aoo mene, presmijah se
Podgoričani, samo nek ste mi zdravo..
aoo mene, presmijah se
Podgoričani, samo nek ste mi zdravo..
Potapsa ga 2 puta ka najboljega. Sad nazad u paprike![]()
hahahahahaa kako viktorija uhvati mila za ruku hahahahahahaa komedija
Hari GASI ovo bez mene![]()
![]()
Ovoga Vukadinovica treba postavit za gradonacelnika. Covjek kida za DPS ;-)
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Priga vas lik, sto se primate
Samo se vi zamjerajte badzi... Vidjecete vi kad ona dodje na mjesto milovo
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
ahahahaha Milo najavljuje Miga da rece koju rijec, i Migo iznenadjen okrece se kome za savjet da rece sto i kako?
a)Badzi
b)Ivanovicu
c) Svetu
Ne znam cemunse ljudi raduju. Koliko ja vidim bivsi Dps je jaci nego 91 samo sto je sad partija na dva dijela. Najveci gubitnik su stanovnici kako god bude...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
lEpse bi on govorio da ga g. marovic nije zbunjivao saptanjem
Hvala Lepo
SDP u Baru nije osvojio 7, nego 8 mandata.![]()
ne mora se mozda sa njima pregovarati, polako, kao sto rekoh naci ce se taj 1 nedje ali i vise ako treba
nervoze bez decko, znam da vam tesko pada ovo prskavanje opozicije i kvazi-opozicije
momci opustite se, i u buduce malo vise vjerujte u preognoze iz mojih izvora da vam se ne bi opet desavalo da svi omanete opasno a ja jedini pogodim.![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Mislim da bi trebalo da se ugasi visepartijski sistem i da se donese odluka o dozivotnom vladanju DPS-a.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Migo je pokazao da moze pobijediti i on je moralni pobjednik ali posto ima drugih obaveza gradonacelnik će biti profesor.
PS.
Samo da ja ne pogodiim ka Vukadinović![]()
E dobro je, odbranili smo drzavu. Sad mogu ic' lezat.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Sveto proslavio pod utiskom decime.
![]()
Rece komsinica iz dpsa da ce imat 47% dakle usemljeni su doktorski
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eee, ali do juče su oni bili 5%, a sad su skoro 9%
EL je svakako dobila dovoljno glasova da bi mogla da trguje s njima. I dalje tvrdim da će SDP sa ili bez Pozitivne pritrčati DPS-u, a imaju baš onoliko mandata koliko im treba.
Da usput čestitam i obrazovanim ljudima koji su imali dovoljno jak želudac da podrže onakvog kandidata. Sad imaU razloga za slavlje![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks