Dobro pitanje
Sent from iPhone
ja ne znam da li više vrijedi pratiti ovu formulu ?
Dobro pitanje
Sent from iPhone
Jeli realno da ferrari kasni 2 secunde?! a najblizi 1 sec?! ovo lici na eru redbulla...
Cuh da ce da poboljsaju zvuk formula tako sto ce zvuk motora emitovati preko zvucnika. Jeli to istina?
svi ostali su pušing tj. merc je iskoristio foru i ćao
She is only here to annoy herself!
Sad procitah da je Vettel dobio penalti (5 pozicija) zbog onoga sto nije imao pogon i Jean Eric juce zbog tocka (10 pozicija).Samo me interesuje jesu li normalni?
Sent from iPhone
Last edited by Nikola PG; 10-05-14 at 21:33.
Idiotizam. Cus, otpane tocak a ovi kaznjavaju vozaca.
TAKUMI
@Cardozo,
sto ne vrijedi gledati? Hamilton bar ima Rozberga koliko toliko kao jakog konkurenta, Fetel kad je dominirao nije imao ni Vebera za konkurenta.
Bolidi se raspadaju, zvuka nema, bukvalno kao da gledas usisivace, a oni se oko ovakvih stvari cimaju i izigravaju nesto...
Sent from iPhone
Pa dobro, godina tranzicije, sjetite se godine kad je nesretni Baton sa Brown GP harao cijelu polovinu sezone. Ovo je godina sa velikim promjenama, i to ce se stabilizovati.
Ako nista drugo, bar da se javi Hamiltonu da ne salta preko 5te![]()
Side pane na Vettelovom bolidu je totalno fleksibilan. Mogao bi dobit po guzici.
TAKUMI
pa koga da kazne majku mu?
ovo je timski sport i naravno da ce kaznit (ako su kazne vec propisane i regulisane pravilnikom) onog ko prestavlja tim u trci/na stazi.
najbolje bi bilo da kazne mehanicare zbog toga sto nijesu dobro prisarafili tocak tako sto ce im oduzet kljuc 18.
Da, kazne tim kešom ili kazne mehaničara, kešom.
TAKUMI
kako ne.
onda bi svako malo ugradjivali ilegalne djelove, sipali vise goriva i ko zna sta sve a posle:" nemamo mi pojma ko je ugradio taj dio. primili smo novog mehanicara juce. kaznite njega...kesom."
Nije bas tako, ali ja msm da u F1 imaju mnogo vecih briga od toga koga ce kaznit za tocak...
Sent from iPhone
Realno Formulu I sam volio da pratim zbog zvuka formula, čoeku malo proradi adrenalin a ovako ka oni hibridi na struju..
Torro Roso je zbog tocka kaznjen 30k dolara i 10 pozicija...
Sent from iPhone
Vettel objasnio.
Ferkani![]()
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks