View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 141 of 185 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151 ... LastLast
Results 3,501 to 3,525 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by luchka View Post
    u trenutku u kom je vecina ili protiv ili uzdrzana po pitanju nato integracija ne vidim kako neciji stav po tom pitanju moze uticati na neki veliki broj glasaca...dok pitanje lgbt osoba je totalno drugacije...

Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
    Зато што је питање ЗА или Против НАТО пакта, логички слијед и друго полувријеме референдума о државности.
    То што и ДФ и ДПС то не желе да објасне својим бирачима је друга ствар, али то знају и једни и други и свако ко је политички писмен и зна основе геополитике.

п.с.

Оно што ми је запало за око је да ДФ у кампањи потенцира српску тробојку (тамно плава) за разлику од СНП-а који потенцира заставу Краљевине ЦГ 1910-1916 (чувена плаветна боја са грбом Петровића).
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po svemi vidjenom najbolje se pokazuje Becic. Druga je stvar sto losa stranka stoji iza njega, iskreno mislim da bi on bio najbolje resenje. Nadam se da ce uspijeti makar do 12% da dogura.

Isto tako je jasno da je glas za ELPG glas za DPS, price nema tu.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Зато што је питање ЗА или Против НАТО пакта, логички слијед и друго полувријеме референдума о државности.
    prastaj, ja opet ne kontam kakve to veze ima sa lokalnim izborima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Vidji ovog aktivistu DPS-a, sto se pomamio....
    Nema te ni u Karabusko polje, kakav si...

Gasi se
    Mos fol shumë.

Ajo është një vajzë e bukur. :P

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Vi MORATE da shvatite da SDPCG ovaj put neće ni sa ovim, ni sa onim. Nego će ovi ili oni, koji budu u skladu sa principima ove Koalicije, morati sa SDPCG Koalicijom. Ako ne, onda opet izbori.

So simple...

A ovi što brundaju da je glas za SDPCG ustvari glas za DPS, samo neka su zdravo.
    Brale citam ti komentare i ne znam sta da ti kazem a da te ne uvrijedim, mislim na blago uvrijedim npr koji ti je i jesi li slijep itd. Naravno znam da si dobar monak, medjutim predstavljas i zvucis kao i svi sdpovci, dakle svoja guzica i fotelje. Oce oni sigurno sa milom, ufatio si se natoa a ovaj mece da rece da ce svima udarit .i. I da ce sa dpsom za par novih fotelja. Svjestan si da ce tig 7 odsto igrat ulogu i mislis da ste vi kao partija super prosli. Prosli du ti na vrh da uzmu masbe pare a vi cete da pasete i pricate kako cemo vidjet mi sta ce bit. Dakle koalicija sdp i milo nastavljaju vladavinu sa sdpovim kandidatom na celo pg. ostace sve isto, ovi da prodaju ovi kao da se ljute i cao. Takodje mi objasni za sta se to sdp ebeno zalaze? Za zdravo sudstvo i td a to kaooce da im rijesi nato a oni da vladaju uz dps za koji direktno i tvrde da je bilo mahonacija? Brate gori su od mandica i milica zajedno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kada je u pitanju izjava mitropolita Amfilohija o tome da je za poplave kriva Končita Vurst, pobjednica Eurosonga, Bogojević je jedini koji je osudio tu izjavu i kazao da se radi o "ordinarnoj gluposti". Bečić je rekao da se neće time baviti i da se zalaže za odvojenost crkve i države, dok je Lekić rekao da nije čuo za taj stav Amfilohija, i preporučio da sam mitropolit snosi odgovornost za svoje izjave.

evo ga novi Kostunica ))
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,611
    Thanked in
    2,719 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Šta bi se to trebalo desiti, pa da ispadne da neću biti u pravu?
    A ako se desi Bugi scenarijo?

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

prastaj, ja opet ne kontam kakve to veze ima sa lokalnim izborima?

Зато што су ови избори далеко више од локалних и зато што ће резулат на њима имати дугорочне послиједице на политичку сцену ЦГ и генерално на читаву Државу.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Svi neka glasaju kako im je volja, ja i ostatak od 51% podgoricana znamo kako cemo a to je br 5!
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Зато што су ови избори далеко више од локалних и зато што ће резулат на њима имати дугорочне послиједице на политичку сцену ЦГ и генерално на читаву Државу.
    koliko god vi htjeli to da prikazete tako to ne pije vodu...ovo su lokalni izbori na kojima se fakat prvo mjeri poslusnost sdp-a ali i snaga svih ostalih...
    parlamentarni ce brzo, vjeruj mi pa tu prosipajte nato, spc i slicne price...
    vjerujem da cete naci nesto novo u medjuvremenu cime cete podijeliti ovaj jadni narod ako ogugla na ovo vec navedeno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ja često pratim komentare, razmišljanja po interetu, forumima i portalima i rijetko se oglašavam. Povodom ovih izbora bilo mi je čisto zanimljivo to što su partije se posvetile više internet agitpropu nego obično. Očekivano je bilo od aktivista DPS-a određena ograničenost i agresivno ponašanje i širenje lažnih informacija i spinovanje, za zaprešćenje je bilo što su im aktivisti Demokratskog Fronta bili vjerni takmac u takvoj vrsti upražnjavanja agitpropa.

Sve u svemu normalne kampanje su imale SNP i SDP-Poziivna, Bečić moralni pobjednik kako god završili izbori, Bogojević kao vanpolitička ličnost i uprkos manjku iskustva predstavlja osvježenje. Obzirom da Front i DPS imaju tvrda biračka tijela koja više glasaju po difoltu za bilo koga koje te populističke strukture predlože vjerovatno neće biti većih iznenađenja ali je po prvi put primjetno da se i jednom i drugom korpusu više sviđaju Bečić, biračkom tijelu Fronta i Bogojević biračkom tijelu DPS-a.

Dalje mi je bilo iznenađenje da Demokratski Front poslije ovoliko vremena od kada je formiran još uvijek nije ponudio nijedan, jedini odgovor kako stvari misli riješiti a koji se tiču nacionalne podijeljenosti, vitralnih nacionalnih interesa i problema već im se sve svodi da će o svemu kada padne DPS i da im je pad DPS-a preduslov za sve!? To je vrlo diskutabilan izbor jer mnogi ne žele ulaziti u nepoznato i upravo nepostojanje dogovora govore da volje za dogovor uopšte nema a da ga tek poslije pada DPS-a neće biti. Front koji priča da su kao neki nasljednici Narodne Sloge, što po meni nije, jer Sloga je imala dvije jake stranke, srpsku i crnogorsku, i imale su program i dogovor, dok Front ima jednu dominantnu srpsku struju i jednu crnogorsku koja da nema Fronta ne bi ni ušla u parlament, znači oni su poslije ovoliko vremena morali ponuditi neke dogovore. Međutim ništa i sada im se formalni lider ponaša kao Alisa u zemlji čuda.

SDP-Pozitivna se pri tome ponašaju logički govoreći da neće ni sa jednim, ni sa drugima jer će za svaki budući savez ili koaliciju jedino mjerilo biti izborni rezultat i kojim putem i kako će se stvari odvijati pošto i jedni i drugi su nepouzdan partner po svemu. Ono što je najvažnije je izborni rezultat jer je Front upravo doprinio tome da i on može biti doveden u pitanju, jer su u finišu kampanje napravili takav niz loših poteza pa onda svjesni toga gotovo histerično napadali svakog živog čime samo mogu umanjiti drugima rezultat ali to neće donijeti njima uvećanje, naprotiv, nego DPS-u. Da li će njihovo ponašanje njima samima donijeti benefit na izborima ili pad rejtinga ne znam, mada sam mišljenja da će ovo drugo biti u pitanju ali da su se po meni potvrdili kako mentalitetski tako i ideološki blizanci DPS-a to svakako.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Miloševićevi pilići bi da se kite našim perjem, pa da postanu zlatni orlovi. Mogu se ti pilići i okititi perjem orlova, ali nikada neće lećeti kao naš zlatni orao, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić na konvenciji odborničke liste SDP-a “Čist izbor za Rožaje“
    "Zašto kažete da se ponašam policijski i nevaspitano kada kažem da ste bili ministar u vladi Mila Đukanovića. Da ste bili ambasador u Rimu kada ste zastupali nešto što je potpuno pogrešan koncept Miloševićeve politike. To je nešto što ste vi javno govorili. Ja samo kažem što ste vi bili. Jeste li bili u vladi Đukanovića i jeste li bili ambasador Slobodana Miloševića", upitao je Bogojević.
    :lolblue:
    Smiješni ljudi, smiješne partije, smiješne koalicije
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    :lolblue:
    Smiješni ljudi, smiješne partije, smiješne koalicije
    dje je laz odje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da li je sto Medo rekao oviJa dana?

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Inače noćas skontah šta je htio da izvede Migo Stijepović onu noć na RTCG obraćajući se Lekiću nego nije jadan umio da prenese ono što su ga vjerovatno izbrifovali u štabu. Naime, kada je neko nesiguran, nema stav ali sa jako izraženom samosvijesti i narcisodnosti, dal' utemeljenoj ili ne, da je on iznad toga, najbolji, najpametni i sl. jednostavno te osobe ne žele da priznaju da o nečemu pojma nemaju ili znaju ako se upušte u neku priču da će ispasti smiješni, te osobe bježeći od svega toga imaju jedan govor tijela, gotovo tik kojim se brane. To je kod Lekića ovo gotovo neprirodno stavljanje ruke, dal' na čelo ili bradu, praćeno sa nekim kadkad neprimjerenim podsmijehom.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    dje je laz odje
    Lekić je zastupao interese DRŽAVE, a ne bilo kojeg predsjednika/diktatora, a Bogojević bi trebalo da se zapita da li smije da postavlja ovakva pitanja/donosi ovakve zaključke jer, ako je neko služio režimu i učestvovao u pustošenju ove države i bahato se ponašao, to je partija koja ga gura na čelu sa 'gospodinom' čije ime svi znamo, da ga ne spominjem jer će mi opet izbrisati post...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    12,583
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A koje su to pojedinosti, ako smijem da pitam? Bas me zanima
    Kao što rekoh, Bečić je sjajan. Sve ovo što govori u sučeljavanjima zbilja odlično i odlučno zvuči, dohvatio se mnogo tema koje su goruće, vidi se da zna o čemu govori, da je maksimalno pripremljen i upoznat sa materijom, a to i govori da bi mogao da bude dobar gradonačelnik i ja mu vjerujem... i voljela bih da pobijedi, iskreno! Medjutim u programu njegove partije postoje pojedinosti koje se odnose na državne simbole koje meni nijesu prihvatljive, a Aleksa svakako slijedi i poštuje program na kojem se temelji politika njegove partije i to je nažalost, kamen spoticanja... ako onaj ko treba da mi bude gradonačelnik ne poštuje simbole naše zajedničke države, to me u najmanju ruku dovodi u dilemu...jedini problem je što vjerujem da on nema alternativu, iskreno, tako da ću sjedjeti u dnevnoj sobi i pratiti rezultate izbora, neka moj doprinos bude to što nikome drugome neću dati (nikoji glas, kako veli Migo ) glas kad već nijesam njemu! Ako pobijedi, a to želim, i ako se u pokaže da je čovjek od riječi, ja mu sve opraštam i biću njegov vjerni glasač ubuduće...ne javljam se ovdje često, pomalo pratim i samo želim najbolje za Podgoricu...neki su kredite potrošili, što se mene tiče

P.S.Aleksa je sladak i ja ga poznajem otkako je bio mali i znam da je uvijek bio dobro i pametno dijete i uspješan sportista!
    Gledam ovo sučeljavanje....Lekić je orator koji ima minut ili dva da govori i on govori, nije bitno o čemu...o ničemu što je bitno za građane! Migo...knjižare gradi...ovu dvojicu ostalih ne vrijedi pominjati, iako je Bogojević mnogo zgodan, oni su tu da popune broj
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Kad ce na forum nastupit izborna shutnja ? Mene samo zanima hoce li Real sjutra ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Lokalni Izbori - 2014

Ne zamjerite mi, ali ja stvarno ne mogu da glasam za DPS. Ne mogu, jer mi nosilac liste jednostavno vrijeđa intelekt. Nemam ništa protiv njega, ali, po mom skromnom mišljenju, on bi jedino mogao biti pravi kandidat za direktora neke mjesne zajednice ili tako nešto. Neka je najbolji čovjek na svijetu, ali "ovo" je ipak previše za mene. Lucke91, izvini, ali kandidat vam je pravo zastiđe. Iskreno, ne mogu da vjerujem da je DPS spao na tako niske grane.

Sa druge strane - Bečić je opravdao onu parolu kojoj su se mnogi na početku smijali. Usput da iskažem i divljenje da se samo par dana nakon operacije pojavljuje u javnosti, a za to ipak treba imati *znate-šta*.

Nego, moram malo da se našalim: zaboga, da li se pristalice DPS-a više šale na račun Zećana: "Jelji, pilji, smijalji se" ili im je sve to sad prisjelo?

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

koliko god vi htjeli to da prikazete tako to ne pije vodu...ovo su lokalni izbori na kojima se fakat prvo mjeri poslusnost sdp-a ali i snaga svih ostalih...
    parlamentarni ce brzo, vjeruj mi pa tu prosipajte nato, spc i slicne price...
    vjerujem da cete naci nesto novo u medjuvremenu cime cete podijeliti ovaj jadni narod ako ogugla na ovo vec navedeno...

Зато су видим свима пуна уста локалних проблема Подгорице.

Иначе ја нисам члан партије, нити ме занимају партијски интереси, понајмање СДП-а и Позитивне.Ја спадам у онај уски круг десно оријентисаних суверениста који држе само до интереса Црне Горе тј. Црногорског народа.Итерес Црне Горе тј. Црногорског народа је да њим владају поштене политичке елите и да минимум 70% тих политичких елита буду припадници црногорског народа, про НАТО и про ЕУ оријентисани.

Е ми данас имамо ситуацију да су ЦГ политичке елите све одреда интересно повезане дружине од којих је добар дио антицрногорски настројен.Зато треба учинити све да се ниједна од тих политичких елита не учини превише моћно и треба им сломити ноге, а то се у Подгорици може најбоље остварити.Ако не све а онда двије најмоћније елите треба да добију по ушима и да остану кратких рукава.
    Last edited by BAR; 23-05-14 at 22:33.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

interese koje drzave , svoje nije jer je njegova drzava tada trazila da se povuce. necemo se igrati zaborava , nije to bila daleka proslost zar ne.

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

@zvonchica i Aquaria

Ko je taj Bachic,koga zastupa ?
    ...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jel iko gledao "Zivu istinu"?
    Ima li komentara?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,128
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Jel iko gledao "Zivu istinu"?
    Ima li komentara?

Hvala Lepo
    Jesam ja,ako mislish na emisiju Milomira Marica ?
    ...

Page 141 of 185 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)