View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 144 of 185 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154 ... LastLast
Results 3,576 to 3,600 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by luchka View Post
    dps-a naravno, pa se sad vraca kao pokajnik jer ih je podrskom cetinjskim maturantima izdao

a sad on koji je stranacki dosao do svega hoce da ga pratimo u rusenju partijskog zaposljavanja...kako da ne!

Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
    jeste u pravu si, bravo.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by vladimirpg View Post
    Najvise oko ovih lokalnih a i generalno svih izbora mi smeta sto uvjek profitiraju najgori i najnizi slijevi drustva.. Npr danas gledam kroz prigradska naselja svuda mjesalice i zida se uveliko na divlje, bez urbanizma bez dozvole bez ikakve kontrole, samo zato jer su to glasaci. Inace i zgrade se grade tako ovih dana. Eto ako je ko sa Zabjela moze da vidi zgradu koja se gradi bez ikakve kontrole i citav parking i ulica su okupirani od nekih investitora koji koriste situaciju. Ja kad sam pocinjao kucu morao sam velike pare da dam opstini, koja sad dozvoljava u neposrednoj blizini haos.. Pitam se samo, ima li smisla razmisljat o drzavi i visim ciljevima kad ovako funkcionisemo na najosnovnijem nivou.
    To je to..To se nikada nece promijeniti,takav smo narod...pih

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nije morao pomagati Milu ali nije morao ni pomagati Milosevicu. niko ne krivi Lekica za 90 te ali pokusavas reci da on tada nije stao uz Milosevica, nego da je ostao samo da radi svoj posao. ajde odalji se malo od kompa pa procitaj sta si napisao i vjeruj mi i tebi ce biti smjesno.
    nego mi ne rece koji su to moji ucestvovali u rat 90 tih, kad si m evec prozvao za to
    Nisam mislio na tvoje najbliže, nego na one koje podržavaš
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    hahahaha pa to je lični interes svakog zapošljenog lica u ovome bijelome svijetu, kome nije Ja reko nešto 'konkretnije', tipa, šverc, jahte, žurke, Audi S8...
    Kao što već rekoh, što je trebao, da pomaže M.Đ. da pljačka i izaziva nacionalnu netrpeljivost?

Sad ispade da je Lekić kriv za sve što se događalo '90 u CG :lolblue:

Не то само показује да је на нивоу свих политичких елита у ЦГ.Он да је стварно био патриота и да му је ЦГ била на срцу одазвао би се позиву своје Црне Горе и покушао да да свој максимални допринос у борби против црвеног хегемона из Београда, а не да ускочи у његово коло.И да, он има свој дио одговорности.
    Тешко да би га Коштуница вратио у службу 2000те да није био лојалан Београду, да не говорим о оној вашингтонској делегацији.

Као такав код мене, а и код већине суверениста, а то је већинска Црна Гора, је доживотно дисквалификован за обављање било какве јавне функције, колико год капиталисти из Друге Фамилије реко својих медија покушавали да га оперу.
    Наравно свако има право на опрост ако се искрено покаје због својих недјела, и Лекић и Мило, и Мишко Перовић и Ранко и Војвода Мандић, и несрећа Медојевић.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    9,126
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Ništa to (iako biciklističke staze zvuče vrlo primamljivo, jer trenutno voziti bicikl po PG je doslovno stavljanje glave u torbu), ja bih konkretno za S.V.

Teško je sastaviti te tri karakteristike, a 2/3 je zlo kako god okreneš
    Tako je ,izgleda,ja kad nadjem 3/3 svaki dan cu moj glas ubachat u njenu ...glasachku kutiju !
    ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nisam mislio na tvoje najbliže, nego na one koje podržavaš
    a koje ja to podrzavam? moram da pitam jer su me do sada prozivali bar za 3 partije. a to sto nekima ovdje ako im se ne svidja moja neka zapazanja u vezi DF ili kad se iznose neke neistine pa ja to napomenem, pocnu odmah da prozivaju da sam partijski vojnik nije do mene.
    ja sam ti najblizi onome sto je BAR rekao i odgovorno tvrdim da nikada nisam bio clan ni jedne partije.
    BAR:
    Ја спадам у онај уски круг десно оријентисаних суверениста који држе само до интереса Црне Горе тј. Црногорског народа.Итерес Црне Горе тј. Црногорског народа је да њим владају поштене политичке елите и да минимум 70% тих политичких елита буду припадници црногорског народа, про НАТО и про ЕУ оријентисани.
    Last edited by lepetanac; 24-05-14 at 00:15.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Не то само показује да је на нивоу свих политичких елита у ЦГ.Он да је стварно био патриота и да му је ЦГ била на срцу одазвао би се позиву своје Црне Горе и покушао да да свој максимални допринос у борби против црвеног хегемона из Београда, а не да ускочи у његово коло.И да, он има свој дио одговорности.
    Тешко да би га Коштуница вратио у службу 2000те да није био лојалан Београду, да не говорим о оној вашингтонској делегацији.

Као такав код мене, а и код већине суверениста, а то је већинска Црна Гора, је доживотно дисквалификован за обављање било какве јавне функције, колико год капиталисти из Друге Фамилије реко својих медија покушавали да га оперу.
    Наравно свако има право на опрост ако се искрено покаје због својих недјела, и Лекић и Мило, и Мишко Перовић и Ранко и Војвода Мандић, и несрећа Медојевић.
    Koja ga je to Crna Gora zvala, ko konkretno, Crna Gora nije sigurno? Kakva je to bila borba, zašto bi Lekić kao jedan ambasador i tada nestranačka ličnost imao bilo kakvu obavezu da se upliće u nešto što nema veze sa njegovom funkcijom, kako je on uskočio u bilo koje kolo kada je bio u Italiji, kakve nebuloze, ako neko treba da se pokaje zbog svojih nedjela, to sigurno nije Lekić.

Kažeš da je kod suverenista diskvalifikovan, pogledaj malo dublje rezultalte glasanja za zadnje predsjedničke izbore, odmah ćeš sebe demantovati...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Zna li koji koji mu je izborni program? Mislio sam da Marovicu ne moze niko da parira, ali ovaj mu je jak konkurent.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Zna li koji koji mu je izborni program? Mislio sam da Marovicu ne moze niko da parira, ali ovaj mu je jak konkurent.
    u 30 sekundi je 8 puta pomenuo rijec program a ni jednom koji je , cak ni u naznaci.

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Covjek koji je u cuvenoj emisiji porta a porta mislim da se zvala,koju je citava Italija gledala a i mi iz Crne Gore,TOKOM bombardovanja SRJ,izjavio izmedju ostalog da crnogorski identitet nikad ne moze bit doveden u pitanje,je po tebi sporan i nelojalan ovoj drzavi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamolio bih samo amnesiaca da me ne proziva ovuda, nema potrebe za tim. Jesam li clan koje stranke ili nisam nije bitno, ali odje slobodno iznosim svoje misljenje, kritike i sugestije na racun sva cetiri kandidata. Istina najvise simpatisem Lekica jer ga licno poznajem najbolje, ali ne mora da znaci da cu za njega da glasam.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Dajte vise, lekic je svoje izduvao sto se tice desno orjentisanih CG glasaca, i to se nece nikada promijeniti, pa sve da se pokaje i zapali na sred trga republike.
    Ovi su izbori interesantni samo iz vida koliko manipulacije mi kao narod mozemo da podnesemo.
    Nije DPS godinama na vlasti samo zbog kila brasna i 50e, nego nama odgovara ovakav nacin zivota. Pa nije dzabe kod nas izraz ucinjen covjek. Oduvijek nam je odgovarala situacija cak i ako nismo u pravu da nadjemo nekog da nam mimo reda i zakona nesto zavrsi.
    Mi jednostavno zelimo takav sistem i nije nam ga DPS donio. Malo smo se emancipovali za vrijeme komunizma, ali smo se brzo vratili starim navikama.
    Uvidjenje reda u ovaj haos mislim da bi mi kao narod tesko podnijeli. Ovi izbori samo to dokazuju. Becic se najbolje pokazao od svih govornika, jer je jedini o gradu pricao dok su ostali bili kao da su parlamentarni izbori.
    Ali, jedna stvar mi je smetala i kod njega. Sve je to divno sto on prica, ali mi samo hvali jedan detalj. Odakle novac za sve to. Svi mi znamo da podgoricka kasa ima jako malo novca, a i to malo jedva skupi.
    Niko nije dao plan finansiranja grada. Ako su mislili na kreditiranja, hvala vam na priganice, i malo dijete zna tako grad da vodi.
    A na ovo oko biciklistickih staza nemam rijeci. Ovo je tek jeftina politika, pola grada nema krsteno vodu, kanalizaciju, asfalt, telefon a mi pricamo o biciklistickim stazama. Sredite prvo osnovne stvari za zivot, pa ce se lako za staze

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Evo da i ja bačim jedan tiket.

DPS - 41%
    DF - 28%
    ELPG - 14%
    SNP - 11%
    AK- 4%
    Nevažeći 2%
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    Као такав код мене, а и код већине суверениста, а то је већинска Црна Гора, је доживотно дисквалификован за обављање било какве јавне функције, колико год капиталисти из Друге Фамилије реко својих медија покушавали да га оперу...
    Znaci biti ambasador pod Milosevicem dozivotno diskvalifikuje. A koliko diskvalifikuje biti njegov najbolji djak i pratiti vojsku na Dubrovnik i mrzjeti sah zbog sahovnice? Malo su mi rastegljiva ta mjerila za diskvalifikaciju :-)

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

A "ovi" koji su po tebi lojalni su sa Milosevicem bili u savez tokom Srebrenice,slali gorivo za tu vojsku, 1997 posto se podijelio DPS,glasovima u saveznom parlamentu tadasnje drzave upravo glasovima Milovog DPS-a je Milosevic ostao na vlasti...

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Znaci biti ambasador pod Milosevicem dozivotno diskvalifikuje. A koliko diskvalifikuje biti njegov najbolji djak i pratiti vojsku na Dubrovnik i mrzjeti sah zbog sahovnice? Malo su mi rastegljiva ta mjerila za diskvalifikaciju :-)
    Ako cemo tako da gledamo i Mesicev je bio ambasador,kad je on bio predsjednik SFRJ! Posle onoga Lalica pa tek onda Milosevica,no je nas narod zadrt,nedokazan!
    Last edited by loodilo; 24-05-14 at 00:44.

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Koja ga je to Crna Gora zvala, ko konkretno, Crna Gora nije sigurno? Kakva je to bila borba, zašto bi Lekić kao jedan ambasador i tada nestranačka ličnost imao bilo kakvu obavezu da se upliće u nešto što nema veze sa njegovom funkcijom, kako je on uskočio u bilo koje kolo kada je bio u Italiji, kakve nebuloze, ako neko treba da se pokaje zbog svojih nedjela, to sigurno nije Lekić.
    Звала га је Влада Црне Горе једина легитимна извршна власт у Црној Гори, иста она која га је делегирала савезном МиП-у за амбасадора.Влада ЦГ је то учинила пошто је што формално што неформално била искључена са савезних функција.Они амбасадори из Црне Горе који су сматрали да треба да се вратем и ставе у службу органа Црне Горе вратили су се.Лекић није прекршио ниједан закон што се није одазвао позиву Владе Црне Горе, али је починио моралну издају.
    Али опет то је тешко објаснити некоме ко је тих година носио Момове и Слобове слике, био и остао жртва антицрногорске пропаганде.

Kažeš da je kod suverenista diskvalifikovan, pogledaj malo dublje rezultalte glasanja za zadnje predsjedničke izbore, odmah ćeš sebe demantovati...
    Па јел побиједио, јел освојио већину!? Иначе много суверениста укључујући и мене, на тим изборима није гласало, и на тим изборима је изашло много више униониста него суверениста.

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Evo ko je Miodrag Lekic

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by loodilo View Post
    A "ovi" koji su po tebi lojalni su sa Milosevicem bili u savez tokom Srebrenice,slali gorivo za tu vojsku, 1997 posto se podijelio DPS,glasovima u saveznom parlamentu tadasnje drzave upravo glasovima Milovog DPS-a je Milosevic ostao na vlasti...
    Ја као што видиш не браним никога из тадашње власти.Иначе да се разумијемо до тих година ДПС су сачињавали данашњи ДПС, данашњи СНП, гро данашњег ДФ-а или су слали добровољце у Босну (ту мислим на НС-СНС-ДСС-НОВУ).И да постоји правде у овој држави сви би они подлегли лустрацији.

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Бити амбасадор под Милошевићем, док Милошевић ствара седми батаљон и окреће топове ка Цетињу, јесте доживотна дисквалификација.
    Last edited by BAR; 24-05-14 at 00:57.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Па јел побиједио, јел освојио већину!? Иначе много суверениста укључујући и мене, на тим изборима није гласало, и на тим изборима је изашло много више униониста него суверениста.
    Pobijedio je i ti to dobro znaš, to čitava Crna Gora zna samo se ćuti.
    Odakle ti podatak da 'mnogo suverenista' nije izašlo, i meni su barski liberali punili glavu da neće izaći, na kraj svi izađoše, i naravno glasali za Filipa, logično.
    Lekić, '90-tih veći crnogorac od kompletnog DPS-a i neko ko je podržavao LSCG i ideju o nezavisnosti, anticrnogorac... Haos

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Uspije li Milo sa Migom da pobijedi onda je bez premca otac politike. Game over. Gasi.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Ја као што видиш не браним никога из тадашње власти.Иначе да се разумијемо до тих година ДПС су сачињавали данашњи ДПС, данашњи СНП, гро данашњег ДФ-а или су слали добровољце у Босну (ту мислим на НС-СНС-ДСС-НОВУ).И да постоји правде у овој држави сви би они подлегли лустрацији.

Бити амбасадор под Милошевићем, док Милошевић ствара седми батаљон и окреће топове ка Цетињу, јесте доживотна дисквалификација.
    Sto se tice danasnje opozicije,lise Predraga Bulatovica i dva tri stara panjata iz SNP-a nema nijednog iz bivseg DPS-a,dok su ista lica u DPS i od rata za mir i Srebrenice na ovamo...

A ovo u vezi istog tog Milosevica i sedmog bataljona,procackaj po internetu ako mi ne vjerujes ciji glasovi su bili presudni 97,da Milosevic ostane na vlast.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pobijedio je i ti to dobro znaš, to čitava Crna Gora zna samo se ćuti.
    Odakle ti podatak da 'mnogo suverenista' nije izašlo, i meni su barski liberali punili glavu da neće izaći, na kraj svi izađoše, i naravno glasali za Filipa, logično.
    Lekić, '90-tih veći crnogorac od kompletnog DPS-a i neko ko je podržavao LSCG i ideju o nezavisnosti, anticrnogorac... Haos
    Da neko devedesetih bude veći Crnogorac od DPS-a nije teško, ali me živo interesuje možeš li da citiraš Lekića gdje kaže da podržava ideju o nezavisnosti, a kamo li LSCG ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Da neko devedesetih bude veći Crnogorac od DPS-a nije teško, ali me živo interesuje možeš li da citiraš Lekića gdje kaže da podržava ideju o nezavisnosti, a kamo li LSCG ?
    nije podrzao kad je najvise trebao nego se i borio protiv nje tada, a pitanje je zasto?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Uspije li Milo sa Migom da pobijedi onda je bez premca otac politike. Game over. Gasi.
    To ce biti dokaz da nas i ovca moze da vodi ako ju je Milo odabrao i da nam je drzava takva kakvu zasluzujemo. Ako DPS bude na vlasti i posle ovih izbora, mislim da nema poente pratiti politiku u nasoj drzavi, vec samo kulirat sve

Page 144 of 185 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)