ne vjerujem da je to moguće, da je renol zakačio prikolicu u toj brzini ne bi bilo preživjelih u njemu
Očigledno ga je Reno udario u prednji lijevi dio (piše da je Reno preticao, a vidi se da je i njemu slomljen prednji lijevi kraj), i onda ga je poluprikolica zanijela i prevrnula, ona ne trpi nagle manevre, nije to nelogično.
Nelogičnije je kad idiot krene da pretiče s nekom kantom od auta na nekom kratkom pravcu; a nije mi žao njega, taman je stigao kud je naumio, nego ovako nagrdi nekog drugog.
ne vjerujem da je to moguće, da je renol zakačio prikolicu u toj brzini ne bi bilo preživjelih u njemu
She is only here to annoy herself!
Nisam mislio da je zakačio prikolicu (odnosno ovo je poluprikolica, koliko vidim sa slike), nego baš prednji lijevi kraj kamiona, kabine tegljača, sigurno su i jedan i drugi bježali desno, zakačili su se, Reno se okrenuo za skoro 360, a šleper se, zbog naglog manevra, prevrnuo. Šleper je bio smotao desno, ovaj ga je okrznuo u prednji lijevi kraj, što je poremetilo taj put udesno, zarotiralo je tegljač malo ulijevo, a poluprikolica je po inerciji nastavila desno, i eto prevrtanja.
No to je samo teorija, bog zna kako je tačno bilo u tom momentu; a sigurno si i ti u pravu sa brzinom, da je vozio sporije, ili bi izbjegao ili se makar ne bi prevrnuo, ko to sad zna, možemo samo da nagađamo...
Ovakav kamion se bez problema ovako prevrce...
moze se prevrnut zbog inercije ali klio definitivno ne moze uticat na to![]()
She is only here to annoy herself!
Sve to zavisi,ako ga je udario pod uglom itekako moze(kao sto najvjerovatnije da jeste ako je kamion pokusao da pobjegne desno)
Juce sam taman prolazio ovuda, kamion je bas dobro ostecen bio. Ovaj sa cliom samo nek je zdravo.
But if you never try, you'll never know..
Ulcinj? Jel prezivio?
TAKUMI
Podgorica most Konik - Masline
Bez ogrebotine je prošao, policajac veli da je bio pod uticajem "vatrene vodice"...
Dozivotno vozacku pa nek vozi kolica po megamarketa
Sta je ovo izveo
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
ja ne znam kako ova osiguravajuca drustva izdrzavaju isplate odšteta, na Podgoricki vremeplov svako malo slike udesa, ako povećaju opet premije dat ću ima kur*ac i registrovat sva auta na Kukova ostrva :abnormal:dok ne uvedu sistem kažnjavanja.
Ovaj sa dzipom je bas dobro ostruga ogradu.
A ako je bio pod dejstvom alkohola pa vjerujte da bi u zatvor isao I nikad vise vozackt ne bi gleda.
Mogao je da ubije nekoga.
Vidi sto je od auta napravio...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Kako čudno piše Mitsubishi???
photo uploader
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Meni je kasko osiguranje iz godine u godinu sve manje bilo što zbog produženja, pa što nisam imala udesa, pa djeca, pa godine...itd. Prve godine sam papreno platila, drugu godinu sam pripremila istu sumu, pošla u osiguranje s namjerom u više rata to da platim, i onaj mi veli oko 400€, ne sjećam se tačno. Reko je li to prva rata? Veli ne no za čitavu godinu. Sakupilo se 60% popusta nekih. VRH! I naredne dvije godine isto čak sam još manje platila pa sam zadnju godinu uzela full kasko bez učešća, tako da mislim da ima veze jesi li imao udese, ali nije neka drastična razlika.
Znam da je u Americi sve povezano, pa gledaju i koliko si puta kažnjavam bio zbog brze vožnje. Ako imaš ispod 25 godina osiguranje te dodje u krv skupo. Doduše tamo nije kao kod nas da moraš da priložiš da imaš ono obavezno osiguranje kad registruješ auto, pa se mnogi odluče i da ga ne uzmu, ali ako te policija zaustavi a nemaš ga, a još ako imaš udeš, kazna ti je izmedju 1000(ako te zaustave a nisi osiguran) i 4000 (ako si imao udes). VESELO!
Imala sam dva udesa, oba puta čovjek nije imao osiguranje, pa je posle moje troškove liječenja i terapija morala da pokriva moja kuća, i iako nije bila moja krivica premija za osiguranje mi se povećala, i plus što sam imala ispod 25 godina, i tako se skupi dosta negativnih poena :-/
Сент фром мај ајФон!
ukidanjem malus/bonus sistema u startu su zaradili 30%... Evo vidim ponovo su podigli cijenu polise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Danas oko 11:30h kod Krivog mosta izgoreo Fiat Punto (raspali). Valjda stao jer je guzva bila i odjedom poceo da gori. Prednji dio se citav nagrdjen, hauba pocela da topi. Svi zivi i zdravi sto je najvaznije.
Eno i dalje stoji tamo
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Italijan se zapalio?Nemoguce
Zapali se i lambo, ferrari, r8....a ne fiat punto iz ´41.
Kaze se viat
sent from my dick
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks