Jes da je pitanje više za motoriste al ne nađoh tamo temu pa bih ođe pitao
Gilera nexus 2007 prešla oko 25k kolko može vrijeđet?
![]()
sve zavisi kako je ocuvana i kako je odrzavana, ali neka srednja vrijednost im je 2500e , a na autodiler ti se krecu od 2000-4000e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na auto diler nabiju cijenu, i onda cekaju da im se neko javi,i cude se sto ne prolazi, a posle po 500 € manje prodaju kad ih po gradu pitas. Budalastine.
Bronx - prodajes ili kupujes?
s alfa plam-a
Đe je najpovoljnije da zatamnim samo zadnju šoferšajbnu?
sam je zatamnis nisi corav nisi glup...pogledaj na gogle malo pjene nabacis i stavis foliju....
imas reklamu ovog momka u zeleniku eto ti na forum
f6
Moj drug je platio na golfa 6 prije god i po 160€. Sve sem prednju soferdajbnu je zatamnio. Ali ima garanciju i radjeno je extra folijom
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ko stavlja folije na karoseriju?
TAKUMI
To misliš one naprimjer crne folije što štite od kamenčića naprijed?
I mene to zanima kao i cijena
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
valjda providne. prava stvar
f6
Sam ces je bas tesko uraditi pogotovo ne iz jednog dijela jer ove folije sa pijace ne valjaju nista
providna da ja znam , mislim da su stavljali oni momci iz zagorica. car tuning graphics tako nešto. predobra stvar za novo auto, novije, a posebno zimi. imas ih na fb
f6
To je folija sa nekim kristalima kroz nju imao sam je na prednju sofersajbnu ali nije ni blizu kao sa crnom
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Zaboravih da pplatim jednu kaznu pa sad naravno ne mogu da podignem saobraćajnu...
Da li je dovoljno da platim tu kaznu i sa uplatnicom odem u PC Kruševac ili...?
Pozeljno je kad uplatis da poneses uplatnicu u PC Krusevac da bi nastavili proces registracije,jer mi se cini da i ne rade saobracajnu ni nista dok se kazne ne plate
Urade je oni i chekaju te da im donesesh primjerak da je uplacen harach...
sent from my dick
Pozeljno je imati uplatnice od kazni kod sebe, jer se moze desiti da ti neka uplata nije "proknjizena" kod njih u komp.
A inace se desava da ljude na salteru "obraduju" sa jos kazni - nepoznatih vlasniku auta. Pa ga onda vrate nazad da uplati ostale kazne.
kad se vec pokrenula prica oko folija , dje kupit i koju kupit foliju da je ok kvalitet , a da nije ona sa pjace od 3e (sto ti zivce pokida)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imaš u Podgoricu Oracal firmu folije i rasvjetu rade.
Imaš folije:
za stakla po 8.5€ m2
za karoseriju od 2,5€ do 10€ m2
providna folija za zaštitu od kamenčića je oko 7€ m2
Jedno pitanje,mozda neko zna
Dje da nadjem inbus 6cu al dugacku,duzu od setova sa dugim inbusima.Bio sam u kreso,okov,centrometal-najduzi koji imaju je isti kao moj al mene treba bar 2-3cm duzi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks