Imam Extra trio. Da li se brzina interneta smanjuje dok je recimo upaljen extra tv i u isto vrijeme se surfuje internetom ?
ne shvatas. ne bi me bilo briga sto prenosi rtcg kad mi ne bi cenzurisali hrt i rts... ta vrsta ponasanja i rezima prolazi jedino u cg i nidje drugo. da ja placam uredno satelitsku i sve pakete, a da mi operater gasi kanale i usmjerava me da gledam tamo dje je njima interes i merak. e pa ne moze vise, zao mi je
Ocigledno ti ne shvatas, skremblovanje kanala ne zavisi od bilo kojeg kablovskog operatera, tako da rts hrt i ostali kanali ce se skremblovati kod svih kablovskih operatera po nalogu rekao sam ti vec koje institucije a na osnovu toga sto ce javni servis imati prava prenosa za crnu goru . Milion puta do sada prepricana tema ... I ne vidim nikakav interes bilo kojeg kablovskog operatera u ovome , cak sta vise obratno .
ko god da je kriv sto se kanali skrembluju, nebitan je jer Extra Tv kao servis treba da bude nezavistan u onoj mjeri koliko su i pretplatnici dosljednji u redovnom placanju njihovih usluga. ne pokusavaj sa mi objasnis kako je normalno da neko skrembluje kanal da mi "namjestio posa" drzavnoj televiziji koja je ocaj, i koja shodno tome ne mora nista da ulaze niti da radi na poboljsanju (kako kadra tako i tehnike) jer cemo svakako bit primorani da ih gledamo
ako extra tv (tj telekom) ne skrembluje kanale, onda je kriv sto pristaje na takvu politiku koja se namece. samim tim znaci da nije vrijedan ni tvog ni mog povjerenja, niti para (a uopste nije jeftin, sto je samo argument vise)
Da se razumijemo , i meni je krivo sto cu gledati svetsko na rtcg 2, vec vidim da ce slika biti suzena, a o kvalitetu da ne pricam. Ono sto ti ne shvatas jeste da ovo nema veze za extra tv-om jer generalno svi kablovski operateri moraju da se pridrzavaju pravila koja su usvojena od strane drzavne institucije. U suprotnome kazne su enormno velike. Veruj mi da operateri su ti koji su u ovom slucaju u gubitku jer ovom politikom je drzava ta koja stiti lokalne tv kuce (ne samo javni servis). Jer ne zamracuje se samo sport, vec i serije, politicke emisije pa cak i filmovi. A lokalne tv kuce to itekako koriste , bar je moje misljenje tako. To je to , hvala na lijepoj diskusiji, ja je zavrsavam . P.S. Neka su ti srecni ovih 50 postovaPozdrav !
pogresno si me razumio, ja nisam htio ni u kakvu diskusiju da ulazim (jer vidim po tome kako ih branis da imas neke veze sa njima), samo me je iznervirala informacija o WC 2014 na rtcg koja je, ako se sjeca IKO TOGA (jer ovdje narod inace ima selektivno pamcenje) obecala javno da ce se digitalizovati do pocetka SP... od toga naravno nista, narod prevaren, racun za extra tv uredno stize, a svjetsko 2014 se prati na slici iz 1986... eto, to je sustina. jednostavno vise ne mogu to da placam
Last edited by Michelangelo; 30-05-14 at 19:27.
E super. Zafaljujem.
Vazda![]()
Šta je sa RTS Sat?
Da nije prebačen u dodatni paket?![]()
Jos 7...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
bolje recite ako ubacujete SK, da ne bih otkazivao EXTRA TV i bačao pare na drugu satelitsku..
pogle Saleta što pravi dramu![]()
Ovo odbrojava do SP?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Odbrojava balsariju postove, jos 7 i moze oglas da postavi. A ne vidi da se registrovao u oktobru 2013. godine, sve sa namjerom da u junu 2014. postavi oglas![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Aaaaa... To li je? :-) Temeljna priprema, nema sto...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li neko, koliko bi mogao teoretski Telelekom da poveća brzinu interneta da hoće?
Pade mi na pamet jer u EU npr za ove pare što mi dajemo za internet oni dobijaju minimum 30Mb.
naravno da može, al si promašio univerzum![]()
Ponovo sakupljaci postova. Sprdnja
p.s. I to iz 2011...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks