Oni nisu još Tuzi prebrojali.29 mandat uzima DPS. ali opet nema većinu.Definitivno.
Oni nisu još Tuzi prebrojali.29 mandat uzima DPS. ali opet nema većinu.Definitivno.
Ad astra.
SNP je tokom kampanje zaradio 3 do 5 procenata, dijelom od DF-a, a dijelom od apstinenata.
SDPPCG je izgubila 2 do 3 procenta kampanjom u kojoj se nastojalo pobjeći od pitanja šta nakon izbora.
BS ugasi Rozaje i treba da pucaju haha
Rezultati iz Bara:
DPS 32%
Demokratski front 22,7%
SDP 20,5%
SNP 7,9%
Pozitivna Crna Gora 6,6%
Mandati: DPS 14, DF 10, SDP 7, SNP 3, Pozitivna 2
Izgleda da je koalicija SDP-a i Pozitivne u Podgorici bila greška. Čini se da su SDP-ovi glasači podržali tu koaliciju dok se dobar dio glasača Pozitivne prelilo u SNP, DF ili ostao doma.
Da su izašli pojedinačno bolje bi prošli.
Last edited by ASC; 25-05-14 at 21:53.
Sve ok ali sta mislit o ovima sto ce nocas da napune vladu i pjevaju Migo, Migo
Kuku ocu, kuku majci
Sent from my iPhone using Tapatalk
QUOTE=kaemSe;3744184]Sve ok ali sta mislit o ovima sto ce nocas da napune vladu i pjevaju Migo, Migo
Kuku ocu, kuku majci
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
Ipak bolje kod fontane sa trobojkom...
f6
Bogojevic nezadovoljan posteno je reka ostali bi nasli izgovor za neku pobjedu u svemu ovome![]()
Ovo je sramota kako cdt radi ovo... Stvarno se isplati angazovat cemi...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
88% PG
SNP 9
Albanci -
Demokratski Front 17
Evropska Podgorica 28
Tužno lice Podgorice 5
Bar
22: 50 U programu Radio Bara, nosilac liste DPS dr Zoran Srzentić istakao je da su oni osvojili 14 mandata, dr Srđa Kalinić, nosilac liste DF, rekao je da je njih glasalo, prema dostupnim podacima, 4840 glasača, iz SDP kažu da je broj njihovih glasača 4380, a iz SNP da trenutno imaju 1700 glasova.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Druze ti se salis !
Ja sam clan Pozitivne (ne zivim u PG) i kad sam vidio ono sto je prica Bogojevic "da ne vidi nista lose da udju u koaliciju sa DPS-om" smucio mi se zivot,vidio sam koja je ura, Pozitivna je izgubila masu zbog toga sto nije rekla javno "Ni pod kojim uslovima sa DPS-om",to su trebali i morali da kazu !!!
Jer sto drugo znaci dati glas Pozitivnoj nego dati glas DPS (ako ce vec da ulaze sa njima u koaliciju nakon izbora)
Ovo je katastrofalan rezultat za Pozitivnu i vodili su veoma losu kampanju,a vjeruj mi da su izgubili hiljade glasova samo zbog toga sto nisu rekli "NIKAKO NE ULAZIMO SA DPS-om",a sto bi im hvalilo da su to rekli,pa na kraju ne moraju ni sa SDP-om,nego neka raskinu kolaciju sa njima (ako ce oni vec da udju sa DPS-om) i neka vode svoju zasebnu kampanju,OVAKO SU SKROZ POTONULI
Last edited by Pterodaktil; 25-05-14 at 22:00.
Kako je Vukadinovic zabrinut za Kolasin :-) Puce od savjetovanja.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Evo slave iz DPSa kroz Bar, ne znam zašto, izgubili su mnogo, ili je već pao neki dogovor?
edit - pazite sponzora CDTu
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
DPS + BS + LP + DUA + HGI + SDP + POZ... :concern:
Nego, hoće li ovi silni prigovori danas proći "pojeo vuk magarca" kao i na svakim izborima il' će se uraditi nešto s tim?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks