Pozitivna je masu bliza DPS nego DF post izborno pazite sto kažem
Pozitivna je masu bliza DPS nego DF post izborno pazite sto kažem
Podgorica Podgoricanima!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
To su gluposti, brate. Na nekoj drugoj ćemo temi detaljnije, ali ukratko: ta "škola" zagovara totalno obespravljenje naroda. Ako si saglasan sa tim idejama, trebao bi zagovarati totalnu privatizaciju Crne Gore, izuzevši MUP. Ako je to utopija, ja onda ne znam ništa.![]()
★
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
a eto taj DF vuce desnom centru mada NOVA je primjer ekstremne desnice ako je iko![]()
One Ring to Rule them all...
Zapjevao večeras Bogojević sa sve Žerom
Uz standardne predizborne floskule, poručio da umije da podvikne, kad treba![]()
Naručio sam hranu sa ekipom i gledali smo snimak debate. Kakav spektakl od strane Migaša.Nema te komedije koja bi ga skinula sa trona.
I onda pročitam ovo i uhvatim se za glavu:
Nego, Migaš. Priča se o razvoju glavnog grada, on odgovor na prvo pitanje koristi da priča o poplavama u Srbiji ahahahahahahahahahahahahahha, kako mu je Milaš rekao da ne odgovara na pitanja, samo gazi neku svoju pričuIli kad se buni kako drugi prekorače vrijeme, kao kakav ljigavac iz prve klupe samo zato jer nema odgovore na ta pitanja, mislim konkreton na pitanja Bečića(na koja je on 'odgovorio' tako što je pričao da mora da saosjeća sa narodom Srbije, jer je bio u sličnoj situaciji). Zgadio mi se."Građanin je na prvom mjestu"...gospodine Stijepoviću, građani su na poslednjem mjestu od kad vaša partija vlada ovom farmom od 600k ovaca. Ne znam, kad samo zamislim da on treba da je na čelo glavnog grada naježim se. Kakav politički i intelektualni promašaj.
Lekić je došao nepripremljen, kao da priča iz svoje glave. Ono što mu niko ne može osporiti je obrazovanje, umjerenost, elokvencija. Gospodin u svakom smislu i šteta da je predstavnik vojvode i idiota.
Bogojević baš nikakav. Mek, apsolutno ništa konkreno rekao nije. Nijedno rješenje. Prazna politička priča. Što je usput slučaj i sa Lekićem. Osim spominjanja kanalizacije u Tološima, ništa.
Bečić je wonderkid. Iznenađenje godine. Volio bih da se pojavi u četvrtak na debatu. Ponavljam očigledno što su rekli mnogi ovdje, ali šteta što predstavlja SNP i što se dohvatio zastava. Gando kaže da je pred njim karijera, ali kakvu karijeru može da ima ispred ove partije? Ne znam, vidjećemo.
Albanac je brat najveći. Boli njega muški reproduktivni organ, došao da odradi svoje, da uzme glasove svog naroda i onda da čeka sa kim da se upari da dobije odborničku platu.
Last edited by Albatros; 21-05-14 at 02:58.
I znam da danas je danas
Da se ne zaboravi:
"Gospodine Lekiću, Vama to nije prvi put da se tako odnosite prema meni. Ako Vi mene nešto znate u ovom smislu da oko ismijavanja i još nekih termina koje ste koristili, recite Vi to slobodno. Evo meni ođe u oči. Samo Vi izvolite. Nemote da podmećete. Vi ste inače jedan veliki filozof koji stavi ovako ruku, tako na glavu, pa se onda nešto razmišlja i zamišlja i saopštava ovo što saopštava"
:lolblue::lolblue::lolblue:
I znam da danas je danas
Je li moguce da je postavljen kamen temeljac za zatvoreni bazen u Donjoj Gorici?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Valjda zato jer oni ne žele sa DPS - om ako im DF ponudi iste uslove (u šta sumnjam da hoće znajući širokogrudost)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy i9502
Znas kako. Ako hoce da se izgase, mogu se ljubiti i u usta sa ovima iz DPS-a. Opet iz licnog iskustva, ljude iz PCG koje ja poznajem su biznismeni ili intelektualci koji cijeli zivot pljuju po DPS-u i osnovni cilj ulaska u politiku im je skidanje jednopartijskog sistema. Jeste da je politika najveca kurvva ali ne vjerujem da ce se PCG ovako samoubiti.
Migovo "Đe je treb'o da ide? Za Rim možda?" je zahtijevalo jedno "Ne, nego za Paris St Germain".
★
Ovi iz MANSA se spremaju za ove izbore kao nikad.Utrostrucili su ljudstvo.
Takve budalastine kakve se prosipaju u Crnoj Gori nema nidje. Savjet iz EU da se mijenja vlast hahahhahahahha.
Vazda se nadje da neko vjeruje u takve budalastine i to su vazda super tajne informacije koje ima tetka laprdalo
Nikakve insajder informacije -
http://www.vijesti.me/vijesti/drobni...-clanak-196754
Drobnič je u intervjuu za “The American Times” kazao da, kao i u biznisu, konkurencija donosi kvalitet i u politici.
“Jedan od problema ove zemlje je koncentracija moći jer nije bilo redovne promjene u Vladi u posljednjih 20 godina”, kazao je Drobnič.
hhahahah i to ja kao savjet koji je stigao iz EU![]()
pa pomamili su se i Milo i DPS zbog mijesananja ovog tipa u unutrasnju politiku. EU je prefinjena ne kazu oni skidajte vlast. Nego na ovako fin sprckast nacin, niuje lijepo da se koncentrise vlast i da se ne mijenja 20 god.
Ja mislim da je to najozbiljnije shvatio Ranko kao poziv da promijeni malo sebe i uzme kormilo u svoje ruke, sto i pokusava..
Nego zilav Milas...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks