View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 156 of 185 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166 ... LastLast
Results 3,876 to 3,900 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Kakvo spekulisanje, ne zanima me zasto neko u civilu bez legitimacije napada neciju privatnu svojinu i silnicki se ponasa prema bilo kome, i jos otimaju privatnu dokumentacuju, naredjuju nesto itd... Ovo je u civilizovanoj i sigurnoj drzavi nepojmljivo.
    Znači nema krađe u "civilizovanim i sigurnim državama"? Svako ima pravo reć "Daj mi taj papir". Čula si za slobodu govora. Što se tiče otimanja dokumentacije, imamo policiju, pa neka oštećeni prijave slučaj koji je, uzgred, uredno zapisan od strane učestnika. Ponavljam, ne vidim da su se mnogo bunili, nego su svojevoljno predali papire.

Amerikanci su po Vama divljaci? Zivjeli ste ili zivite sa njima?
    Ljudi koji "sravnjuju druge ljude sa zemljom" zato što im je oduzet papir su divljaci, bili državljani SAD ili neke druge države.

Quote Originally Posted by NSX View Post
    u CG je sam koncept privatne svojine takav da svako moze da ti otme bilo sta i da eventualno zavrsi sa 3 mjeseca a ti ako ga taknes dobijes par godina.
    Najbolje bi bilo da izjednačimo pravo čovjeka na zdravlje i život sa pravom predmeta na lokaciju.
    Last edited by RoNN|3; 25-05-14 at 14:17.

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

ali zasto je problem da sve partije vode svoju statistiku uspjesnosti ili neuspjesnosti kod svojih simpatizera ili clanova? meni to nista nezakonito ne izgleda... kao obicna radnja koja prati pad ili povecanje svog kredibiliteta kod stalnih klijenata - clanova...
    ako sam clan neke partije i partija ima moj potpis kao clana, sto bi mi smetalo da li bi ubiljezili jesam li dosla da glasam ili nisam?

Hvala Lepo
    Zasto onda postoje izbori? Zasro onda fino svaka partija ne okupi svoje simpatizere i preda glasove pa sto ko ponese? Ili da se jedan po jedan ne izlaze na tv i javno kazu koga glasaju? Na kraju krajeva, zasto racuni za struju od prije neku godinu dolaze u kovertama?
    Na svakom birackom mjestu su clanovi odbora svih partija i svi imaju uvid u izlaznost, nr vidim razlog zasto bi morali znati ko za koga glasa. I opet, zasto su kabine sve uza zid, ogradjene jedna od druge i glasac je okrenut ledjima? Jedino ako neces odma na sto ispred njih da covjek zaokruzuje.
    Nemoj vise, bez mene...

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
    Last edited by goozica; 25-05-14 at 14:17.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

ja nikada nisam glasala u cg, ako izuzmem referendum. Nisam nesto obratila paznju na proceduru.. dugo trazila izbornu jedinicu jer dio porodice u jednu mz, drugi u drugu, prsnuli sprejem, predala lk, ubiljezili nesto, uzela listic obavila, ubacila u kutiju.. i nemam pojma.. otisla da se pripremam za slavlje nezavisnosti..
    a sta je ko biljezio, ubacivao u svoju statistiku - veze s vezom...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Dobro jutro radni narode Crne Gore Propustih i F1, da se naijem i zalijem pa da obavim tu građansku dužnost
    Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Ovoga divljega naroda.
    Kriv je taj iz MANSa što im ne vrne šakama i nogama
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Krčka se krčka.Miran dan za sad.... Izgleda da niko ne zna koliko će se ko da ponese, ili možda znaju.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Dobro jutro radni narode Crne Gore Propustih i F1, da se naijem i zalijem pa da obavim tu građansku dužnost

Kriv je taj iz MANSa što im ne vrne šakama i nogama
    Ja jos ne podjoh, najedoh se kacamaka, ne mogu se pomjerit. I da, gledam F1

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Kako znate te procente? Otkud vam te info? Onako bzvze se pise ili iz ukupne evidencije svih pol. partija u gradu?

Hvala Lepo
    Ako imas twiter zaprati CDT i samo ce ti se kaz'ti. Ili ukucati #izboripg
    Last edited by Kliker17; 25-05-14 at 14:35.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Ljudi koji "sravnjuju druge ljude sa zemljom" zato što im je oduzet papir su divljaci, bili državljani SAD ili neke druge države.
    Ne, divljaci su oni koji prilaze onako privatnoj imovini i gradjaninu, i sve lici na prijetnju, otimacinu, i na kriminal. Odbrana od takvih je u usa dosta precizna. niko nema pravo ni prozor od auta, rucku od automobila, rame, ruku da vam dotakne, a kamoli..

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Na svakom birackom mjestu su clanovi odbora svih partija i svi imaju uvid u izlaznost, nr vidim razlog zasto bi morali znati ko za koga glasa. I opet, zasto su kabine sve uza zid, ogradjene jedna od druge i glasac je okrenut ledjima? Jedino ako neces odma na sto ispred njih da covjek zaokruzuje.
    Nemoj vise, bez mene...
    Nemoj vise, bez mene...

pa samo o tome govorim. Ako glasam kako hocu, slobodno, zasticena u kabini, sa zadovoljenom procedurom... sta me briga sto neko van svega toga, vani ko zna gdje u automobilu, trafici..., projektuje za koga sam glasala itd.. njegov problem, nek gata, projektuje.. briga me.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

pa samo o tome govorim. Ako glasam kako hocu, slobodno, zasticena u kabini, sa zadovoljenom procedurom... sta me briga sto neko van svega toga, vani ko zna gdje u automobilu, trafici..., projektuje za koga sam glasala itd.. njegov problem, nek gata, projektuje.. briga me.

Hvala Lepo
    Ono sto se desava u kabini, treba tamo i da ostane.

Molim Lepo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa i ostaje valjda? sta s tim imaju pol. aktivisti koji cuce vani i piskaraju nesto?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

Ooooo, andjeli s tobom

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa pisete po x put ono sto i ja pisem, a pitanja preskacete.. no, nema veze...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    da ne bude iz 2 u 1 ?
    neka dodje prelaz samo da ne bude ka atletiko sinoc

Inace, prpa....

Thanks Thanks Given 
    455
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

Ne, divljaci su oni koji prilaze onako privatnoj imovini i gradjaninu, i sve lici na prijetnju, otimacinu, i na kriminal. Odbrana od takvih je u usa dosta precizna. niko nema pravo ni prozor od auta, rucku od automobila, rame, ruku da vam dotakne, a kamoli..
    A da ja lijepo iznesem ovdje par primjera o americkoj civilizaciji pa da vidimo koliko nemas pojma o cemu pricas? U Americi je dolar jedini zakon koji vazi. Mozes da ukrades alkohol, napijes se, uzmes auto i ubijes 4 osobe, ako si bogat neces ni dana u zatvoru da provedes.
    Ili malo blize materiji o kojoj se raspravlja. Sta cemo sa Republikancima i njihovim agresivnim pokusajima da zaustave mlade i manjine da glasaju na izborima? Ili sa cinjenicom da su pocele da izlaze studije sa najprestiznijih univerziteta o tome kako USA nije demokratija, vec oligarhija? Jer postoje samo jedni pravi izbori. A to su oni koje obavljaju korporacije prije nego sto predstave svog kandidata narodu.

Pusti ti nas lijepo da mi glasamo i da budemo primitivni na nas nacin. Vjeruj mi, koliko god se trudili, taj nivo primitivnosti i anti-demokratske svijesti koje Amerika posjeduje necemo moci da ostvarimo ni u nadernih 100 godina.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

Ne, ne pisemo isto, izvrces ono sto ja pisem.
    Ne vidim razlog zasto bi neko vodio licnu evidenciju glasaca koja se itekako razlikuje od evidencije izlaznosti do punog sata.
    Hvala lepo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa pisete po x put ono sto i ja pisem, a pitanja preskacete.. no, nema veze...

Hvala Lepo
    Kupuju se glasovi, vode spiskovi. Ako neko proda glas a ne izađe, dotični sa spiskovima ga zovu. Isto tako ako neki simpatizer ne pojavi se, isto ga dotični što čuče u autima zovu. Te presije na bilo koje lice nisu dozvoljena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vezano za ove upade, bili oni iscenirani ili ne - realnost je da se takve stvari rade, a pored svih "akcija" koje su do sad sprovođene, ovo je jedini način da se sve to iznese u javnost. Divljaštvom protiv divljaštva, tako mu nekako dođe
    Sjećam se davno da nisam dozvoljavala da se birački materijal odnese u OIK dok se moj prigovor ne unese u zapisnik. Na kraju je "pojeo vuk magarca", a iste aktivnosti (neregularne) su se ponavljale i na narednim izborima.

Zaključak: kod nas se neke stvari ne mogu riješiti regularnim putem. Ne podržavam ovakve akcije, ali je više nego očigledno da drugog načina i nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne mozete zamisliti sto se tek radi u moje naselje - Dinosa.

Gasi DPS

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Ne, ne pisemo isto, izvrces ono sto ja pisem.
    procitajte opet i vidjecete da ste pisali ono sto i ja u vezi sa slobodnim izjasnjavanjem u kabini itd. sve sto je normala.

Ne vidim razlog zasto bi neko vodio licnu evidenciju glasaca koja se itekako razlikuje od evidencije izlaznosti do punog sata.
    Hvala lepo.

Vidite razlog da agencije za statistiku vode evidenciju koliko je clanova neke partije, simpatizera, izlazaka itd, a ne vidite razlog da partije ne vode internu statistiku koja je sasvim logicna i najcesce tjera te iste partije na interne promjene politike, stavova, pravaca, itd.,,
    ne razumijemo se i nema onda potrebe da razmjenjujemo pricu koja ide sto u klin sto u plocu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Kupuju se glasovi, vode spiskovi. Ako neko proda glas a ne izađe, dotični sa spiskovima ga zovu. Isto tako ako neki simpatizer ne pojavi se, isto ga dotični što čuče u autima zovu. Te presije na bilo koje lice nisu dozvoljena.
    Imaš i drugu varijantu - ako prodaš l.k. pod uslovom da ne izlaziš na glasanje, prate da vide hoćeš li doći da glasaš sa pasošem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

procitajte opet i vidjecete da ste pisali ono sto i ja u vezi sa slobodnim izjasnjavanjem u kabini itd. sve sto je normala.

Vidite razlog da agencije za statistiku vode evidenciju koliko je clanova neke partije, simpatizera, izlazaka itd, a ne vidite razlog da partije ne vode internu statistiku koja je sasvim logicna i najcesce tjera te iste partije na interne promjene politike, stavova, pravaca, itd.,,
    ne razumijemo se i nema onda potrebe da razmjenjujemo pricu koja ide sto u klin sto u plocu.

Hvala Lepo
    Upravo je Milica Kovačević iz CDT na prvom Dnevniku RTCG rekla da je zakonom zabranjeno vođenje spiska izlaznosti birača od bilo kojeg lica osim za to ovlašćenih lica na biračkim mjestima.

Thanks Thanks Given 
    5,194
    Thanks Thanks Received 
    9,378
    Thanked in
    4,544 Posts

Hvala Lepo
    Jesi li realna? Citas li ista sto ja pisem? Ajde se vrati pa opet procitaj o kakvoj sam evidenciji pisala. Ocigledno ne mozes da napravis razliku.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Neko 'proda' glas? pa taj je kriminalac, ili nije? hapse li tu osobu, procesuiraju?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 25-05-14 at 14:38.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Upravo je Milica Kovačević iz CDT na prvom Dnevniku RTCG rekla da je zakonom zabranjeno vođenje spiska izlaznosti birača od bilo kojeg lica osim za to ovlašćenih lica na biračkim mjestima.
    A gdje je to zabranjeno? jel precizirano koliko km od izborne jedinice? koliko vidim i ovdje neki procjenjuju na forumu, pisu o nekim 'dojavama' itd.. konstantno od pocetka teme neko ubacuje svoje procente i sta, to je bez 'nekakvih spiskova" gatanje u pasulj?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Prekinuto glasanje: Marku Milačiću prijećeno pištoljem i oduzeta kamera
    http://www.vijesti.me/vijesti/prekin...-clanak-212586
    Ad astra.

Page 156 of 185 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)