Originally Posted by
Jeronimo
1.Dovoljno si rekao: Srbija i Rusija jesu OOOOGROOOMAAAAN dio covjecanstva (za nas).
Што се онда буниш против Мила и ДПС-а, они су чак бољи и демоктаричнији него Путинова клика.
И да се разумијемо ја нисам русофоб, нити антипутиновски настројен.Да није Путина и оваквог начина владавине Русија би наставила да се распада.Али чим се консолидује, Русија ће морати да оснажи државу кроз владавину права, а за то ће јој требати много енергије и времена.
Ми сад имамо шансу да уз подршку ЕУ и НАТО убрзано оснажимо државу кроз владавину права и све то у једном мирном и не толико турбулентном окружењу као НАТО чланица.
Е сад је ово причам из угла суверенисте и националног Црногорца.Њушим да ти ниси ни једно ни друго и то поштујем.
Ја разумијем Србе што не воле НАТО, ипак их је спријечио да на рачун других народа постану главна сила на Балкану.
И да се разумијемо гледано неутрално, не бих могао да кажем да је НАТО био потпуно праведан, али гледано из позиције заинтересоване стране тј. из позиције Црногорца онда могу бити захвалан НАТО пакту, и због тога што нам је помогао да се одбранимо од Милошевића и због тога што нам је омогућио да без рата и у миру организујемо референдум на којем смо значајном већином обновили пуноправну државност Црној Гори.
Last edited by BAR; 27-05-14 at 21:47.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks