Бечић је очигледно најбољи кандидат за градоначелника, јер има енергију и што је још битније једини познаје материју.Али нажалост гласа се за листу а не за поједница и ови избори имају много већи значај од Подгорице.
Mislite "nizem" nivou?
Hvala Lepo
Бечић је очигледно најбољи кандидат за градоначелника, јер има енергију и што је још битније једини познаје материју.Али нажалост гласа се за листу а не за поједница и ови избори имају много већи значај од Подгорице.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bogojevic kao da nema iskustva cista improvizacija.. Slabo je to...
G. Bogojevic nosi teg - SDP politicku i kadrovsku proslost sa kojom on nema veze . Tu ne moze nista, i koriste mu tu slabost.
Hvala Lepo
Becic ne umije padez pogodit.
Becic je za ove doktor profesor.
Ima moj glas pa prepravite poll, dosta vise ovih dinosaurusa, gledat ih ne mogu.
Gleda li ovo Migo, zaboga?
Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
Mislim da g. Stijepovicu crtaju sta ovi pricaju... Slikovnicu.
Hvala Lepo
"...cijela Jugosl..." Omache se Lekicu, zamalo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mislim da je SNP jedina partija koja na kraju izbornog procesa ima više glasača nego na početku.
Hoće li se opet naći neko da reče da Bogojević nije jasno odgovorio na ovo zadnje pitanje, oko eventualnih koalicija? A hoće slobodno...![]()
mislim da vise nema sumnje da ce sdpcg opet uci u koaliciju sa dps...toliko o principima!
G. Krivokapic se pita.. fino je rekao ON.
G. Bogojevic se pita s tim ko i mi sa njima.
Hvala Lepo
Rekao je da ce sa dpsom, samo da ce se malo neckat ahaha.
mislim da je Bogojevicu bilo bolje nocas da je ostao sa Migom i gledao ovo na tv-u...
G. Bogojevic da se pita on bi sa g. Becicem sad i odma.
Ali ne pita se nista...
Hvala Lepo
Aaaaa kako se Leka pomami na sami pomen podrške manjiskoj listi...
Bilo bi fer da ove tri partije formiraju većinu i daju Bečiću mjesto gradonačelnika.....
Ali realnost je drugačija.
Ad astra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks