View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 177 of 185 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181 ... LastLast
Results 4,401 to 4,425 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Uokvirite ovaj post, pa mi ga pokažite 26.:

DPS - maximalno 42%

SDP PCG - 15-18%
    Aoooo kakav samar..... evo trazio si da ti postavimo
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Sve to stoji na lokalnom nivou ali kad dodju parlamentarni izbori sto onda?Cesto se desavalo da lokalni izbori samo nagovijeste stanje na parlamentarnim izborima ako je tako SDP nema sto da traži naročito ako se vidi da na sjeveru Bošnjačka stranka ojačala u nekim opštinamai da im je uzela veci dio glasova , da su u PG oslabili jedino im ostaje Bar a ni tu nisam siguran da će ljudi glasati kao na lokalnim izborima
    ako sada pametno odigraju mogu oni da jacaju.
    oni su imali problem u PG jer su napadani sa obje strane, i jedni i drugi su govorili da ce sa suprotnom stranom. a oni nijesu mogli to demantovati jer sto god da su rekli ne bi valjalo.
    krenuli su sa dobrom pricom kako nece ni sa kim koji ne ispuni njihoe uslove ali to je zvucalo na kraju da hoce sa svakim. iako je Bogojevic rekao da im ni opozicija ne smeta.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

DPS je dobio toliko muckih udaraca u sopstvenoj koaliciji od strane SDP-a, da zaista sumnjam da im njihova karijera kao partije nesto k' srcu.. Znam da kad god je g. Djukanovic isao van drzave, SDP glavasi su istrcavali sa teskim optuzbama u javnost, i pokusavali time da kazu da "veze nemaju sa bilo cim u koaliciji". Da bi im jos malo spustili nos, a time i matirali SDP nosice, mogu samo da privuku Pozitivnu, i da time obave politicku osvetu prema SDP-u. Ostatak SDP-a bi ovih nekoliko sledecih godina u Parllamentu bili ko mushice, ili bele lale, ili kao fini i podatni saradnici u greskama i dobru...
    Sve drugo bi im i dalje bilo teret i mrcvarenje...

Hvala Lepo

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    primjer SNPa koji je kako Milo kaze i priznao simbole , i ja sam jednom rekao sve vise djeluju kao gradjanska partija i da se oslobode nekih likova tamo i ostave DF da srbuje ojacace kao partija.
    nikad nisam blagonaklono gledao na prosrpske partije, ali SNP mi sve više liči na građansku.. evo, jes mi čudno, ali iskreno, ovaj mali Bečić je bio žestoko orjentisan ka PG (što je dobro) a ne ka državnom nivou..

ako bi se otarasili onih dinosaurusa tipa onaj što je u izborni štab SNP-a prozvao DPS za malverzacije - ne znam mu ime ali to nije ni bitno, ako bi doveli mlađe generacije (al one koji znaju) - ta partija bi činila zdravi dio opozicije..
    gledajući Damjanovića, Jonicu i par njih koji se zalažu za neke stvari koji su od važnosti za građansku CG - nadam se da će skroz prevagnut' na tu stranu..
    poštujem i to što su protiv ulaska u NATO, ali ako je kurs Cg ka EU i ona se u skladu s tim kursom priključila (pa makar retorički) uvođenju sankcija ka Rusiji - ne bi trebalo da rade protiv tog zvaničnog kursa..
    pa pitanje zastave i tih gluposti - alo koga je briga? meni je ova prelijepa zastava i zabolje me za njeno istorijsko porijeklo..

čak mi i realno izgleda koalicija SNP-DPS uz to da ovaj mali bude gradonačelnik jer iskreno Pg tim potezom ne bi ništa izgubila nego čak i dosta dobila..

ne znam stvarno, samo se nadam da vas neće usrat ko nas Nešo mozak..

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Pa ako bi SDP pristao da formira vlast u PG sa opozicijom to bi ti bio definitivan kraj koalicije DPS-SDP na državnom nivou.DPS ce vazda naci drugu stranku da im popuni tih 3-4 procenta koja im trebaju za vlast.Pitanje je da li bi izlaskom iz vlasti SDP clanstvo ostalo homogeno pošto imam utisak da ih je pola tamo učlanjeno samo zbog toga što su stranka na vlasti
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Ustoličenje stručnjaka kao što je Migo nas je i dovelo u situaciju da dug države nezaustavljvo raste. Taj balon mora da pukne prije ili kasnije.
    I sad smo slamka među vihorove.....a kad balon pukne......ima dosta primjera kako to izgleda....i svi su ružni.

Nego...šta bi od jačanja povjerenja u izborni proces?? Jel sad vjerujemo da je sve kako treba?

Šta je sledeće? Imamo li akcioni plan za jačanje povjerenja u Migovu pismenost?
    To bi bilo super. Da pošaljemo EU izveštaj o napretku u toj oblasti, da kažemo da je CG lider u regionu jer je Migo u prethodnom kvartalu naučio padeže.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

DPS - maximalno 42%

SDP PCG - 15-18%
    hahahahaahahahahaha :lolblue:

A najbolje od svega je što ćete, ako opstanete što čisto sumnjam, na narednim izborima biti još gori, a to je tako kad okupljate najveći politički šljam na čelu sa Rankom Krivokapićem, čast izuzecima.

Više ste aktivista imali no glasača. Može lock.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Pa ako bi SDP pristao da formira vlast u PG sa opozicijom to bi ti bio definitivan kraj koalicije DPS-SDP na državnom nivou.DPS ce vazda naci drugu stranku da im popuni tih 3-4 procenta koja im trebaju za vlast.Pitanje je da li bi izlaskom iz vlasti SDP clanstvo ostalo homogeno pošto imam utisak da ih je pola tamo učlanjeno samo zbog toga što su stranka na vlasti
    Ukoliko SDP u panici od prve mogucnosti sto sam navela, privoli Pozitivnu da ujedinjeni sa ovakvom opozicijom dobiju vlast u PG i kao pokazu da su i dalje opozicija u Vladi i Parlamentu, bio bi shok za DPS i nastavak njihovog "rata" za vanredne parlamentarne izbore.. DF bi im zauzvrat dao sve sto je moguce da bi se na kraju karijere svojih vrhovnika partije ipak domogli PG, SNP bi profitirao takodje.. ali oni sami nikome ne vjeruju..
    Sta bi ta akcija bila za SDP .. nek njihovi simpatizeri i analiticari sa foruma razvezu.. Ja samo onako.. nisam analiticar.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-05-14 at 11:32.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    nikad nisam blagonaklono gledao na prosrpske partije, ali SNP mi sve više liči na građansku.. evo, jes mi čudno, ali iskreno, ovaj mali Bečić je bio žestoko orjentisan ka PG (što je dobro) a ne ka državnom nivou..

ako bi se otarasili onih dinosaurusa tipa onaj što je u izborni štab SNP-a prozvao DPS za malverzacije - ne znam mu ime ali to nije ni bitno, ako bi doveli mlađe generacije (al one koji znaju) - ta partija bi činila zdravi dio opozicije..
    gledajući Damjanovića, Jonicu i par njih koji se zalažu za neke stvari koji su od važnosti za građansku CG - nadam se da će skroz prevagnut' na tu stranu..
    poštujem i to što su protiv ulaska u NATO, ali ako je kurs Cg ka EU i ona se u skladu s tim kursom priključila (pa makar retorički) uvođenju sankcija ka Rusiji - ne bi trebalo da rade protiv tog zvaničnog kursa..
    pa pitanje zastave i tih gluposti - alo koga je briga? meni je ova prelijepa zastava i zabolje me za njeno istorijsko porijeklo..

čak mi i realno izgleda koalicija SNP-DPS uz to da ovaj mali bude gradonačelnik jer iskreno Pg tim potezom ne bi ništa izgubila nego čak i dosta dobila..

ne znam stvarno, samo se nadam da vas neće usrat ko nas Nešo mozak..
    meni licno a i dostini sto ja znam i koliko citam izmedju redova ovdje ne smetaju srpske partije zato sto su srpske nego zato sto ne postuju nista crnogorsko.
    SNP tu igra malo pametnije i ne bi mi bio problem da ih glasam da su imali stav kao u PG. OstavImo sto jE za lokalni nivo na taj nivo, ovog malca je navukao novinar na pitanje o zastavAmA inace je ne bi pominjali.
    i tu je napravio jEdini faul ostalo oDlicno.
    mene je najvise odusevilo njihvo prihvatAnje plAtforme u Niksic, bez pogovora samo da se smjEni DPS. i to je jedini put za smjenom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DPS - maximalno 42%

SDP PCG - 15-18%
    Hehehehe...
    Evo da i ja ispoštujem ovog briljantnog političkog analitičara.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

''Čega se pametan stidi, time se budala ponosi...''

Ja rekoh, sve i da je ELPG uzelo i 4% glasova, to bi bilo 4% glasova za čovjeka i listu koje se ni Pariz (ne Pari Sen Žermen) ne bi postidio; od ljudi koji su pismeni i misle svojom glavom.

Trgujete ljudskim nesrećama i ucjenjujete narod, uhodite ih oko birališta, i time se falite??? Pa dobro, nijesam znao da je to za pohvalu.

Da se opet sve vrati na početak i da se javno zna ko će koliko ponijeti, ja bih opet birao ELPG... Eto čisto da ne pomislite da bih imao dileme.

Krivo mi je samo na neke plačljive Pozitivce, ali to je što je, znaju oni što je dobro za njih.

U Bar je SDP uzeo 8 mandata (nešto preko 150 glasova je falilo i da se uzme 9. mandat) - od ljudi koji su bez ikakvog interesa glasali.

E kad na takav način počnete da uzimate glasove i izbore, onda vam skidam kapu. A ovo korištenje najnižeg sloja društva, i to od momaka koji se ovdje predstavljaju da su vjernici, nemam komentar.

p.s. Možete mrzeti SDP, ali bez SDP-a neće da ide.

p.s.2. Kao što sam konstantno potencirao, BEZ EMOCIJA PRETJERANIH. Odoh da pročitam novine neđe pored mora.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

ah ti izgovori
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kad ljudi u DF prelome i priznaju zastavu, himnu i u opste drzavu onda ce doci i do smjene.
    .
    Zasto su onda pozitivna i sdp tako potonuli? Milo ne drzi teatralno ruku kad svira himna, kao Ranko sto radi pa je svejedno dps razvalio...

Nisu svi muslimani u Sdp i BS samo.

Evo danas od Omera Sarkica, odbornika DF-a:

"U slučaju da „učinjeni“ Slavoljub Migo Stijepović bude izabran za gradonačelnika Podgorice a u cilju očuvanja ličnog dostojanstva istog momenta ću podnijeti ostavku na mjesto odbornika.

-Ako DPS-u priđe neki „nezavisni odbornik“ koji se preko noći „razočarao“ u svoju partiju i listu, shvativši da je bio u velikoj zabludi i da je DPS naša „evropska budućnost“, naravno da ću, pored ostalog i iz higijenskih razloga, podnijeti ostavku.

Kao nestranački odbornik(???) na listi DF-a, sa punom autonomijom u odlučivanju, upravo sam iznio svoje lične stavove i principe za koje ne trebam, nijesam i neću tražiti odobrenje od rukovodstva Demokratskog fronta. I to je jedna od razlika između odbornika DF-a (bar onih nestranačkih) i DPS-ovih odbornika i poslanika, najčešće nijemih dizača ruku bilo koje i kakve odluke vrha partije."

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, zaboravih... Ukoliko DPS i sa ovakvim rezultatom ode u opoziciju, SDP-pozitivna dobiju ogromne ustupke od DF-a koji su pokazali da im je jedini zivotno-politicki cilj smjena DPS-a, SNP sa budvanskom vezom ipak popusti ujedinjenom zagrljaju opozicije, DPS mogu da sanjaju stabilnost svojih sadasnjih rezultata u PG za Parlamentarne izbore.. Koliko su im odani za interes znamo.. Mozda u vrh jedna polovina korisnika vlasti - glasaca od tih cc 50 000... Na ostatak se ne bi mogli osloniti nikad vise.
    Tako da (sto bi rekao g. Lekic milion puta), CE vidimo trgovce na djelu.
    p.s. Komsija... ovo mi sve lici na ono 1:1 u poslednjem minutu RM:ATL, i produzetke...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-05-14 at 11:39.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Ja rekoh, sve i da je ELPG uzelo i 4% glasova, to bi bilo 4% glasova za čovjeka i listu koje se ni Pariz (ne Pari Sen Žermen) ne bi postidio; od ljudi koji su pismeni i misle svojom glavom.

Trgujete ljudskim nesrećama i ucjenjujete narod, uhodite ih oko birališta, i time se falite??? Pa dobro, nijesam znao da je to za pohvalu.

Da se opet sve vrati na početak i da se javno zna ko će koliko ponijeti, ja bih opet birao ELPG... Eto čisto da ne pomislite da bih imao dileme.

Krivo mi je samo na neke plačljive Pozitivce, ali to je što je, znaju oni što je dobro za njih.

U Bar je SDP uzeo 8 mandata (nešto preko 150 glasova je falilo i da se uzme 9. mandat) - od ljudi koji su bez ikakvog interesa glasali.

E kad na takav način počnete da uzimate glasove i izbore, onda vam skidam kapu. A ovo korištenje najnižeg sloja društva, i to od momaka koji se ovdje predstavljaju da su vjernici, nemam komentar.

p.s.2. Kao što sam konstantno potencirao, BEZ EMOCIJA PRETJERANIH. Odoh da pročitam novine neđe pored mora.

Nije lijepo tako pričati o svojim kolegama sa kojima dijelite vlast na državnom nivou nego fino kad se tako osjećate izađite iz vlasti pa onda pricajte i kritikujte ali ne, vi želite da sjedite na dvije stolice po potrebi da budete opozicija po potrebi vlast.To ne ide tako.Što ste pukli na izbore sve da ste nobelovce imali kao kandidate ne biste bolje prošli jer narod je povjerovao onom momčiću koji je eto sa 25 godina i svojim iskrenim entuzijazmom potukao vaše profeesore,doktore i ostale koji su vas toboš podržavali.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Nabijamo komplekse, postavljamo standarde, rusimo rekorde lagano decko dje ce ti zivci, poludje od nervoze i kompleksa
    Kome ti nabijes kompleks taj nek se samozapali na trg...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

kad bude prave opozicije u Crnoj Gori, onda MOZDA dodje do smjene vlasti. ovako, nikad nista nece uraditi.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Atletiko Madrid je slavio, ali onaj jedan, jedan odbornik, jedan minut ili sta vec...
    Polako...da vidimo trgovce na djelu i njihovu marzu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja rekoh, sve i da je ELPG uzelo i 4% glasova...
    Ništa ne brini,brzo ćete do do toga stić'...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by nenocopy View Post
    Zasto su onda pozitivna i sdp tako potonuli? Milo ne drzi teatralno ruku kad svira himna, kao Ranko sto radi pa je svejedno dps razvalio...

N"
    objasnih nedje prije zasto su potonuli, kako rece jedan forumas jer su bili izmedju cekica i nakovnjA.
    ne kazem da sam u pravu ali sam ubjedjen da dokle god se srbi ne pomire sa realnoscu Crne Gore smjene vlasti nece biti. uvijek ce dps forsirati tu pricu i to je to.
    Ne vidim poentu pominjanja Omera , to nesto kao DF gradjanska partija (front). mogli su i onog Busatliju da stave slobodno.
    Last edited by lepetanac; 26-05-14 at 12:19.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Pricas ovo,a na kraju opet ulazite sa DPS-om...to sve bukvalno govori o vama i vasoj partiji,zbog toga imate ovaj "odlican" rezultat

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Мислим да Позитивна неће ући у подгоричку власт, али то ће СДП највјероватније учинити, зато што ће бирачко тијело СДП-а прије подржати коалицију са ДПС-ом него са ДФ-ом.
    Од 5 мандата ЕЛПГ, један је Богојевићев, два СДП-ова и два Позитивне.Стога ако Богојевић лично преломи, ДПС-у не треба ни СДП, мада тај сценарио није реалан, због других општина.
    Мислим да је реалније да Богојевић поднесе оставку, а његов мандат би тада ишао СДП-у.

Једино у Колашину Позитивна може сама, са својим одборником, мимо коалиције ЕЛПГ, да формира власт са ДФ и СНПом.Лично не бих волио да се то деси због тога што би црногорске странке тада изгубиле Колашин.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zasto bi g. Bogojevic podnio ostavku kao 'vanstranacka licnost", i odbio od sebe i porodice sve beneficije za takav potez?
    Pa jesmo li u startu apsolvirali kakve sve veze ima sa dps-om?
    E svasta...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Zasto bi g. Bogojevic podnio ostavku kao 'vanstranacka licnost", i odbio od sebe i porodice sve beneficije za takav potez?
    Pa jesmo li u startu apsolvirali kakve sve veze ima sa dps-om?
    E svasta...

Hvala Lepo

Иначе те одборничке бенефиције су страшне...не знам за ПГ ал је у Бар око 150е...
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

stvarno tumacite da sam na te beneficije mislila?
    Nemojte molim Vas, ja sam ipak iz PG...

Hvala Lepo

Page 177 of 185 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)