Dobro je uzela je gem...
zenski tenis...
ovo je gejm odluke ili ce da se prospe ili da pobijedi. Sacuva servis dobro je ziva je. Idemo sad DALJO!
Last edited by pumba; 23-05-14 at 14:28.
Dobro je uzela je gem...
Breeejk.
Ajmooooo jos tri gema samo !!!!!!
Bravo Dalje to je to !!!!!
Super,svaka cast![]()
Napokon imamo igraca u glavnom zrijebu Roland Garros-a!!!! Bravo Danka!!!!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Svaka cast!!!
Kljucan je prvi servis gejm bio, to je TO! IDEMO MEDJU 100 i jos sad da se dobije u prvom kolu ili neka nositeljka da igra na centralnom, recimo Sarapova ili da dobije nekog kog moze dobiti.
Last edited by pumba; 23-05-14 at 14:56.
Oce li dobiti sto poena sto se plasira na RG ?
I ako se prodje jedno kolo koliko ce dobiti poena ?
50 bodova je dobila vec. Ako prodje jos jedno kolo 70.
Sad gledam nesto listu znaci sa 120 poena mogla bi do 90 mjesta najvise da dodje....
Jeli bio zrijeb?zna li se s kim sad igra??
Ako udje medju prve 92 teniserke na Wimbldonu bi izbjegla kvalifikacije
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
moze da igra protiv Muguruse, Utvank, Sarapove, Karle Suarez Navaro (ovo bi bilo najgore ja mislim), Gerges, Kuznjecove, Zahlavove, Kirstee, Flipkens, Kadantu ili neke druge kvalifikantinje.
Koliko se meni cini sa ove tabele dobila je 102 poena.
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_French_Open
Danka legendo samo napred!
Evo ga Nole nastavlja da odusevljava region i svijet sa svojim idejama:
"Ovu priliku koristim da obavestim javnost da me je Novak Đoković pozvao da sutra učestvujem na egzibicionom i humanitarnom meču na 'Filip Šatrijeu' koji bi trebalo da se održi u 15.30. Tu bi se prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji, i meni će biti izuzetna čast naći se u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Jedva čekam!", napisao je Džumhur na svom Fejsbuku.
Bravo!
I eto ga malo po malo, iako je Rafa prvi kvote za osvajanje Rg su na strani Novaka..
Nole 2.25
Rafa 2.59
Stan. 11.00
Kovinić protiv Flipkens u prvom kolu.
Šta je danas do sjutrašnje juče!
pih grozno, neatraktivna protivnica koja je odlicna teniserkadako danka pusti ruku pa sto bude!
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
nema vala neke rezultate na RG-u koliko vidim.
ne shvatam sta mislis pod ovim neatraktivna? ako mislis da danka nece biti motivisana zbog toga sto ne igra sa nekom od zvucnijih imena mislim da se varas.
siguran sam da ce biti motivisana to koliko moze biti. ipak je ovo ucesce na RG-u za nju najveci moguci uspjeh za sad, i sigurno ce dati sve od sebe da ostane sto je duze moguce tu.
ne znam zasto, al ocekujem da pobijedi belgijanku!![]()
ne u smislu motivacije nego zbig toga sto ce je gurnuti na neki teren bez kamera da ne mkzemo gledati
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
na koji teren će nastupiti danka ? možda taj teren ne bude pokriven kamerama pa nećemo moći da gledamo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks