mentalni sklop ljudi koji izlaze na ulice da slave pobjedu DPS-a je za proucavanje...
mislim da su Miga najvjerovatnije kandidovali da bi ga žrtvovali u koaliciji sa SDPPCG jer bi njima dali to mjesto..
uh uh uh evo Lekić poteže snimak..
Evo Lekić gura priču o neregularnosti i predlaže ujedinjenje čitave opozicije
Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Туга
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Najveći dobitnik izbora je, a ko bi drugi do SDP?
Rezultat iz Bara je posebno mio, i drag.
Cujes li ti sebe, najgori ste od postojanja i sad da imate i jedan mandat a trebate nekom ti bi isto pricao. Ovo je kraj te partije, jer u buducnosti ce se zvat dps i nema potrebe za njenim postojanjem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nada se i u Baru da će biti koalicija sa SDP-om ali to mi djeluje nerealno.
Ad astra.
Ipak nešto mislim da bi bilo najbolje da se niko ni sa kim ne udružuje, već da kandidati svih partija izvlače slamčicuIli da izvlače kuglicu iz bubnja - u jednoj da piše: "Čestitamo, Vi ste novi gradonačelnik", a u ostalim: "Žao nam je, više sreće drugi put". Mislim da bi to bilo fer i korektno
![]()
SDP je puka' ka' dinja
Valjda glavni grad zasluzuje da mu gradonacelnik bude univerzitetski profesor
Svaki glasač (usuđujem se reći, na osnovu lične procjene, kroz praćenje kampanje) SDP-a iz PG je glasao ELPG... Problem je definitivno u labilnim Pozitivcima. Stekao sam utisak da su mnogi od njih prespavali kampanju, oslanjajući se na SDP.
Ali ne pada mi na pamet da bacam drvlje i kamenje na Pozitivnu. Poštujem tu partiju.
To su stvari za dublju analizu.
Mogu neki mnogo prijatno biti iznenađeni sa ishodom u Podgorici i gradonačelnikom Podgorice.
Odoh, živjeli mi svi ovako!
DPS ipak 29 mandata.
Stvarno mislis da bi to ista promijenilo?! Pozitvna koja je isla od osnivanja protiv i jednih i drugih i to otvoreno pricala tako da ako si clan njihov to je jedan od glavnih programskih nacela. SDP koja je dio izvrsne vlasti i koja ima principe koji nisu vezani za izbor koalicionog partnera. Dakle ako bi se unaprijed oprijedili oni bi odustali od principa koje su unaprijed istakli. Front je jedna kontraverzna struktura ispunjena bivsim depesovcima i nacionalistima kojima je jedina razlika od DPS sto nisu na vlasti mada su bili pojedini podosta. O DPS-u je izlisno govoriti.
Znaci ako se unaprijed opredijele da ce sa Frontom onda je pitanje zasto nisu dio Fronta, ako kazu da ce sa DPS-om onda je pitanje zasto nisu u koaliciji sa njima. Nikakvo unaprijed opredjeljivanje ne mijenja nista, niti bi procenta vise im donijelo. To je istina svidjela ti se ili ne. Ja da su otvoreno rekli icemo sa Frontom bez obzira na sve ne bi ih glasao takodje i da su rekli sa DPS-om.
Obzirom na jednak uzasni pritisak od svih na njih jos su i odlicno prosli. Ako se odluce na koaliciju sa Frontom ili DPS-a prvo sto bi trazio od njih je da se izvinu za sve neistine i podmetanja.
Poslato sa moje cukalice
Steta Za taj 1 da mora prsli sdp da se moli opet..
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks