Ovaj detalj dje auto ne moze da upali mi se najvise svidio... Kao u filmu B produkcije
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ovaj detalj dje auto ne moze da upali mi se najvise svidio... Kao u filmu B produkcije
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Ne da nije OK nego bi svaki normalan covjek odmah zvao policiju, slikao/snimio ljude koji mu prilaze automobilu i zahtijevaju nesto privatno dok je u svom automobilu - i to sve u civilu i ovako drsko i agresivno silnicki. U Americi bi ih ladno mnogi sravnili sa zemljom.. Dajte molim vas.. Te organizovane paraformacije su dozvoljene u CG? Ono partije organizuju timove za preispitivanje gradjana ovim metodama, oduzimanje privatne dokumentacije (sta god da je u pitanju)?
Pa to imate u Ukrajini a koliko znam od ovoga do naoruzavanja je mali korak.
Hvala Lepo
Sad se probudih i prva vijest koju procitah, tuca u Dinose
Gasi![]()
Pa poznaje li ko te ljude, nisu s marsa pali nego valjda žive u Bar.
Eto kolega BAR ih poznaje, znači namješteno?
Apsolutno nerealne scene. Ili je DPS u totalnom rasulu
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
2010.CDT: U Podgorici do 12 sati glasalo skoro 30 odsto birača
PODGORICA, 23. maja 2010. (Beta) - Na lokalnim izborima u Podgorici danas je do 12 časova glasalo je 22,5 odsto od 135.000 građana s pravom glasa, saopštila je Opštinska izborna komisija - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/aktue....EMj3Icvl.dpuf
Godinama i godinama je pravljen mit o ''terenskom radu dps-a na dan izbora'' kojem se nikako ne može doskočit'..
A onda vidiš nekakvu bijedu što sjedi po ćoškovima i 'vata maglu kad im se prvi čovjek obrati i poče ih snimat' mobilnim! Šou!
U Berane su ih isto ovako nagazili, slične su im i reakcije bile - samo dižu ruke i ponavljaju:''Ako znam..nemam ti pojma..''
Shit has hit the fan !
Meni ovo lici na one bisere sto dok voze preko 200 na sat kroz Sozinu snimaju i postavljaju na net.. Posle ide ono "saljilji smo se"?
Stvarno ovakvu hajduciju ne procesiraju u CG?
Hvala Lepo
Upravu si ti,samo onda se postavlja pitanje,kad policija,sudovi,drzava nerade svoj posao,ko ce onda otkriti ovakve ljude koji se bave kupovinom nasih dusa 25 god ?!?
Dajte molim vas, ljudi snimljeni,snimljene tablice,uzeti nekakvi spiskovi,sta treba jos da bi neko reagovao,ko da je sad neki problem utvrditi o cemu se odje radi ?
Ja sam zgrozena, prestravljena cak.. Treba li gradjani CG da nose oruzje sa sobom kad se voze svojim automobilom, parkiraju negdje ili sta slicnno?
Kakvo je ovo divljastvo pa i kao scena - primjer- gluma, ma sta god da je u pitanju.
Pa po Ukrajini se organizuju ovakvi "pravasi", vanredne "gerile", i sta god kome padne na pamet, jel treba gradjanin da strijepi od tih organizovanih grupa pa i partija, klanova i sta god po CG?
Strasno.. horor..
Ni za humoresku...
Hvala Lepo
A zashto glasaju danas ... bolje da sve te pare dadoshe u humanitarne svrhe,no ne pitaju oni nas nikad shta ce sa nashim parama.
...
Ne sjecam se da je ovakvih situacija bilo u izbornoj proslosti CG
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
A ja sam prestravljena da je dozvoljeno da me neko evidentira jesam li izasla ili nisam. Majo, stvarno... pf... Ja bih uvela po jednog policajca ispred svakog bm, da razdvaja ove sto se biju i kaznjava ove sto se nepropisno parkiraju :-)
Last edited by Kliker17; 25-05-14 at 12:25.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ове "активисте ДПС-а" први пут видим, да се разумијемо говорио сам о овима што одузимају а из Нове су.Не знам јели намјештено или стварно, али они снимци о куповини гласова што су конструисали по Бару прије избора, наводе на закључак.
Понављам ове смлатине нису способне ђетету слаткиш из руке узет.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovaj Vlahović je njihov dugogodišnji aktivista, i jedan od glavnih razloga zbog kojih sam otišla u apstinenciju. I neka su mu oduzeli dokumentaciju - što bi rekli stari: "Bog im da' zdravlja"
Posle ovoga, sa velikim zadovoljstvom ću ići na glasanje, samo još da prelomim za koga (mada je manje-vishe svejedno)![]()
Pa normalno da će bijeda da radi po terenu.Daju im 30 eura onamo u kola da sjede.Kakvu hrabrost i mentalni sklop očekivati od takvih ljudi?
Ad astra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks