Neka mi se neko pozali da nema posla... Vise mi je preko k. nezaposlenih intelektualaca i slobodnih umjetnika
http://www.vijesti.me/vijesti/gdje-c...-clanak-209944
Gledam sad B92 info...prica o demonstracijama gradjana zbog Miloseviceve vlafavine...ljudi se izmedju sebe tuku, svadjaju...zbog koga? Njega je tad bilo briga. Smijao im se. A oni poneseni njegovim likom i djelom dosli autobusima iz svih krajeva Srbije u Beograd. Njegova porodica je ostala dobro obezbijedjena a jadni narod sastavlja kraj s krajem.
E pa prave smo ovce.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Neka mi se neko pozali da nema posla... Vise mi je preko k. nezaposlenih intelektualaca i slobodnih umjetnika
http://www.vijesti.me/vijesti/gdje-c...-clanak-209944
One Ring to Rule them all...
oj lele mene, opstat se ne može po ovih socijalnih mreža od skrinšotova ''dobročinstva'' za ljude pogođene poplavom... gadi mi se ovaj narod, ali baš gadi
: so dance your own dance and never forget.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Meni su suze krenule kad sam gleda Vucica na onu sjednicu.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
To ti je danas postalo normalno.Ako se ne slikaš ili ne snimiš pa to ne izbačiš na fb kao da nisi ni bio tamo.Ljudi prave selfie u životnoj opasnosti.O čemu dalje da pričamo...
Ad astra.
Podrska!!!
Tu es mon héro!
Stanje je uzasno... Toliko je tuzno. Ne znam gde je gore, Srbija, BiH...
Treba pomoci sad, mnogi moji drugari su otisli da pomazu ljudima u ugrozenim gradovima. Mogli bi uplatiti koliko mozemo na te racune za pomoc.
Last edited by Oljce; 17-05-14 at 08:45.
Hahahaha, koji je folirant ovaj Vučić, majko mila... A koja su teg žljaga ovi što od njega cvikaju.
alo ti zaljubljena - bježi od meneee
Ne prave ljudi selfije nego ih neko slika, upregni te preostale dvije žive moždane ćelije.
U svakom slučaju, humanost je jasna, a ove slike nisu da bi neko pravio promociju sebe, nego da bi se digla svijest o humanosti i da bi drugi bili motivisani i pratili ih. Ovakve stvari su se uvijek slikale. Ipak nečiji trud i požrtvovanje treba da se pamti.
Last edited by Lucas; 17-05-14 at 11:46.
Selfie - kad neko SAM SEBE slike, a ne kada ih NEKO slika. Pobrkaste brate svi lončiće, po vama je svaka slika selfie.
drugar, ja pomenuh skrinšot - što je mnogo drugačije od selfija...
a pošto ti prvi, pa onda nekolicina ostalih ne koristi ni tu jednu moždanu vijugu da razjasnim u potpunosti na što sam mislio i što me jako nervira
dakle, poslao si sms (što je za pohvalu) pa skrinštouješ to (Lucas proguglaj ako si toliko tehnički zaostao šta ovo znači) pa onda ispod napišeš par prigodnih riječi uz par prigodnih smajlića (tužnih) i srcadi
pa se po sto put dnevno taguješ na tu sliku (da si poslao sms za ugrožene) ako nisi zadovoljan brojem lajkova onda je opet izbačaš da bi svi viđeli kako si ti human
i dalje mi je to ogavno, ali mnogo ogavno i to koristiti za samoproklamaciju mi je odvratno
ako vam nije jasno i dalje - vaš problem
Last edited by Swedish_House_Mafia; 17-05-14 at 12:33.
Ma mislio sam uopsteno, ne samo za ove najnovije dogadjaje.Imali smo primjere gdje ljudi umiru i slikaju sami sebe ili sto je jos gore slikaju druge kako umiru.To je valjda sad postalo normalno.
Ali svakako sto se tice ovoga sad svaka cast svima koji na bilo koji nacin pomazu ali realno mnogi glume neku humanost...
Nadam se da su mi sestre i braća Crnogorci opravdali onolike mobilne te nose, koriste, slikaju se s njih i poslali barem jedan sms sa svakog na 14543 za Bosnu i Srbiju!!!
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja sam u BiH trenutno a ti tim vredjanjem opravdavas samo slicicu odozgo. To sto se neko slika, ostavlja to sta god da je... je totalno nebitno u odnosu na pomoc makar bila i pedeset centi. Razdvajaj vazno od nevaznog. I ne budi hejter. Nije kul vise. Sem toga citav fb je samoreklamacija a i izbacivanje slika u foto album (da da radim to) i to je samoreklamacija i sve sto pises ovde. Pa sta? Humanost nije humanost i "ogavna" je zbog samoreklamacije. Da smo zdravo, samo neka se reklamiraju ako jos i pomazu.
Last edited by Oljce; 17-05-14 at 13:40.
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks