Originally Posted by
ovizionizi
A koje su to pojedinosti, ako smijem da pitam? Bas me zanima

Kao što rekoh, Bečić je sjajan. Sve ovo što govori u sučeljavanjima zbilja odlično i odlučno zvuči, dohvatio se mnogo tema koje su goruće, vidi se da zna o čemu govori, da je maksimalno pripremljen i upoznat sa materijom, a to i govori da bi mogao da bude dobar gradonačelnik i ja mu vjerujem... i voljela bih da pobijedi, iskreno! Medjutim u programu njegove partije postoje pojedinosti koje se odnose na državne simbole koje meni nijesu prihvatljive, a Aleksa svakako slijedi i poštuje program na kojem se temelji politika njegove partije i to je nažalost, kamen spoticanja... ako onaj ko treba da mi bude gradonačelnik ne poštuje simbole naše zajedničke države, to me u najmanju ruku dovodi u dilemu...jedini problem je što vjerujem da on nema alternativu, iskreno, tako da ću sjedjeti u dnevnoj sobi i pratiti rezultate izbora, neka moj doprinos bude to što nikome drugome neću dati (nikoji glas, kako veli Migo
) glas kad već nijesam njemu! Ako pobijedi, a to želim, i ako se u pokaže da je čovjek od riječi, ja mu sve opraštam i biću njegov vjerni glasač ubuduće...ne javljam se ovdje često, pomalo pratim i samo želim najbolje za Podgoricu...neki su kredite potrošili, što se mene tiče
P.S.Aleksa je sladak i ja ga poznajem otkako je bio mali i znam da je uvijek bio dobro i pametno dijete i uspješan sportista!
Gledam ovo sučeljavanje....Lekić je orator koji ima minut ili dva da govori i on govori, nije bitno o čemu...o ničemu što je bitno za građane! Migo...knjižare gradi...ovu dvojicu ostalih ne vrijedi pominjati, iako je Bogojević mnogo zgodan, oni su tu da popune broj
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks