Pravo da vam kazem ne vjerujem ni jednima ni drugima ni trecima. Volio bih da DPS konacno izgubi ali vishe od svega da izgubi na civilizovan nacin. Ovakvo spinovanje mi se uopste ne svidja.
Jeste li vi svi zaista culi sve odbornike kandidate partija za vas grad, pa znate jesu li pod nekom manom - stigmom crnogorskom, velji intelektualci, strucnjaci, mutavi ili elokventni, ili samo sudite po maskotama tih partija?
Birate ljude koji su predlozeni i oni koji pobijede birace gradonacelnika a ne vi.
Zasto ne obavijeste narod da vec 8 god nema vaseg biranja gradonacelnika? Cemu ove gluposti i zabludjivanje naroda, ne znaju ni za sta uopste glasaju...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 25-05-14 at 13:32.
Pravo da vam kazem ne vjerujem ni jednima ni drugima ni trecima. Volio bih da DPS konacno izgubi ali vishe od svega da izgubi na civilizovan nacin. Ovakvo spinovanje mi se uopste ne svidja.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Do sada u PG izaslo 41,2% biraca! Znaci mozemo ocekivat preko 80% izlaznost do kraja dana. Bice zanimljivo nocas da se isprati ovo.![]()
Kako znate te procente? Otkud vam te info? Onako bzvze se pise ili iz ukupne evidencije svih pol. partija u gradu?
Hvala Lepo
Dps-u ne odgovara tolika izlaznost sto znaci da se krece u opsti haos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali na osnovu cega su procjene?Moji koji imaju pravo glasa su jutros izasli iz zemlje, neki ranije, koliko je onih koji su vani, studiraju, rade, itd? Zato me zanima na osnovu kojih parametara izvodite procjene?
Hvala Lepo
Za ime Boga neko neko zaustavi ovu zenu, jer ovakvo javno prosipanje ne vjeruje da bi bilo ko sebi dozvolio u tim godinama.Aluzija je stavljena na nosioca liste, samim tim i partije koju predstavlja.
To nije nego je djetinjarija. Ranije je gradjanin imao mogucnost da glasa za gradonacelnika i za odbornike posebno, kao i na zapadu sto imamo tu mogucnost. Prije vise od 8 god je ta demokratska mogucnost glasanja za gradonacelnika izbrisana i ne postoji. Odbornici biraju gradonacelnika a ne narod. Dakle birate SAMO odbornike, a oni ce da se Sigraju sa koalicionim partnerima i da izaberu koga oni hoce - a ne vi..
A foliranje eto g. Lekic/Bogojevic?Stijepovic/Becic, pa ce on biti gradonacelnik ako pobijede, ili ovi - oni.. tja - bajke za malu djecu i naivne. Neozbiljno.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 25-05-14 at 13:49.
Crnogorci su najpoliticniji narod na svijetu. Kad bi se izbrisali svi oni koji tu ne zive vishe i kad bi oni koji putuju na taj dan mogli ranije glasati pismom izlaznost bi bila 90% :-)
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Čitaoci šalju: Politički aktivisti obilaze birališta
U Podgorici se danas održavaju lokalni izbori, a predstavnici MANS-a i CDT-a, koji prate tok izbornog procesa su od početka izbornog dana saopštili da su primijećeni aktivisti političkih partija u blizini birališta.
Čitalac CdM-a poslao je snimak na kome se vidi kako vozilo na kome su vidljivi napisi koalicije Evropsko lice Podgorice, kruži ulicama u podgoričkom naselju Konik.
Kako nam je kazao, ovo je snimio danas oko 12 časova, te da iz vozila niko nije izlazio, ali je prošao pored svih biraličkih mjesta na Koniku.
Kakva glupost... 30 sekundi snimali kombi u vožnji i za nekog je to zloupotreba, prekršaj?
Sto veca izlaznost u Pg, to je povoljnije za SDPCG.
Apstinenti su prepoznali pravu listu i pravog nosioca liste.
Sent by iPhone using Tapatalk
A, ne ne - ja to volim sve po propisima, tako da nema ništa od slikanja
Teško, sad će broj da stagnira do negdje posle 17h i onda će lagano da raste (očekujem najveći priliv između 18:30 i 19h). Narod ugrabi pred vrućinu, pa neće da se mota po visokim temperaturama. Skoro uvijek tako biva.
Objektivno to jeste jaka reklama, a CG zakone ne znam u tom kontekstu pa... Da je DPS izveo kamione, buseve itd po PG sa svojim reklamama, MANS i svi bi vristali...
Mada, i fixne reklame partija stoje po gradu, bilbordi, plakati... boh.. Sta je sa tim mobilnim reklamiranjem.. He, ko im zna..
Hvala Lepo
maja vodi evidenciju ko nije u zemlji i ne moze da glasa
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
U redu. Ti ljudi takodje imaju neke spiskove po kojima se vode za procjenu? Ako postoje ti spiskovi zasto je onda problem sto ce neko voditi partijsku evidenciju o svojim simpatizerima, clanovima itd? To me zbunjuje...Sta je po zakonu a sta nije. Meni to djeluje isto..
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
hahahahaha![]()
Hvala Lepo
Zato što je uhođenje zabranjeno? Odakle oni znaju ko će za koga glasati? Birački spiskovi su tajni podaci, i ne treba svaka šuša kroz grad da ih ima, jer tu su matični brojevi i brojevi ličnih karti svih građana, adrese i mjesta rođenja.
Ako je neko simpatizer ili član stranke, niko ga ne može natjerati da glasa za njih.
ali zasto je problem da sve partije vode svoju statistiku uspjesnosti ili neuspjesnosti kod svojih simpatizera ili clanova? meni to nista nezakonito ne izgleda... kao obicna radnja koja prati pad ili povecanje svog kredibiliteta kod stalnih klijenata - clanova...
ako sam clan neke partije i partija ima moj potpis kao clana, sto bi mi smetalo da li bi ubiljezili jesam li dosla da glasam ili nisam?
moja stvar kako cu glasati a oni nek biljeze sta zele.
Hvala Lepo
Ma nema sanse da prebaci preko 68% izlaznost
Podgorica Podgoricanima!
Da dopunim: u pitanju je kontrolni listić koji sadrži broj i koji se otcijepi sa glasačkog listića pred ubacivanje u kutiju. Ili se ručno prebroje ili se oduzmu brojevi i tako se dobije izlaznost.
Nego, čudi me da Maja ne zna za toMajo, nemoj sad da padaš na ovakvim sitnicama
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks