ovaj RG. Tesko ce ponoviti onu igru, to je problem. Njegov maksimum je iznad Nadalovog maksimuma, ali Nadal ima kontinuitet na sljaci.
Ima li Del Potra na ovom turniru?
Uzece ovo Djokovic, ipak je bolji od Nadala.
Ne i ja mislim da ga nećemo ove sezone gledati-prosto momak je baksuz sa povredama koje ga ometaju da pokaže koliko može,Delpo čeka 2015 godinu
A što se pobjednika tiče neki imam osjećaj da još nije vrijeme da Nadal bude ovđe poražen.
Takav poraz od Đokovića plašim se da bi ga sahranio kao vrhunskog tenisera-zato mislim da se to neće desiti.
Ocajan je na sljaci ove godine. Nijesam mislio samo na RG. Nema tu one dominacije od strane Nadala. Ovo do sad su sve neki lagani zalogaji.
A prosle godine se Nadal izvukao jer je mec prekinut kad ga je Djokovic gazio ako me pamcenje dobro sluzi!
Zivi bili pa vidjeli!
Evo sad viđeh za Delpa da je odradio prvi trening posle operacije ovih dana a operisan je krajem marta-možda se i pojavi na nekom turniru krajem godine?
Ana Ivanovic izgubila od Safarove, Jankovic ide ka pobjedi...
---Chelsea Fc---
Ako Jankovic sad ne uzme GS, nece nikad..
Ostala je i Sharapova na RGsvi je zaboravljaju nesto, a daju prednost Jankovickoj.
Zar jos ima ljudi koji vjeruju da JJ moze do GS-a...
nešto sad razmišljah o ovim ženama pa me zanima koja bi ono teniserka što je provela neko vrijeme na prvom mjestu a da nije osvojila nijedan GS ( nisam siguran da li je ruskinja u pitanju ) ? to se isto desilo i za jelenu jankovic....
lajović svaka čast,nemam riječi ! ako se ne varam on je igrao i kvalifikacije za ovaj GS ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks