Ahahahahahahaahahahahahaha što je ovo.
Kakav je Migo legenda, ne da se tako lako.![]()
jel moguce sta prica Migoooo... Ovo je komedija... Ali retorika mu je 5+++. MiEnjaU
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Ahahahahahahaahahahahahaha što je ovo.
Kakav je Migo legenda, ne da se tako lako.![]()
Ad astra.
Aahahahahahhahahah ljudi ne smijemo da dozvolimo da ovaj cojek dobije sramota bi me bilo.
Plachem ne vjerujem ovo ahahahhahahahhahaha kakva komedija aooooooo... Ako dobije bar nam je zagarantovano da plachemo od smijeha...
Sent from Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 19-05-14 at 20:48.
#fakenews
sve me boli zivota mi svacijeg hhahahahahhahahaha ne mogu aoooo. da li je moguce da prica covjek ovo
Da mi je jedno 40 sekundi u ovaj studio da izgorim Mingulicu i da umrem![]()
A inace imam osjecaj da je dosa sa namjerom da ga ismije![]()
pa i neka je dosao sa tom namjerom. Lekic iskusni diplomata i vidi se po njemu da je gospodin i intelektualac naspram Miga koji izgleda i ponasa se kao prodavac na kamionskoj pijaci
Bravo Becicu momcino... ovo je ono sto ja pricam i odje i u RL..Dje? Kako? Koliko? Kad?
Last edited by Gandalf_White; 19-05-14 at 21:01.
Bogojević pričao o KAP-u, a Migo odgovara Lekiću
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Xexe, Migane,ne odgovori za stanove, aaaa![]()
Tu es mon héro!
Baš je loš ali zbilja lošiju retoriku odavno nisam čuo.Čovjek je pod nekom velikom tremom i po tribinama se može čuti koliko šteka kada priča, ogromni tremaroš nema dileme.
Naucili Miga da napada DF, kap da gledam Lovcen protiv Reala fudbal. Becicu svaka cast pred malim je karijera
Mali dominira, samo da zastave ne pomene...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Becic strasno vlada tokom misli i bas je konkretan u odgovorima.
Tu es mon héro!
SAD NE SMETAJU
Konvencija DPS-a: U Rožajama se vijorile i srpske i albanske zastave
Srpska zastava, zajedno sa crnogorskom vijorila se i na predizbornom skupu DPS-a u Bašči
Uvecaj!
Sa skupa u Rožajama (Foto: Savjet mladih DPS)
Na jučerašnjem predizbornom skupu DPS-a u Rožajama, pored državnih zastava, vijorile su se i albanska i srpska nacionalna obilježja.
Nakon što su se u Rožajama na skupovima Bošnjačke stranke vidjele nacionalne i zastave Turske ovog puta su se u toj opštini na skupu DPS-a vijorile državne zastave Albanije i Srbije.
Srpska zastava, zajedno sa crnogorskom vijorila se i na predizbornom skupu DPS-a u Bašči kod Rožaja.
Iz BS su ranije “Vijestima” kazali da isticanje nacionalnih simbola nije njihova preporuka, već volja članstva.
Uvecaj!
Portparol DPS-a Časlav Vešović, koji je mahanje srpskim zastavama nakon izbora u Beranama oštro osudio, rekao je ranije da u toj partiji nemaju dvostruke standarde prema bilo kome, te da stoga očekuje da “svi jednako poštuju obilježja naše zajedničke kuće”.
Jebala te partija da te jebala, oli ishta konkretno rec... Mali ih isprangija vazelina bez...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kako ga ćikova Lekić aahhahahahahhaah
Jel Becic po starom sistemu zavrsio skolu da mi je znati...
Tu es mon héro!
Nama je gradjanin uvijek na prvom mjestu... dokle vise hahahaha
niujedne mi gace lastike nema
Podgoricani, mogu li vas nesto zamoliti... Nemojte se obrukati, da vas ne kunem.
Tu es mon héro!
Ugasio ih Bečić.
Ad astra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks