Da nije Mila, DPS bi se raspao preko noci, svi ostali ne umiju dvije sastavit, a kamoli razmisljat svojom glavom, evo krenimo od buduceg gradonacelnika PG.
Heh njegov kum, ista fela, dobro reče da je on najuvjerljiviji kad najviše laže
Da nije Mila, DPS bi se raspao preko noci, svi ostali ne umiju dvije sastavit, a kamoli razmisljat svojom glavom, evo krenimo od buduceg gradonacelnika PG.
Mislim da napadi na DPS nijesu bili jaci, ali oni kako koji izbori samo povecavaju broj mandata, pa ucestvovali u vlasti ili ne.
Opozicija pod hitno mora da se mijenja, ovo je zalosno.
Kako je jadan ovaj narod..
A ako Bog da dps da vlada još 30godina..
Kako vas nije sramota svaka fabrika zatvorena narod nema leba da jede mogli smo monte karlo da budemo..
Kako vas nije sramota da ista pisete?
Treba provjeriti da u dobar rezultat SNP prste nije umijesao Putin![]()
Danas je glasalo 400 miliona EU glasaca i posmatram izlaznost pa oko 20% 25, dje je 30% kazu solidna izlaznost a kod nas na lokalnim preko 70% :!: Evropski sampioni u glasanju i svaka prica kako bi narod ovo ili ono pa zbog ovog ili onog je smijesna. Imamo ono sto većina izabera i na demokratiju nema drugacijeg rjesenja.
Odbranismo se e bi sve nase u Moracu bilo nocas hahahah
http://www.dailymotion.com/video/xug...za-europu_news
zašto? u slučaju da se pokažu kao iskreni opozicionari i formiraju vlast u sva 3 grada (i time naprave veliki pritisak na dps pred parlamentarne ako ništa drugo) u slučaju najmanje šanse da dps padne kod njih će se prebacit gro "državotvornih" glasača i upetostručiće svoje biračko tijelo
tako da dugoročno gledano mogli bi napraviti jako dobar posao
She is only here to annoy herself!
Kolika je kvota na ovog studenta Rakčevića, petog na listi ELPG ?
Da vidimo samo kako će SDP da skroji sebi dalji put. Sa politikom i jare i pare, i vlast i opozicija, samo im vjeruju njihovi članovi koji su zakučili ili se nadaju nekakvoj koristi. Mnogi koji su sa njima iz tih razloga, a nije ih malo, vjerovatno boljeg patrona vide u DPS-u. Pozitivna se ispucala sama sebi u noge, krenula putem PZP, nažalost. Tužni su putevi svakog ko se uvali u cg politički brlog sa iole časnim namjerama i zdravim principima, bez značajnije finansijske zaleđine. Baš je tužno gledati im očajničke poteze koji samo produžavaju agoniju laganog odumiranja. Da hoćemo ući više u taj NATO, pa dako se neki vehabija dosjeti da nam sprca parlament kad bude u punom sastavu, pa da se krene od nule. No i tad bi bila slična pjesma. Narodna. Turbo-folk. Nismo za bolje. Gasi![]()
Last edited by Superhik; 26-05-14 at 00:13.
Dako sjutra kupe glas odma da bataljujemo ovoo.Kad je skupština grada?
Podgorica Podgoricanima!
ako ti je lakse na dusu ti vjeruj da su svi koji ne misle kao ti prodali licne karte. Ipak je zdravlje najvaznije
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ako sam dobro shvatio oni smatraju da ako CG ne dobije poziv za članstvo u NATO savez to će biti indikator za njih da napušte koaliciju ??? Ako je to poenta te izjave koju si prenio a vjerujem da si više mjerodavan od mene kome se vjerovatno učinjelo drugo tumačenje bazirano na rezultatima politike i korupciji onda oni zbilja žive u nekom paralelnom svijetu daleko od realnih potreba stanovništva i zbog toga im je rezultat možda i predobar ...
deuscroix
ja sam dobronamjerno i jasno govorila na forumu sdpovcima da ne napustaju vlast u pg.. ali oni kad zatuve nesto... ubi ih sopstvena arogancija...
Hvala Lepo
Zanosili se ili ne, ovo sto sa spiskovima vidite je tipicna masinerija DPS-a. Stvarno mislis da ovi likovi mogu da na ovoliku izlaznost u PG naprave toliki pritisak.
Prihvatimo da je ovo surova realnost, i da gradjani uglavnom bez pritisaka ih podrzavaju. To sto se nama to ne svidja je deseta prica. Pa ljudi ponasamo se kako nam padne na pamet, gledamo samo svoj interes, pa makar na stetu svih ostalih i ovakva partija samo koristi nase zelje. Neka neko dodje sa milijardama da ulozi u kampanju i tvrdo se zakone da ce sve biti po propisima, ne znam ni bi li usao u gradski parlament. Mozda se nama ova slika ne svidja, ali su izbori upravo ogledalo crnogorcima, onakvi kakvi oni zaista jesu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 26-05-14 at 00:15.
Precijenili su Pozitivnu, zapravo jedinu partiju koja nema "tvrdokorne" birače, zato su i doživjeli fijasko... Ne vjerujem da im je vlast u PG bila primarni cilj, već stvaranje podloge za budućnost... Posle ovakvog rezultata stvari se znatno komplikuju, predlog koji je Jal ranije dao se nameće kao jedino koliko toliko umjereno rešenje...
#fakenews
Ovi iz CDT su kraljevi. Napravili projekat da kao fol na osnovu uzorka prvi u 9 saopste konacne rezultate a ono sve partije prebrojase cjelokupne a oni jos uzorke broje hahahahaha...
Nema sta. Opravdali su povjerenje. Za sljedece moram i ja jedan projekat napraviti i konkurisati nedje sa njime pa fino sacekam partije da prebroje, prepisem i kazem evo, molim lijepo.
Stvarno nevjerovatno. Svi izadjose sa konacnim rezultatima a cura ladno veli da jos nemaju cio uzorak)))
Poslato sa moje cukalice
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks