Stajao-ne stajao znak "STOP" (iako i dalje ne vidim logiku postavljanja tog znaka na mjestu gdje stoji znak za pružanje putanje sa prvenstvom prolaza, gledano sa strane zelenog vozila), ne mijenja stvar. Zeleno vozilo je bilo dužno da propusti crveno i to je to. Jedini izuzetak bi bio da je crveno vozilo prošlo kroz crveno na semaforu (ako postoji na tom mjestu - ne znam koja je to tačno raskrsnica) što, vjerujem, nije slučaj.
YT kanal o kreševima na ruskim cestama
The more things change, the more they stay the same.
ovaj dim kao da je CGI
She is only here to annoy herself!
Jeste, kao reklama za klip. Na snimku ga nema![]()
The more things change, the more they stay the same.
Sad mi javi drugarica, kod Mase se zario neki motor u stub, veli u 100 komada. Nadam se da je momak prezivio, zna li neko nesto vise?
Prosao sam prije tuda, skuter je u pitanju, čini mi se sa žutim detaljima, nisam siguran... Dobro se razbio, momka su vjerovatno već bili odvezli u bolnicu, dakle nadam se da je dobro i da će se brzo oporaviti...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Kad shvatimo da nam autoput treba.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Niko nema konkretnije informacije?
---Chelsea Fc---
Ništa, sem da su unutra tri osobe (ne zna se u kakvom su stanju) i da se auto zaustavilo na nekoj stijeni iznad vode (Vijesti)...
Edit: Ford CT tablica
Last edited by Aquaria; 30-05-14 at 17:58.
Zna li se ko su djevojke?
Pise da su 3 poginule, a cetvroj se bore za zivot... Tuga.
Koliko chuh na Vijesti chetvrta ima lakshe povrede, valjda su sve 4 bile medicinske sestre..
Sent from Tapatalk
#fakenews
Katastrofa ...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Koliko nesreca za dva dana....
Sent from my Nexus 4
10 mladih ljudi ode za 2-3 dana sto u saobracaj sto ovako...
She is only here to annoy herself!
Sve 4 su bile medicinske sestre..
Vracale se valjda iz Berana dje su polagale nesto, cini mi se..
U svakom slucaju, ogromna tuga
Neka mi oprosti admin, ali jbm ti Berane i tu Visoku školu i ko je izmisli!!! Zove me narod da me pita kako smo, a sestra mi tamo studira...
Ovo je cudo kako se gine kod nas...Kako ljudi olako shvataju volan
Problem je sto ljudi olako shvataju dionice puta kad izadju iz kanjona, mislim na onaj dio dje je put bukvalno spojen sa stijenama. Koliko ih je samo poginulo u toj Dromiri, ljudi treba da su svjesni da je na citavoj dionici tog prokletog puta od PG do KL velika opasnost. Tuga, 3 mlada zivota![]()
A sto se tice onog momka sa motora, ja sam bio tu. Udario ga je jedan krap sa golfom. Odmah ga je poveo u bolnicu.
Pretuzno..jadne njihove porodice :-(
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks