Не то само показује да је на нивоу свих политичких елита у ЦГ.Он да је стварно био патриота и да му је ЦГ била на срцу одазвао би се позиву своје Црне Горе и покушао да да свој максимални допринос у борби против црвеног хегемона из Београда, а не да ускочи у његово коло.И да, он има свој дио одговорности.
Тешко да би га Коштуница вратио у службу 2000те да није био лојалан Београду, да не говорим о оној вашингтонској делегацији.
Као такав код мене, а и код већине суверениста, а то је већинска Црна Гора, је доживотно дисквалификован за обављање било какве јавне функције, колико год капиталисти из Друге Фамилије реко својих медија покушавали да га оперу.
Наравно свако има право на опрост ако се искрено покаје због својих недјела, и Лекић и Мило, и Мишко Перовић и Ранко и Војвода Мандић, и несрећа Медојевић.
Црногорце је одржало црногорско срце.
a koje ja to podrzavam? moram da pitam jer su me do sada prozivali bar za 3 partije. a to sto nekima ovdje ako im se ne svidja moja neka zapazanja u vezi DF ili kad se iznose neke neistine pa ja to napomenem, pocnu odmah da prozivaju da sam partijski vojnik nije do mene.
ja sam ti najblizi onome sto je BAR rekao i odgovorno tvrdim da nikada nisam bio clan ni jedne partije.
BAR:
Ја спадам у онај уски круг десно оријентисаних суверениста који држе само до интереса Црне Горе тј. Црногорског народа.Итерес Црне Горе тј. Црногорског народа је да њим владају поштене политичке елите и да минимум 70% тих политичких елита буду припадници црногорског народа, про НАТО и про ЕУ оријентисани.
Last edited by lepetanac; 24-05-14 at 00:15.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Koja ga je to Crna Gora zvala, ko konkretno, Crna Gora nije sigurno? Kakva je to bila borba, zašto bi Lekić kao jedan ambasador i tada nestranačka ličnost imao bilo kakvu obavezu da se upliće u nešto što nema veze sa njegovom funkcijom, kako je on uskočio u bilo koje kolo kada je bio u Italiji, kakve nebuloze, ako neko treba da se pokaje zbog svojih nedjela, to sigurno nije Lekić.
Kažeš da je kod suverenista diskvalifikovan, pogledaj malo dublje rezultalte glasanja za zadnje predsjedničke izbore, odmah ćeš sebe demantovati...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Zna li koji koji mu je izborni program? Mislio sam da Marovicu ne moze niko da parira, ali ovaj mu je jak konkurent.
Zamolio bih samo amnesiaca da me ne proziva ovuda, nema potrebe za tim. Jesam li clan koje stranke ili nisam nije bitno, ali odje slobodno iznosim svoje misljenje, kritike i sugestije na racun sva cetiri kandidata. Istina najvise simpatisem Lekica jer ga licno poznajem najbolje, ali ne mora da znaci da cu za njega da glasam.
Dajte vise, lekic je svoje izduvao sto se tice desno orjentisanih CG glasaca, i to se nece nikada promijeniti, pa sve da se pokaje i zapali na sred trga republike.
Ovi su izbori interesantni samo iz vida koliko manipulacije mi kao narod mozemo da podnesemo.
Nije DPS godinama na vlasti samo zbog kila brasna i 50e, nego nama odgovara ovakav nacin zivota. Pa nije dzabe kod nas izraz ucinjen covjek. Oduvijek nam je odgovarala situacija cak i ako nismo u pravu da nadjemo nekog da nam mimo reda i zakona nesto zavrsi.
Mi jednostavno zelimo takav sistem i nije nam ga DPS donio. Malo smo se emancipovali za vrijeme komunizma, ali smo se brzo vratili starim navikama.
Uvidjenje reda u ovaj haos mislim da bi mi kao narod tesko podnijeli. Ovi izbori samo to dokazuju. Becic se najbolje pokazao od svih govornika, jer je jedini o gradu pricao dok su ostali bili kao da su parlamentarni izbori.
Ali, jedna stvar mi je smetala i kod njega. Sve je to divno sto on prica, ali mi samo hvali jedan detalj. Odakle novac za sve to. Svi mi znamo da podgoricka kasa ima jako malo novca, a i to malo jedva skupi.
Niko nije dao plan finansiranja grada. Ako su mislili na kreditiranja, hvala vam na priganice, i malo dijete zna tako grad da vodi.
A na ovo oko biciklistickih staza nemam rijeci. Ovo je tek jeftina politika, pola grada nema krsteno vodu, kanalizaciju, asfalt, telefon a mi pricamo o biciklistickim stazama. Sredite prvo osnovne stvari za zivot, pa ce se lako za staze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da i ja bačim jedan tiket.
DPS - 41%
DF - 28%
ELPG - 14%
SNP - 11%
AK- 4%
Nevažeći 2%
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Звала га је Влада Црне Горе једина легитимна извршна власт у Црној Гори, иста она која га је делегирала савезном МиП-у за амбасадора.Влада ЦГ је то учинила пошто је што формално што неформално била искључена са савезних функција.Они амбасадори из Црне Горе који су сматрали да треба да се вратем и ставе у службу органа Црне Горе вратили су се.Лекић није прекршио ниједан закон што се није одазвао позиву Владе Црне Горе, али је починио моралну издају.
Али опет то је тешко објаснити некоме ко је тих година носио Момове и Слобове слике, био и остао жртва антицрногорске пропаганде.
Па јел побиједио, јел освојио већину!? Иначе много суверениста укључујући и мене, на тим изборима није гласало, и на тим изборима је изашло много више униониста него суверениста.
Evo ko je Miodrag Lekic
Ја као што видиш не браним никога из тадашње власти.Иначе да се разумијемо до тих година ДПС су сачињавали данашњи ДПС, данашњи СНП, гро данашњег ДФ-а или су слали добровољце у Босну (ту мислим на НС-СНС-ДСС-НОВУ).И да постоји правде у овој држави сви би они подлегли лустрацији.
Бити амбасадор под Милошевићем, док Милошевић ствара седми батаљон и окреће топове ка Цетињу, јесте доживотна дисквалификација.
Last edited by BAR; 24-05-14 at 00:57.
Pobijedio je i ti to dobro znaš, to čitava Crna Gora zna samo se ćuti.
Odakle ti podatak da 'mnogo suverenista' nije izašlo, i meni su barski liberali punili glavu da neće izaći, na kraj svi izađoše, i naravno glasali za Filipa, logično.
Lekić, '90-tih veći crnogorac od kompletnog DPS-a i neko ko je podržavao LSCG i ideju o nezavisnosti, anticrnogorac... Haos
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Uspije li Milo sa Migom da pobijedi onda je bez premca otac politike. Game over. Gasi.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sto se tice danasnje opozicije,lise Predraga Bulatovica i dva tri stara panjata iz SNP-a nema nijednog iz bivseg DPS-a,dok su ista lica u DPS i od rata za mir i Srebrenice na ovamo...
A ovo u vezi istog tog Milosevica i sedmog bataljona,procackaj po internetu ako mi ne vjerujes ciji glasovi su bili presudni 97,da Milosevic ostane na vlast.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks