Sta da ti kazem, za razliku od drugih stranka i pojedinaca, mi ne bjezimo iz koalicija, ne trcimo u zagrljaj visedecenijskom zajednickom neprijatelju, ne zabadamo noz u ledja i samim tim necemo traziti vanredne parlamentarne izbore...
Mi kada pocnemo sa nekim iz principa zajedno smo do kraja... a znas kako kazu, misevi prvi pobjegnu.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ako ove izbore izgubite u PG, sledeće izbore ćete se moći kandidovat jedino za preśednika skupštine stanara Spuškog zatvora.
Vama je biti ili ne biti da se doooobrano ušupkate SDP-u, inače, nađu li zajednički jezik s opozicijom, vi ste prošlost. Gušće vam je sada i veća frka nego '98.
Ne vidim tunel kroz Goricu na ovaj flajer ovaj sto je kuca zaboravio ili neki drugi problem?
Istina, to su uradili u Hrvatskoj sa zakonima sa retroaktivnim djelovanjem i eliminacijom "prolaznosti" kaznenih djela.. Ali Hrvatska je ipak mnogobrojnija, a u CG bi ta "lustracija" pohapsila "pola" CG..
Samo ne zaboravite da opozicija ne bi to dozvolila jer su i oni puni svog pepela, a DPS te podatke ima.. Tesko da bi i sebe doveli u tu situaciju.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-05-14 at 01:09.
Hm, ako me sjećanje dobro služi, vi i jeste bili taj zajednički višedecenijski neprijatelj, srbovali ste i četnikovali ne tako davno. Svako ko se petlja sa DPSom zna da će ga ta partija puštit' niz vodu kada ga prežvaka i kad joj više ne bude trebao.
Mjenjate pravac i program non stop ka zmija košuljicu.
P.S. Vi kad počnete sa nekim, iz principa ste s njim do kraja, hahaha, što se sad Slobo Milošević slatko smije![]()
Last edited by Lucas; 11-05-14 at 01:15.
Ovaj flajer lijepo izgleda, i mozda bi i mogli u njega da povjerujemo da nismo bezbroj ovakvih vidjeli dugi niz godina a koliko se od toga ostvarilo mislim da je ocigledno...ne razumijem ali opet ko sam ja da osudjujem da postoji osoba zdrava u pamet u PG danas koja bi glasala Miga...ajde i nekako mogu da razumijem ljude koji su uslovoljeni poslom, djeca ih cekaju kod kuce pa ne smiju izgubit tu koru hleba, ali ove koji nicim izazvani glorifikuju i skroz ubijedjeni zaokruzuju DPS stvarno van svake pameti...pa da je najbolja vlast na svijet vise su presmrdjeli, 25 godina sto bi rekli buksovci mi smo oboljelo drustvo na mnogo nivoa...ali jbg sto ces to je demokratija u svoj svojoj savrsenosti...zali boze nad pametnim ljudima...![]()
Znate sta nedostaje na SVIM tim flajerima partija i koalicija?
Nedostaju CIFRE, vrijeme izrade, sredstva obezbijedjena od.. Krediti ovo ono... Nema tih podataka..
Jos kad znamo ono sto javno poznati budzet, pa zaduzenja opstine (opet samo ono sto je javno izreceno).
Ne mogu da procjenjujem jer je kasno, ali mogli bi sutra malo da izanaliziramo koliko bi sta moglo da kosta od "ponuda" koalicija i partija - bez ugradnje i mistera sa procentima..Koliko je sta "realno" a koliko bajka za mali deca.
Hvala Lepo
Sto je trebalo, da budu uz SLoba i da nas NATO izroka ka Srbiju i da u ovih skromnih 650 hiljada pukne gradjanski rat i medjusobna klanica etnickih grupa? Naravno da ne, uradili su ono sto je bilo najbolje za Crnu GOru, okrenuli kurs od pogresne politike koja vidim dokle je tad dovela Srbiju koja se tek danas polako oporavlja. Nego prosto me i ne zanima sto je bilo u vrijeme kad sam ja u predskolsko bio. Zanima me sadasnjost i buducnost nase drzave.
Ja sam postavio program da forumasi vide sto ce se raditi nakon pobjede 25-tog maja. Vi glasajte kako vam je volja, nemam namjeru da ubjedjujem bilo koga, imam pametnija posla u zivotu![]()
Last edited by lucke91; 11-05-14 at 01:38.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
dobro je kad si ti ubijedjen da cete pobijedit...zanimljivo...pa cak i vas ljudi priznaju da kupujete licne i kradete svake izbore...ali kazu sto bi mijenjali kad ovaj recept uspijeva...a dobro je sto si napomenuo da si tad bio u predskolsko...to donekle objasnjava tvoje opsirno znanje iz oblasti politike i blagu dezinformisanost...ali polako mlad si pa ces naucit...
Ako je toliko ljudi (kako aludirate) spremno da za 50-250e ( i koliko god) proda svoje pravo glasa da jedna partija moze da sakupi dovoljnu vecinu za pobjedu na izborima, onda stvarno ne vidim problem u toj partiji. Takva vecina bi to isto uradila i da ih bilo ko plati, pa bila to partija u CG, uljezi van CG i ko god. Ako su spremni da budu ubiljezeni kao takvi za citav svoj zivot i svoje porodice, za bilo koju cifru, ti su spremni na svasta.
Cemu onda ikakva kritika i kome...
Hvala lepo
nebih se mogao sloziti vise...ali to je radjeno sistematski dugi niz godina, narod je unisten moralno,eticki, kulturoloski...doveden na ivicu egzistencije i sa jednom velikom psihickom blokadom da se nista ne moze promijeniti...samo posmatraj ljude koji idu ulicama kao biljke,rijetko se ko i smije,ne vjeruju vise ni u sta a kamoli da ce se promijeniti vlast koja ima milione na offshore racunima i moze da radi kako im se prohtije...zalosno je i kao sto je neko napisao nekad ce neki naucnici analizirati kako je jedna partija vladala pola vijeka na podruciju crne gore bez i jedne jedine vrijednosti koja je karakteristicna za taj narod...e to je zalosno...zato je veoma bitno da neko drugi pa ma ko to bio pobijedi na izborima naravno pod uslovom da ne udje u koaliciju sa DPS om,jer ce se ljudima razbiti ta blokada u glavi ta slika nepobedivosti koju imaju...bicu iskren meni je ponudjeno da prodam licnu jer sam nije me sramota da kazem u teskoj situaciji i covjek je to znao dosao i kaze tvoj glas nece nista promijeniti...reko moguce ali tako mozda razmislja 10000 ljudi da li to onda mijenja nesto? naravno nije imao komentar a ja sam ga ubrzo ispratio preko kucnog praga...
Onda ti ljudi teze da se nista ne mijenja ni kod njih, pa i da im takvo stanje traje i dalje. Povlaci se jedno pitanje.. Da li ce ti ljudi/kazu uglavnom porodice ukupno/ time sto su decenijama "prodavali" svoj glas, ikad postati realni procenitelji vrijednosti ponude partije za citavu zajednicu, ne samo za njih licno u ciframa kojima su se procijenili, i da li bi nakon prekida prodaje glasa postali nesto bolji, kvalitetniji, posteniji? Ja sumnjam.. Ne moze se osoba nauciti samopostovanju ako je pokazala da to samopostovanje nema. Ubiljezeni su za sva vremena od prve "podatnosti", do bilo koje.. A to je kako oznacavaju ipak neka znacajna grupa ljudi po broju..
Sumnjam da postoje "fioke" samo za greske u poslovanju, radu protiv drzavnih interesa itd.. Vjerujem onda da postoje i te liste.. Za svasta bi se moglo upotrijebiti.. tj. zloupotrebiti..
Hvala Lepo
tu si u pravu to se zove kolektivna svijest, naravno u pozitivnom smislu rijeci ali boim se kod nas to nece nikad desiti...nas mentalitet je takav sto bi neki rekli uvijek se nasmijem " da komsiji crkne krava" tako da kod nas ljudi samo paze svoje "skute" dok ih drugi ne interesuju,pazi svoj posao kad treba da se rizikuje ili istjeruje kolektivna pravda a kad treba da se uziva itd tu smo prvi...zalosno je to sto nas narod nije malo vise produhovljen i da se malo vise cijene prave vrijednosti ali to je mozda prica za drugu temu...a sto se tice ovih mladjih generacija pa nije ni cudo sto imaju pogresno razmisljanje zatrpavani su potpuno pogresnim sistemom vrijednosti u jednoj zemlji gdje je najveca drustvena aktivnost ispijanje kafa po kaficima a najvece drustveno dostignuce automobil...a da ne pricam o televiziji, muzici i nekim drugim stvarima...
Ne može niti će mi ikad biti jasna ta prodaja ličnih karata. Evo, primjera radi, neko je prodao l.k. za 100 eura. Uveli su krizni "1€" porez i svakom pojedincu uzeli bar 30-50 eura iz džepa. Nakon toga dođe i porast PDV-a i svakom ode još po dodatnih 2€ na svakih 100€. A tu su i ostala poskupljenja i mimo porasta PDV-a. Kad se sve sabere, tih dobijenih 100€ za ličnu kartu je svako vratio "na rate", ali uz kamatu. I opet neko ko proda ličnu kartu misli da je zaradio.
Nije poenta u tome da moj glas neće presuditi, pa ga mogu prodati za bilo koje pare, već da, iako znam da tom prodajom stanje neće biti bolje, već gore, ja ga ipak prodajem. Pa, svako ko se opekao jednom uzimajući instant kredit od banke, traziće bolje uslove sljedeći put, a neće se zalijetati na isti. Luđeg naroda od našeg nema.
Sent from my 9790
eeeee jeste, ma znaju i oni da nisu nista rijesili a kamoli zaradili,ali eto cini im se da ce tako da premoste neke stvari jer su ljudi generalno bez dinara u dzepu posebno mladi ljudi bez iskustva i zaposlenja...mene licno samo najvise boli i smeta mi kako ljudi nemaju tu svijest da te 100e a davali su znatno manje jer je tu bilo po nekoliko krugova koji su se ogradjivali po makar 10e ne mogu nista da rijese dugorocno, sto je najgore potraju par dana piju se kafe ludilo i onda gledaju iste likove stalno i oni im odredjuju sudbinu...ququ majko...a stvarno "zlo govedo dovijek june"
Upravo mi to i nije jasno. Ok, premostiće tih par dana, nek bude i mjesec, ali kako će premostiti preostalih par godina do novih izbora?
Napisah jednom, ali mi je zabagovao tt, pa moram opet: od SNP-a dobih nove brošure (lista odbornika i neki "sitan" materijal), pa se pitam šta je sa ostalim partijama - štede li na papiru ili je nešto drugo u pitanju? Rado bih pregledala sve programe, pa da vidim ko ima neke realne (ostvarive) planove, a ko lupa kao Maksim po diviziji
Sent from my 9790
pitanje za Mandica
da li će DF ako bude u prilici da formira vlast u Podgorici, Socijaldemokrtaskoj partiji i Pozitivnoj ponuditi koaliciju, tražiti manjinsku podršku ili njima dati manjinsku podršku?
odgovor
Demokratski front DF više puta javno je saopštio da ne pristaje ni na kakve ucjene, poniženja i uslovljavanja. Neprijatnosti koje smo doživjeli poslije nikšićkih izbora više se nikada neće ponoviti, poručio je u razgovoru za Dan
i sada neka mi neko iz DF sto ga ovdje propagiraju, zagovaraju, postuju itd. kaze hoce li u koaliciju i sta oni hoce u stvari?
covjek kao mu i lider Lekic ( ko je tu kome lider nisam siguran) na ni jedno pitanje ne odgovori konkretno i jasno.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks