Page 191 of 402 FirstFirst ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... LastLast
Results 4,751 to 4,775 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    64 Posts

A zašto ne probaš odmah sa clean ishranom i umanjiš je za 300 kalorija od granice za održavanje težine, a onda drmneš 3 dana težina + 2 dana cardio? To nema šanse da ne funkcioniše, a ne rizikuješ ping-pong efekat i ne testiraš organizam na ultra šokove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

PA i o tome sam razmisljao, ali mi je ova keto najbrzi nacin. Odma za njom bi taj tvoj sistem implementirao. A ako mi je ijedna stvar crna u zivotu, to je briojanje kalorija a moracu..radije bi slusa debatu medojevic vucic.

Mada ako ne mognem izdrzat keto sto je realna opcija na to se odma saltam. Uzeh danas 10 kila piletine. Vec mi je muka.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Rigodo, tačno, ja sam tako radio čitavu zimu, i ima efekta naravno, skinuo sam jedno 6-7 kila za 8-9 mjeseci, a povećao kondiciju i mišiće (na trening dane BCAA i Whey)...
    Sad mi je ostao šlauf oko struka, ostatkom tijela i kondicijom sam zadovoljan... Pa bih to koliko je moguće pred ljeto da sagorim sa keto... Ništa drugo...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    64 Posts

Ne moraš da brojiš kalorije. Stani na vagu svaku nedelju ujutru i tjuniraj dijetu. Dijeta sa 120grama praška i 10 kapsula bilo čega dnevno... nemoj evo te kumim

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    BCAA i Glutamin prije treninga, BCAA tokom treninga, Whey i BCAA poslije treninga. Pošto BCAA nije prejeftin onda gledaj da to bude minimum nekih 20g ukupno.
    Takođe, ovo ti je u slučaju da si na žestokom katovanju - keto, znači skroz nisak unos UH, onda ti je ovo obavezno...
    Izvini,ajde ako ti nije problem objasni mi zasto bcaa prije i u toku treninga? ii to u dozama od 7-8gr?
    Hvaaaala!

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Ljudi ako treba ikakva pomoc oko sastavljanja plana ishrane,treninga...bilo kakvi savjeti za mrsavljenje te dobijanje mase,tu sam rado da odgovorim svima i pomognem potpuno besplatno u inbox

Naravno prodajem i suplementaciju ako koga zanima,dakle sve vrste kreatina,proteina...skoro svih brendova svijetskih pozz

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Fitnespro View Post
    Ljudi ako treba ikakva pomoc oko sastavljanja plana ishrane,treninga...bilo kakvi savjeti za mrsavljenje te dobijanje mase,tu sam rado da odgovorim svima i pomognem potpuno besplatno u inbox

Naravno prodajem i suplementaciju ako koga zanima,dakle sve vrste kreatina,proteina...skoro svih brendova svijetskih pozz
    Jesi li takmicar, trener, zavrsio fakultet za sport ili nesto slicno? Pitam samo jer vidim da nudis savjete pa samo da znamo ko nas savjetuje Pozdrav!

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

i imas li steroide ;p ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Daj cijene proteina

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Do triatlona je ostalo jos 5 dana. Odje sam se javio nedje krajem Januara da sam poceo sa pripremama i da mi treba par savjeta. Dobio sam savjete od sparca oko keto dijete i nekoliko savjeta za trening. Okrenuo sam se tome. Posvetio pripremi. To mi je bio i jedan izduvni ventil itekako potreban.

Poslije punih 5 mjeseci priprema, ja sam prezadovoljan. Smrsao sam 16kg (sa 96,6kg na 80,5kg) / 187cm. Ne znam ni sam koliko sam kg misica dobio, a masti i toksina izbacio. BF na zadnje mjerenje mi je bio oko 16%. Mnogima se ne svidja kako fizicki izgledam, ali me nije briga. Prvi put poslije 10god se osjecam lako. Imao sam i dvije povrede u toku priprema (zadnji ligamenti koljena i piriformis sindrom-kuk) i to sam ogromnom disciplinom zalijecio.

U Subotu trka pocinje u 10h. Znam da cu zavrsiti trku. To je dovoljno da bih pobijedio sebe. Prijavljenih je sada vec preko 70 takmicara. Puno je momaka koji su preplivali, pretrcali i izvozili cetvorocifrene kilometraze i pozivam sve vas da dodjete i pozdravite te hrabre ljude.

Subota, 31. Maj, Plavnica - 10h (put se zatvara u 9:40h) www.3athlon.me
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bome si imao masti dosta...mišića kapi nisi dobio pošto kad mršaš ne možeš dobit mišiće... :/
    16% je aj vjrv ok...al može to do 12 npr
    Al sve u svemu impresivan rezultat, svaka cast i srecno tamo!
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

brate igi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naj respekt!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast Igore, dolazim da te podrzim!!!

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Do triatlona je ostalo jos 5 dana. Odje sam se javio nedje krajem Januara da sam poceo sa pripremama i da mi treba par savjeta. Dobio sam savjete od sparca oko keto dijete i nekoliko savjeta za trening. Okrenuo sam se tome. Posvetio pripremi. To mi je bio i jedan izduvni ventil itekako potreban.

Poslije punih 5 mjeseci priprema, ja sam prezadovoljan. Smrsao sam 16kg (sa 96,6kg na 80,5kg) / 187cm. Ne znam ni sam koliko sam kg misica dobio, a masti i toksina izbacio. BF na zadnje mjerenje mi je bio oko 16%. Mnogima se ne svidja kako fizicki izgledam, ali me nije briga. Prvi put poslije 10god se osjecam lako. Imao sam i dvije povrede u toku priprema (zadnji ligamenti koljena i piriformis sindrom-kuk) i to sam ogromnom disciplinom zalijecio.

U Subotu trka pocinje u 10h. Znam da cu zavrsiti trku. To je dovoljno da bih pobijedio sebe. Prijavljenih je sada vec preko 70 takmicara. Puno je momaka koji su preplivali, pretrcali i izvozili cetvorocifrene kilometraze i pozivam sve vas da dodjete i pozdravite te hrabre ljude.

Subota, 31. Maj, Plavnica - 10h (put se zatvara u 9:40h) www.3athlon.me
    Viđeh te Igi prije jedno 10ak dana na Ričardovu, stvarno si se osušio
    Sad poslije 3atlona da udariš malo suplementima i težinama da nabačiš jedno 10kg mišića

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Osusio, ne osusio, to je moralo da se desi kada sam bio zapusten... Mene ne bi mrzjelo da izgubim jos 5kg ako znam da izbacujem toksine iz sebe... Znam da je glupo ostati na 80kg i da bi mozda idealno bilo oko 85kg, ali ne zelim bilo kako da ih nabacim...

Desavalo mi se da u neke dane treninga izgorim i 4000kcal, a to je tesko nadoknaditi zdravom ishranom... Naravnom, sve je to prouzrokovalo da svake nedjelje gubim po malo, da bi sada dosao na ovu tezinu... Za triatlon mi svakako odgovara sto manje kila, a od Nedjelje cu da razmisljam sto i kako dalje... Da li i dalje da se spremam za triatlon i pocnem da se bavim ovim sportom ili da batalim pripreme za to, a odrzavam neku opstu kondiciju uz nabacivanje jos 4-5kg... Preko 85kg mislim da necu ici nikad vise...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

sad ti je masu lakse kad te milicpopovic podrzao hahaha

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Igi, mislim da nije ružno ni da prebaciš 85kg, pod uslovom da BF držiš na niskom nivou

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ako nastavim da se bavim triatlonom, nepotrebno mi je preko toga... Otezava dosta...

A znaci li podrska ili ne, nemas pojma koliko znaci... Na obican trening dobijem boost kad cujem "Ajde ajde" ili "bravo" od nepoznatih ljudi, a ne na trku od ljudi koje poznajes

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

Momci

Izbacite neke fotke... slaba je ova vrućina napolju...

:loyal:

p.s. Bravo Igi i od mene i do pobjede!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Jesi li takmicar, trener, zavrsio fakultet za sport ili nesto slicno? Pitam samo jer vidim da nudis savjete pa samo da znamo ko nas savjetuje Pozdrav!
    Јер људи који заврше факултет за спорт имају и грам знања о исхрани и тренингу

Свака част, само удри!
    Не треба превише да се оптерећујеш сад изгледом, па после тог триатлона мало приони на тренинге и мало хране више, боље и биће то ок, попуниће се
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Momci

Izbacite neke fotke... slaba je ova vrućina napolju...

:loyal:

p.s. Bravo Igi i od mene i do pobjede!

c c c iskvari se ovo celjade skroz..............

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Momci za Igijev izgled pobrinuo se Sparco sad njega nagrdjujte

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Јер људи који заврше факултет за спорт имају и грам знања о исхрани и тренингу
    Pa kako koji, oni koje je zanimalo i koji su učili imaju

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Odlican sport! Meni je trcanje prevelik problem da bih ucestvovao, voznja biciklom i pogotovo plivanje ne bi bili problem.
    Nadam se da ce ovo biti tradicionalna manifestacija.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Pa kako koji, oni koje je zanimalo i koji su učili imaju :wink:
    Ја још нисам налетио ни на једног који зна ишта о тренингу и хипертрофији, а исхрану и суплементе да не помињем
    Ево ја сам електро завршио па могу рећ' да знам доста тога о тим стварима, али само из разлога што сам ишчита', проба', гледа' искуства...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Page 191 of 402 FirstFirst ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)