Vidjesmo da je DPS od ''apsolutne većine'' spao na 46% po njihovoj priči... Znači opet dolazimo na ono moje predviđanje sa početka priče - plafon im je 42%.
SDPCG-u predviđaju 11%, znači da ćemo izbaciti preko 15%...
Čuj, kad, ada' u istorijskom momentu i nikako drugo.
Vidjesmo da je DPS od ''apsolutne većine'' spao na 46% po njihovoj priči... Znači opet dolazimo na ono moje predviđanje sa početka priče - plafon im je 42%.
SDPCG-u predviđaju 11%, znači da ćemo izbaciti preko 15%...
10% da uzmete i sve nogama u guzicu.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Znaš kako, i 2% da se uzme, neće biti čistijih.Biće isključivo iz ideje i zbog Programa.
![]()
A eto, brzo će sljedeća nedjelja veče...pa će se vidjeti što i kako.
Ao... Pa ni ti ne vjeruješ u to. Čuš ideje i programa... Ae... Bitno je da neće bit zbog silnih pozapošljenih kadrova itd. Ovo što si naveo se može odnositi na Pozitivnu, al nikako na vas.
Meni tu nešto ne štima. U vlasti ste 10g, veliki ste Crnogorci, čisti ste kao suza (po vama), imate najbolji program, u svemu ste naj-naj, a opet jedna partija koja je tek 3 godine stara ima više pristalica nego SDP. Pa vi jedva gurate do 5-6%?
Definitivno nešto radite loše, a to je korupcija i nepotizam. Ljudi na vas gledaju kao da ste mali DPS. Nedovoljno bitan i jak DPS.
Dobro ti barataš procentima, Bešić bi ti pozavidio.A makse... I dobro ti vidiš kako nas ostali vide...
Ne želiš ti ništa da vidiš, nego mlatiš praznu slamu.
Prelistaj malo arhive portala, pa pročitaj što je SDP uradio za narod i ko je SDP.Ne možemo konstantno patiti od amnezije.
Konstantno tražiš neka objašnjenja i pojašnjenja, ali uvijek težiš da postaviš diskusiju u smjeru da ti se neko pravda, a ti da osporavaš...i tako u nedogled.
Pođi u Bar u SDP, blizu ti je, pa ih pitaj, daće ti sve odgovore... Učlani se, daj doprinos, ukaži na te greške, daj rješenja... Budi siguran da ćeš biti saslušan.
Apstinencijom nećeš ništa riješiti, ni ti, ni niko drugi. Idealni ne postoje, to smo već nekoliko puta konstatovali.
Varvari: DF i druge partije nemaju pravo da koriste naše slike, apolitična smo grupa
"Postojimo duže od svih vas i upravo nesvrstavanje u bilo koje prljave političke igre nas je, u svoj našoj različitnosti, i održalo"
Uvecaj! (Foto: printscreen)
Navijači Budućnosti, Varvari, reagovali su zbog korišćenja i, kako su naveli zloupotrebe fotografije i motiva sa sjeverne tribine Gradskog stadiona, od strane Demokratskog fronta. (DF)
"Bićemo vrlo kratki, mi smo apolitična grupa i niko vam nije dao za pravo da koristite naše fotografije u vaše promotivne kampanje. U isto vrijeme upozoravamo sve ostale partije da se slučajno nisu drznule da urade nešto slično", navodi se u saopštenju Varvara.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Molim te ukratko mi napisi da ne prelistavam, sta je to sdp uradio za gradjane?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Jedino što su uradili jeste da su pozapošljavali svoje kadrove. Ostalo...
Daj molim te neku školu, bolnicu, makar igralište da je izgrađeno vašom inicijativom ili donacijom? Al ne od para građana nego od vaših ktitora? Gdje ste vi to zaista učinili nešto nesebično za ovaj narod? Daj djela, pušti riječi?
Da ste išta uradili, narod bi znao. A vi ne bi imali fobiju da izađete samostalno na izbore, vječito bježite u nekakve koalicije.
I ne govorim o Baru, nego o Podgorici.
zavisi od autora pjesme, ako nemaju dozvolu ovaj ih moze tuziti zbog povrede autorskih prava.
jedino ako im Caka nije dao dozvolu i za slike i za pjesmu)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Upotrijebiću Shazam prvom prilikom da mi prepozna pjesmu, strana je, ali se nikako ne mogu sjetiti koja je.
Final Countdown? Europe?
Nevjerovatno mi je da ne znaš ovu pjesmu i grupu Europe, iskreno.
Last edited by Lucas; 18-05-14 at 14:08.
Pratim ovog Medojevica na Twiter i FB... Ja ne mogu da vjerujem prvo koliko je covjek nepismen, pa onda koliki je idiot... Nevjerovatno.
One Ring to Rule them all...
Da, ta je pjesma. Znam odlično pjesmu, ali se nijesam mogao sjetiti koja je.
Nije to bitno, bitno je da su drpili muziku, bitno je da im vulgarne osobe vode FB profil (k-plac, popušiti, itd - od nekog ko je zadužen za saopštenja i medije?!?!?!?), bitno je da su sirovi kao rijetko ko...
Sirovi ili ne, prati ih veliki broj naroda. Nisu drpili muziku. Mislim da ni jedna pjesma nije toliko puta korištena u raznim promotivnim spotovima, reklamama, pozadinskoj muzici raznih dokumentaraca i filmova i ko zna gdje sve, kao Final Countdown. Zbog toga mi je i čudno da ne znaš kako se zovu. Teško da su svi koji su je koristili platili prava za nju.
Nego, zna li se, hoće li biti ''sučeljavanja'' na TV Vijesti? Nešto je Leka počeo da bulazni, hoće Mila umjesto Miga... Ka' da je Milo nosilac liste...
pa Milovo je ime umjesto migovog za eu pg
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Momci, momci, na jeftine se trikove pecate...
ne ne... Migo je nosilac, ali je naziv liste Milo Djukanovic...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
A nije to nista novo.Navikli smo.
Sent by iPhone using Tapatalk
Cudno je da vise ne forsiraju pricu kako je Leki profesor![]()
Svi zaboravljaju da na ovim izborima ucestvuje Albanska koalicija koja ce da pokupi sve glasove albanskog naroda u PG (plus zakon o afirmativnoj akciji), i zaboravljaju da ce posle izbora oni u koaliciju sa DPS-om kojem ce faliti 1 ili ni jedan mandat za apsolutnu vlast... a o matematici dje je 28+11+8=54 necu ni da pricam odbicu na glupost onima koji to pominju u novinama opozicionim...
EDIT:
ovo se zove debilizam u predizborne svrhe na tudjoj muci.... ali odgovor nije izostao i to sa neutralne strane.
![]()
Last edited by lucke91; 18-05-14 at 15:11.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks