ovi što skupljaju za oglase će odlučiti
Da
Ne
http://www.cdm.me/politika/dzekson-u...a-nato-u-velsu
Ne znam koliko je relevantan ovaj čovjek, ali eto novih naznaka o ulasku.
ovi što skupljaju za oglase će odlučiti
She is only here to annoy herself!
Predstavnički dom Kongresa SAD-a: Poziv Crnoj Gori u NATO na samitu u Velsu
http://www.cdm.me/politika/predstavn...samitu-u-velsu
Ulazak u NATO je za CG završena stvar.Predstavnički dom Kongresa SAD-a jednoglasno je usvojio amandman kongresmena*Majka Tarnera*kojim se traži proširenje NATO-a odmah i izričito zahtijeva da se Crnoj Gori uputi poziv već na Samitu NATO *u Velsu.
ada ako je to aminovala 'Merika to će i Eu prihvatit'
no da ne baksuziram
A oce li narod ko sta pitat'...?
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
E ako se narod bude pitao, sve sa ovima sto glasaju kako im partije kazu sa mentalnom blokadom..Decenije odose u persun svima ukupno. A bolje da ne pitaju nista jer cemo opet mi ostali koji smo za NATO iz racionalnog opsteg dobra biti "krivci" sto masa glasa drugacije ...
p.s. Prastajte.. Odoh "peglat'"... Zenska posla..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 27-05-14 at 16:40.
Није проблем да се народ пита, чак би то било позитивно.Сигуран сам да би за учлањење у НАТО гласала већина.
Само се бојим да би се у том процесу потрошила велика енергија и велики новац и са једне и са друге стране, имали би повампирење предреферендумске атмосфере, да би резултат био исти као у парламенту.
Иначе већ је потврђено да је за улазак у НАТО довољна само обична већина у парламенту.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Koliko se sjecam, nekoliko puta sam od NATO zvanicnika cuo da bi prije uclanjenja svakako trebalo provjerit je li narod za to.
A stvarno ne znam otkud si toliko siguran da je vecina za ulazak?
Last edited by BAR; 27-05-14 at 19:04.
Gdje se pod tim uglavnom smatra izjasnjavanje u parlamentu.
Jer su to predstavnici naroda, i trebali bi da odrazavaju volju naroda. To sto zapadu ne smeta ,kad je to u njihovom interesu posebno u istocnoj evropi, kad je vecina naroda mozda i protiv je vec globalna igra
Ali predstavice se to vec kao regularna situacija, nije prvi put
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaista nijesam toliko upucen u to pitanje a zivo me interesuje zasto NATO ima toliki interes da CG postane clanica?
Sumnjam da ce oni uradit nesto od cega cemo mi imat vise koristi nego oni,pa se bojim da se nesto ne za*****o...
ako ce obije strane imati koristi zašto je bitno hoće li neko imati više koristi od onog drugog?!
She is only here to annoy herself!
Tu se slazemo.
Sad o interesima,molim te.
НАТО и њене чланице и немају неки велики интерес да ЦГ буде чланица.Чак бих рекао да одређене политичке струје у једној нама сусједној НАТО чланици и нису баш одушевљени што ће ЦГ утврдити границе.
Али Црна Гора има огромни интерес да уђе у НАТО, о чему је већ доста написано на овој теми.
Nije toliko zbog toga što im treba još jedna baza na Mediteranu koliko to da onemoguće Rusiju da ima normalan izlaz na Mediteran s'obizirom da je kapacitet Ruske baze u Siriji jadan. NATO-u pored Španije, Francuske, Italije,Albanije i Hrvatske ne treba više izlaza na Mediteran stvar je samo u onemogućavanju širenja vojnog uticaja Rusije
Niko ne radi ništa što bi manje koristilo njemu, a više drugome. Nije NATO humanitarna organizacija
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto se mene tice,ova tema se nije morala ni otvarat.
Ali,kad vec jeste,moram izrazit sumnju u to da je NATO preko noci od vojne prerastao u humanitarnu organizaciju.
Inace,po meni je ludost ovo parce zemlje (a narocito mora) stavit na raspolaganje takvoj masineriji.
Da ne govorim o tome sto cemo se tim potezom zamjerit bar polovini covjecanstva, i to onoj koja nas je dosad puno vise cijenila i postovala.
No,mozda smo se u medjuvremenu sa elitnog turizma preusmjerili na vojni.Iako nijesmo,ocemo cim nam se 6. flota ili,ne daj boze Nimitz ili Enterprise,priblize obali...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks