Sprcnu li ga ovo Svetu sve ka da nece auuuuuuh...
Sent from Tapatalk
padoh u trans posle ovoga Becicevog !!!!!! Bravo mali Bravo Bravo
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Sprcnu li ga ovo Svetu sve ka da nece auuuuuuh...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Govedo neobrazovano prica o Beranama a ovih dana samo sto ne masu zastavama Sjeverne Koreje i njima da se tisnu.
dofatio se zavale i sveta onako sa strane a Migo poplavio
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
A dje propustih to
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
1) Bogojević
2) Bečić
3) Lekić
4) Migo :lolblue:
Mene iskreno Bogojevic nije fascinirao previse mi je mlako djelovao nocas ,gledah neki intervju prije mnogo je bolje to bilo.
trema radi svoje
Becic je vidra, momak potpuno na mjestu, kao i prica.
Tu es mon héro!
Jes, jos kad bi umio padez da pogodi, dobro bi bilo.
Lekic je mozak za sve, ali igra za pogresnu ekipu.
Bogojevic- moj kandidat.
Migo - Tele.
no inače CDM je poznat po tome kako uvijek tačno pogodi pobjednika na izborima
Migo, kakav god da je (meni lično pre pre pre komičan) iza njega je mašinerija.. no, će vidimo
Iako takvih nema mnogo, ovakve debate bi trebalo da uticu najvise na one jos neodlucene, zato Lekic i Stijepovic ispadaju iz igre jer ni jedan ni drugi nisu vodili pricu koja je mogla interesovati nekog neodlucenog vec su nastavili partijske sukobe koji najvise interesuju one koji su vec vezani na ovaj ili onaj nacin za neku stranu...
Predstavnik Albanaca nije ni trebao da se pojavi, ni na koji nacin nije ucestvovao u debati, on zna ko je njegovo biracko tijelo samo se njima obracao...
Sto se ostale dvojice tice, mislim da je na nekog imaginarnog neodlucenog glasaca, bolji utisak ostavio Becic, bio je konretan, jasan, bez nedefinisanih stavova, jednostavno odlucnije je djelovao od Bogojevica koji je previse odmjeravao svaku rijec.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Ako je debata onda debatuj! Bogojević je previše mlak i blag bio.Nijednom nije načepio ovoga iz pariseržermena, a morao je bar jednom.
Bečić najmlađi a kao da je najstariji i najiskusniji.Sve konkretno, tačno i odmjereno.
Lekić nije ni imao kad da govori od Ibrahimovića koji mu je skakao za vrat svako malo.
Ad astra.
Ovi izbori generalno odreduju sudbinu dugorocno crne gore. Slazem se da ke mali unistio, da se mali trudio u kampanji ali ne volim to cimanje oko zastava itd. Ubijedjen sam da ce sdp pozitivna sa ovim covjekom dobro proc i da ce suprotno mojim ocelivanjima svima udarit .i. I sa dps-om isploviti u nove strane investicije dok nam ne ppcnu na brajice i pastrovacku goru po dvogled davat da vidimo more
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogojević je UNIVERZITETSKI PROFESOR momci.![]()
Ne možete od takve intelektualne veličine očekivati da kivće kao Migo. On je tih, odmjeren, direktan... U 3 riječi kaže više nego Migo za cijelu debatu.
Bečić noćas razbio! Najbolji je ubjedljivo bio, Bogojević najgori. Kakav mlakonja, ništa nije rekao i potpuno je promašio što je došao noćas. Migo je jedna velika budala i to je i pokazao noćas, prvo sa poplavama a onda do zasmijavanja i priče kako ne treba gledati šta se do sada radilo. Lekić prilično dobar i vješt, pokušao i uspio na sve načine da spusti Miga i DPS.
Vjerujem da se bečiću popravio rejting i da će dobiti koji procenat više nego što je planirao.
Migo nikad ne iznevjeri - kad god očekuješ da će ispast' potpuna ave**nja,on to i bude.
Bečić ok (mada ne vjerujem da će od toga snp imat' neke koristi),Lekić i Bogojević puni prazne priče..
Teško da će ove debate ikoga okrenut na ovu ili onu stranu. Što su imali prije debate,imaće i poslije.
Shit has hit the fan !
Moram priznati da sam se iznenadio (doduse, ovo je prva politicka emisija koju sam pogledao poslije duzeg vremena, uvijek treba biti oprezan sa politicarima). Precizan, ubjedljiv, samopouzdanje mu je obrnuto srazmjerno politickom stazu. Ostavio je veoma dobar utisak, a "veterani" treba da se stide, Bogojevic i Lekic su se u svojim izlaganjima nerijetko pozivali na njega - uglavnom zato sto nemaju program.
Bogojevic je simpatican covjek ali bojim se da nije dorastao situaciji. **** ga, politika nije piknik. Njegova izlaganja, u kojima se oslanja na genericke parole i opsta mjesta, su mlaka, konfuzna i neprecizna, pritom ima i tremu. Lekic je pomijesao studio i Podgoricu sa tribinom i parlamentarnim izborima, a vidim i da je poprimio nesto drskosti i lukavstva tipicnih za nase politicare.
Djeljosaj mi je bio najsimpaticniji, odmah je stavio do znanja zbog cega je dosao i da nema namjeru da mlati praznu slamu.
Na kraju, mislim da nije u redu sprdati se tudjim nedostacima i ogranicenjima, cak mi je zao Stijepovica, ali tek nije u redu to sto DPS ponizava gradjane kandidujuci ga. Za njega ce najveci uspjeh biti ako veceras uspije sam, bez tudje pomoci, da pronadje izlaz iz studija i zgrade.
Bečiću moj naklon do poda! Momak je bio fenomenalan, maksimalno korektan sa konkretnim prijedlozima. Tačan, precizan... Ne znam više...
Lekić gubio vrijeme na ovog... Ne znam kako da ga nazovem, izbrisaće mi post... Ćaki opet dokazao koliki je gospodin i diplomata ali falilo je malo više energije i konkretnosti.
Bogojević, mlak, malo konkretan ali se opet pokazao kao gospodin čovjek, morao je paziti šta priča jer ipak jedna stranka koja ga gura je učinila Podgoricu ovakva kakva jeste.
Migo, ?
Da nastavim tradiciju tabele
1) Bečić
2) Lekić
3) Bogojević
4) Đeljošaj
5) Stijepović
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks