Evo na RTCG pričaju kako DF sve ovo zakuvava :lolblue:
pa kako onda taj koji je "prodao" glas nije kriminalac, a onaj koji je navodno "kupio"a nije ga dobio jeste? i sad je valjda fazon u cg zastiti prodavca kriminalca od duga ili prevare koju je napravio prema drugom kojem nije namirio 'racun' ili sta vec?
strasno...
Hvala Lepo
Daleko je EU za nas..
i jedan i drugi cine prekrsaj, ali nemoj da se pravimo da toga nema i da krivimo ove sto sve to otkriju i snime
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Видим да се и ДПС "мобилно" активирао, и у Пљевљима и у ПГ, помињу се и пиштољи (надам се да је дезинформација у Милачићевом стилу)
Само бих волио да се ови избори заврше људски и без отворених глава и ломова.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Оно о чему говорим су односи међу људима.
А ја генерално и не вјерујем у овакве по свему накарадне изборе, од правила, преко организације до партитократије ДПС-а, и Изногуд партија које би да постану ДПС умјесто ДПС, али поштујући ову Државу излазим, некад гласам а углавном не гласам.
Иначе ово што ради ДПС јесте противзаконито ако се ваљда налазе у кругу од 100м од бирачког мјеста.Иначе ово са списковима је само финализација кампање која је спровођена задња два мјесеца, запошљавања, асфалтирања, донације, спонзорства, и одузимање тих спискова неће много утицати.
И да се разумијемо то је и опозиција радила док је било пара из иностранства.Сад кад нема пара, опозиција би да изигравава морал.
Издвојио бих једино Позитивну као партију која је нова и која са тим нема везе.
Last edited by BAR; 25-05-14 at 15:30.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Uživaj te.
Mrčeni narod.
Ako neko zna mogao bi reći zbog čega svaki put kad su izbori odjeljenje MUP-a izdaje lične karte nedjeljom ? Nije mi jasno da neko nije mogao izvadit ličnu makar u petak ako je već bio voljan da glasa jer predpostavljam da im nedelja nije radni dan a ako jeste unaprijed se izvinjavam...
deuscroix
U rozaje je najjace.Svaki put mora par interventnih iz berana i PG da se salje.HAHAHHA
Podgorica Podgoricanima!
Ali kakav je Milačić :lolblue:
"Ja sam Marko Milačić, novinar!"
hahahahaha ne no FBI specijalni agent Fox Mulder hahahahah kako se on predstavlja, kao da je kakva sila
:lolblue:
U ovoj drzavi nema nikoga ko zakon sprovodi. Samozvani kontrolori kontrolisu samozvane kontrolore pa kad snime onda dokaz, a kad dobiju po prknu onda prekrsaj ili obrnuto. Kad neka budala upuca drugu budalu zbog izbora svi će se praviti naivni i iscudjavati.......“U Pljevljima, na biračkom mjestu Ševari, aktivisti DF-a, SNP-a i Pokreta za Pljevlja su po dojavi da se u blizini kupuju lične karte došli da upozore aktiviste DPS-a. Tada su nepoznata lica iz vozila PG tablica izašla iz auta i fizički nasrnuli na funkcionera DF-a Darka Gazdića udarajući ga više puta pesnicama dok mu naši aktivisti nisu pritekli u pomoć”, tvrde na zvaničnoj Facebook stranici DF-
Neće se valjda ljudi upucavat zbog političara a koga god nadju da vrši nekakvu evidenciju po žbunova pod hitno prives na informativni razgovor i obavijestit porodicu toga nesretnika da je bolestan i da mu treba liječenje ... tako bih ja rješavao takve situacije jer ne vidim drugi način kako spriječiti taj gadluk ...
deuscroix
Milić po'itao u PG 100 i kusur na sat, preticao preko pune linije i tako to...
svemirska policija
:lolblue::lolblue::lolblue:
Izbori kod nas.
Svaki put isti program...ali svaki put jos malo ruznije i primitivnije.
Jos kad veceras pocnu trubit i visit iz auta..lijepo me spopadne muka svaki put od ovog turbo-folka
zvanog "demokratski izbori i slobodno izrazavanje volje gradjana"...
Izlaznost za sad iznenadjujuce mala..a kako je krenulo bilo, mislio sam na 90% ce izac
Lokalni izbori Podgorica: Rezultati u posljednjih 14 godina
Komentari (4)A A A
U susret lokalnim izborima u Podgorici koji će se održati 25.maja, portal CDT-a podsjeća na rezultate izbora koji su održani na teritoriji Glavnog grada u posljednjih 14 godina.
Kako će biti 25. maja?
Izbori 2000.
Poslije lokalnih izbora 2000. godine, lokalni parlament su dijelile samo tri liste.
Koalicija oko Demokratske partije socijalista DPS, "Da živimo bolje – Milo Đukanović" tada je osvojila 28 mandata, koalicija "Jugoslavija – Momir Bulatović" šest manje, a Liberalni savez na čelu sa Miroslavom Vickovićem četiri mandata.
Izbori 2002.
Dvije godine kasnije, na novim lokalnim izborima, DPS koalicija "Za evropsku Crnu Goru – Milo Đukanović" je osvojila jedan mandat manje nego 2000. godine, a u parlament su ušli i koalicija "Zajedno za promjene SNP-SNS-NS" sa 20 mandata, "Crna Gora može – Liberalni savez" sa tri i "Patriotska koalicija za Jugoslaviju" sa dva osvojena mandata.
Izbori 2006.
Broj lista koje su uspjele da osvoje mandate i na lokalnim izborima 2006. nije se mijenjao, ali je rasla podrška aktuelnoj vladajućoj koaliciji.
Tako je 10. septembra 2006. "Koalicija za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović" - DPS – SDP osvojila 45.042 glasova ili 29 mandata.
"Pokret za promjene - Nebojša Medojević" dobio je skoro tri puta manje glasova nego DPS i osvojio 11 mandata.
"Srpska lista - Andrija Mandić" sa 13.262 glasa uspjela je da uzme osam mjesta u lokalnom parlamentu, a koalicija "Socijalistička narodna partija Crne Gore, Narodna stranka i Demokratska srpska stranka" sedam mandata.
Izbori 2010.
Na posljednjim lokalnim izborima, krajem maja 2010. u parlament Glavnog grada ušle su tri liste.
Koalicija DPS-LP-BS sa 43.372 glasa dobila je 28 mjesta.
Četiri mandata manje sa 37.279 osvojenih glasova dobila je koalicija opozicionih partija "Bolja Podgorica - Bolja Crna Gora".
SDP je tada izašao samostalno i osvojio 8.758 glasova, odnosno pet mandata.
Hvala Lepohttp://archive.today/up3KY#selection-501.0-501.30
REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2010
Izlaznost
Podgorica do 21.00 časova - 69.28% birača
Bar do 21.00 časova - 75% birača
Last edited by Maja; 25-05-14 at 16:32.
Ja rekoh da nece premasiti ni ono od 2010 sigurno,evenutalno moze tu do 68 ici
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks