View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 110 of 185 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... LastLast
Results 2,726 to 2,750 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nego sto bi sa Cetinjskom cokoladom , ima li je sa rizom?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima, kako nema? Isto kao i ovo sto Migo obecava...

Sent by iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

nema je zbog krize u Ukrajini viđeh na TV danas reče onaj cetinjski pi ar
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ja sam postavio program da forumasi vide sto ce se raditi nakon pobjede 25-tog maja.
    Da su poštovali ono što su pisali na flajerima svih ovih godina Tokio bi bio NULA PREKRIŽENA pri Podgorici i Crnoj Gori
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A sta obecavaju ovi drugi? Parkice, klupe? Ne znam ni kako mogu da obecavaju nesto kad nemaju uvid u troskove, kredite, budzet uopste...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Narod je tu da pogura.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A sta obecavaju ovi drugi? Parkice, klupe? Ne znam ni kako mogu da obecavaju nesto kad nemaju uvid u troskove, kredite, budzet uopste...

Hvala Lepo
    Radne akcije ka' u Titovo vrijeme. :cheerful:. Obećavaju da se neće krasti
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Kada bi se našli na ulicu aktivista SDPa PG i SDPa BR, potukli bi se :lolblue:
    Bolje im je da počiste ovo smeće što su ostavili po gradu, a reklamiraju se kao 'čist izbor'
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zabranili su mi da pisem resenja za prosperitet PG u ekonomskom, socijalnom, kulturoloskom i sigurnosnom smislu zbog izbora.. A tesko mi je da se suzdrzim, nije da nije...
    Ni nakon ovoliko dana kampanje ne vidim nista progresiivno u ponudi.. Sve soc. realizam iz 90-tiih.. Prevazidjeno i glupo.
    Izgleda da cu iskombinovati nesto da 25. ne budem ni u blizini CG..

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Radne akcije ka' u Titovo vrijeme. :cheerful:. Obećavaju da se neće krasti
    You must spread some Reputation around before giving it to Rakun again.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

da je sreće da se i to organizuje, pa svakome po zahvalnicu i lentu kad se već nema para
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ih oce tatini i mamini "generali" koji se vozili vladinim avionom itd.. Ni svecanu lozu da im spremite sve sa missicama i zestokim sredstvima ne bi se ponizili da to posmatraju duze od 2 minuta smijeha.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

SDP - Kim il sung sindrom ili Kim jong-un-uM ili sta li vec

RASIPANJE NAŠIH PARA

Krivokapić na utakmicu otišao Vladinim avionom: Moj sin nije napravio troškove državi

Krivokapić u Barselonu nije htio sa ostalim funkcionerima vlasti, nego je dobio specijalni tretman
    Službeni avion Vlade Crne Gore angažovan je kako bi Ranko Krivokapić, predsjednik Skupštine, sa partijskim drugovima, rodbinom i prijateljima putovao na finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Barseloni proteklog vikenda, saznaju "Vijesti".Prema nezvaničnim informacijama, na letu su bili najbliži članovi Krivokapićeve rodbine i prijatelji. Na letu, koji plaćaju crnogorski građani i privreda kao poreski obveznici, bili su i pripadnici Krivokapićevog ličnog obezbjeđenja, na šta šef parlamenta ima pravo kao štićena ličnost zbog funkcije koju obavlja.Javnost je i prije dva dana ostala zbunjena informacijom da je avion Montenegro erlajnsa, nacionalnog avioprevoznika, umjesto za prevoz vaterpolista, kako je i saopšteno iz te kompanije, iskorišćen da izabrani funkcioneri prisustvuju istorijskom finalu. Uspjeh crnogorske reprezentacije i nacionalnog sporta tako je ostao u sjenci po ko zna kojoj po redu manipulaciji državnih organa i preduzeća.

Ipak, Krivokapić je izabrao da leti u udobnosti i diskreciji koju pruža Vladin avion nego da ide sa Montenegro erlajnsom, u kojem je, i pored velikog broja izabranih putnika, bilo više od 20 slobodnih mjesta.
    U Vladin avion samo kad žuri

Odlukom srpske Vlade državni avioni uzlijetaće sa beogradskog aerodrome samo kada u njima sjede čitave delegacije ili kada nema direktnih linija. Zbog globalne krize, zvanični Beograd odlučio je da prije svakog putovanja procijeni da li je jeftinije letjeti Vladinim avionima ili aviokompanijama.
    Krivokapić tvrdi da u Vladin avion sjeda samo kada nema redovnih avio linija ili kada to ne može zbog obaveza. On je podsjetio da je vladinim avionom putovao na Olimpijadu u Peking, ali tek kada je obustavljen let na redovnoj liniji.
    “U Kinu sam krenuo redovnim avionom, ali kada je on sletio zbog kvara morao sam uzeti Vladin avion da bih ispoštovao protokol u Kini. Zbog Olimpijade njihov protokol je bio striktan, pa sam morao uzeti mali avion”, ističe Krivokapić.
    Tako to rade Francuzi
    Iako Francuska raspolaže sa osam službenih aviona, njima se voze premijer i predsjednik, dok ostali ministri, kad god je to moguće, lete redovne avionske linije. Visoki francuski funkcioneri putuju ekonomskom ili turističkom klasom, a oni koji prekorače troškove plaćaju ih iz svog džepa. Njihove dnevnice zavise od zemlje u koju putuju, i prosječnih troškova života u njoj, javlja dopisnik “Večernjih novosti” iz Pariza.
    itd itd...
    MLogo bre slatke funkcije SDPovaca... Gledaju na "ugled"pa sta kosta da kosta - na racun gradjana CG..
    Spomenuste nesto neke gratis altruisticke ORA ili mi se ucinilo? A ugled?
    Ima li krstenog Crnogorca da podrzava SDP rabote a da nije umocen u tu bahatost iste?. Sumnjam.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-05-14 at 00:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Neko ko je zadnjih 20 godina,branio drzavu od invazije neprijateljskih sila,i uspio da sacuva teritorijalni integritet i suverenitet ove zemlje ,najmanje sto zasluzuje je da se ne gura u avionu sa ostalim vladinim sluzbenicima na putu za Barselonu! Zahvaljuj se ili ne,MAJO ,ZNAJ da nasi HEROJI moraju imati privilegije ,kao i u svakoj normalnoj demokratskoj zemlji!
    (Naravno da ne mislim na Zarka Rakcevica,prodanu dusu sto nije ostao dosledan pljackanju i otimacini ,nego se IZDAJNICKI NA VRIJEME DISTANCIRAO OD TAKVE POLITIKE,i pokusao da djeluje kao OPOZICIONAR SKROMNOJ I SAVRSENOJ VLASTI,SRAM GA BILO!!!)

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by XoloGRaM View Post
    Neko ko je zadnjih 20 godina,branio drzavu od invazije neprijateljskih sila,i uspio da sacuva teritorijalni integritet i suverenitet ove zemlje ,najmanje sto zasluzuje je da se ne gura u avionu sa ostalim vladinim sluzbenicima na putu za Barselonu! Zahvaljuj se ili ne,MAJO ,ZNAJ da nasi HEROJI moraju imati privilegije ,kao i u svakoj normalnoj demokratskoj zemlji!
    (Naravno da ne mislim na Zarka Rakcevica,prodanu dusu sto nije ostao dosledan pljackanju i otimacini ,nego se IZDAJNICKI NA VRIJEME DISTANCIRAO OD TAKVE POLITIKE,i pokusao da djeluje kao OPOZICIONAR SKROMNOJ I SAVRSENOJ VLASTI,SRAM GA BILO!!!)
    Rogačeviću ti li si?
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

hahahaha kako me nasmijao na zoru, fala ti xolograme

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    SDP - Kim il sung sindrom ili Kim jong-un-uM ili sta li vec

itd itd...
    MLogo bre slatke funkcije SDPovaca... Gledaju na "ugled"pa sta kosta da kosta - na racun gradjana CG..
    Spomenuste nesto neke gratis altruisticke ORA ili mi se ucinilo? A ugled?
    Ima li krstenog Crnogorca da podrzava SDP rabote a da nije umocen u tu bahatost iste?. Sumnjam.

Hvala Lepo
    Majo da nijesu bolji ovi iz DPS-a cijena djeca voze sluzbena auta? Sipaju gorivo na drzavni racun? A to niko ne spominje... SDP nije savrsen ali su mnogo toga dobrog odradili za ovu drzavu. A svugdje u svijetu predsjednik,premijer,predsjednik parlametna putuju sluzbenim sredstvima prevoza uz obavezno obezbedjenje jedino je to kod nas cudno....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by The Godfather View Post
    A svugdje u svijetu predsjednik,premijer,predsjednik parlametna putuju sluzbenim sredstvima prevoza uz obavezno obezbedjenje jedino je to kod nas cudno....
    Putuju poslovno.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by The Godfather View Post
    Majo da nijesu bolji ovi iz DPS-a cijena djeca voze sluzbena auta? Sipaju gorivo na drzavni racun? A to niko ne spominje... SDP nije savrsen ali su mnogo toga dobrog odradili za ovu drzavu. A svugdje u svijetu predsjednik,premijer,predsjednik parlametna putuju sluzbenim sredstvima prevoza uz obavezno obezbedjenje jedino je to kod nas cudno....
    Naročito kad moraju po službenoj dužnosti da prisustvuju finalima i polufinalima sportskih takmičenja a usput i da povedu užu i širu familiju o trošku poreskih obveznika Crne Gore
    Last edited by goldfinger; 13-05-14 at 09:36.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bečić: Ako pobijedim vijoriće se državna, crnogorska trobojka sa apliciranim grbom i zastava Podgorice
    A sto ovaj decko onda tvrdi da je okrenut buducnosti CG? Jel ta zastava obavezna po zakonu ili je onako za provociranje zakona i javnosti? Sto se tice "mladosti i hrabrosti", mladost je kako kazu ludost ionako.. nedovoljno razvijena svjesnost prema normama i neznanje zakona i mogucnosti, a vidjesmo i na onim snimcima uradjenim u kampanji pred referendum gdje su tadasnja djecica kicena oruzjem za fotografisanje, i tjerana za zadovoljstvo starijih da podizu 3 prsta bez spoznaje znacenja te radnje.. Indoktrinacija je i tu djecu dovela do danasnje mr - mladosti.. Ili nije? Jel takva zadojenost treba da vodi CG buducnosti?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-05-14 at 11:41.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ovo nije autogol, ovo je automatsko slanje u drugu ligu. Ne može da ovako bude glup momak.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ovo nije autogol, ovo je automatsko slanje u drugu ligu. Ne može da ovako bude glup momak.
    hahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahaha jes da se ne slazemo uvijek, nije ni bitno sto je o opozicinom covjeku rijec, ali sam se prevrnuo od smijeha na ovaj post fala ti ka bratu sto me nasmija ovako
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Stvarno je izazivao simpatije sa PG lokal - elokventnoscu (za razliku od svih ostalih tuc-muc kandidata), suzdrzanoscu od kritike drugih kandidata, kulturom vodjenja razgovora... pa sam iz tih razloga "preskakala" da komentarisem decka da bih ispratila njegove korake u kampanji.. I zar na ovo da padne... Pa ljudi moji... dete, dete, ko vam to treba za podrsku da bi najavili barjacenje...
    Ne znam... Zaista je ovo sve samo za caskanje uz kaficu, i kao da se radi o izborima u Tunguziji..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

DSS: Konjević zloupotrijebio službeni položaj

Komentari (0)A A A

Demokratska srpska stranka DSS pozvala je nadležne organe da odmah procesuiraju ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića zbog zloupotrebe službenog položaja. U toj partiji smatraju da je Konjević zloupotrijebio položaj kada je juče dao izjavu da je odlazeći gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša politički korumpirao Narodnu stranku i DSS.
    .........
    Konjević je juče nakon, spaljivanja opojnih sredstava u Kombinatu aluminijuma, rekao da je Mugoša politički korumpirao NS i DSS koje su izašle iz opozicionog bloka i pune tri godine podržavale gradonačelnika u njegovom vladanju Podgoricom. Konjević je tom prilikom ocijenio da tim povodom treba da reaguju nadležni organi. U DSS smatrauju da jetom izjavom ministar unutrašnjih poslova zloupotrijebio svoj položaj.
    “Ministar policije je plaćen novcem naših građana da meri drogu u gram i da hapsi kriminalce koji trguju drogom, a ne da na mjestu na kojem se spaljuje droga drži političke govore. Ovo je, par ekselans, primjer zloupotrebe vlasti- zajedničke vlasti Socijaldemokratske partije i Demokratske partije socijalista koja nam svima uništava budućnost kao što je droga uništila budućnost mnogim mladim ljudima u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju DSS-a.
    Au... Sto se radi.. Nije valjda da sumnjaju da je razlog izjave proces desavanja u KAP-u? "Popustili ventili"..u KAP-u?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Nije ni prvi koji je napravio ovakav korak. Već ih je bilo koji vode kakvu-takvu kampanju, totalno neobojanu nacionalističkim bojama i onda pred sam kraj naprave vatromet samo jednom izjavom i pokažu ko su i šta je za njih Crna Gora.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Page 110 of 185 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)