Uvek Schurrle prije Ozila![]()
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Mozda nesto ovako:
---------------------Neuer-----------------------
Lahm-----Mertesacker-----Hummels-----Schmelzer/Jansen
-----------Lars Bender---Schweinstaiger----------
------Ozil/Schurrle---Kroos----------- Reus-------
---------------------Muller-----------------------
Valjda ce Goretzka i Draxler dobiti po nekoliko minuta.
Mislim da bi i Schurrle, po potrebi, mogao da igra spica na SP.
Uvek Schurrle prije Ozila![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Iako ne bih volio da Klose pretekne Ronalda, nikad mu se ne moze osporit da je doktor za SP.
merdesucker / hummels tandem djeluje kao petarda u povoju. nista boateng? ili sam utripovao da ima pasos. ozil / gotze / reus iza napadaca je koitus. pod uslovom da dijele loptu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne bi mi ga Ozil gledao prve postave...
#fakenews
Legenda je Klose ali 35 godina je 35 godina.
Tu je Boateng ali kao zamena![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Auuu, vratih se malo da pročitam i pročitah sve. Naravno, pokajao sam se.
Tripleta oduševljava. Prije Gabbiadini nego Candreva hahahhahahahahah auuuuuuuu :lolblue:
Na ovoj temi :
je ovo top napad. Ođe samo ludi Mario i Cerci imaju potencijal da budu top. Elshu na SP, a nije sekunda odigrao skorije.
Insigne ne zapinje, dao 2 gola u prvenstvu, ako se varam isto kao Zapata koji nije odigrao ni blizu mečeva koliko ovaj.
A znate šta znači kad jedan krilni napadač u jednoj Super T-Com Seriji A ne može da zabije preko 2 gola u sezoni.
Immobile izgleda mora ići, Candreva je solidan, Cassano isto mora da ide.
Pročitah Diamanti nešto hhahahahhaha još jedan plavac za to :lolblue: On otišao da se ugasi u Kinu prije pola godine, sigurno mu je dobra forma.
Ljudi, volim i ja Italiju i Seriu A, ali ne dižite ih toliko u nebesa. Jedino mogu smrdljivo da se provlače kao na EP, na neko iskustvo, kao vazda.
To je taj mentalitet. Ne poznaju drugo, pasivno-agresivni narod većinom, nemaju damu često da reaguju nego ćute. Ali eto, navijaćemo za njih.
Slazem se sa Samo Niksic vala se bas ne moze rec za ovo da je top napad... Italija bas nema klansog igraca ni taj vezni sto ste se napalili na njega nije nesto... Cujes Markizijo ka' da je ne znam ko a ne igrac koji nije u startnih 11 u ekipi koja ne prolazi grupu u LS..
Budite malo realni , a realnost je da Italija trenutno nije ni za 1/4 finale. Uspjeh ce biti i prolazak grupe pored Engleza i Urugvaja.
Послато са ZTE BLADE III уз помоћ Тапатока
Koga nabrojase sve vala i ja imam pravo da recem da je sramotno da Totti ne dobije poziv , ka' i sto nece iako se nudio , a pogotovo posle ovakve sezone koja je bila odlicna uprkos povredama..
Послато са ZTE BLADE III уз помоћ Тапатока
Da je sramotno, nije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Draksleru se mora naci mjesto u njemackoj ekipi prije i Sirlea i Ozila.
I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?
Svi od reda će ih ćikovat.
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Evo i ja da se pridruzim prognozama
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Daj link od ovog predictora..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
kako slaba sredina Engleza..
Dobri ce Englezi bit, samo bih ja umjesto Dzerarda poveo Kerika.
I daaaa, umjesto Milnera bih poveo Johnsona.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Englezi vjerovatno na sredini u troje, tako da ne čudi ovaj izbor Hodžsona previše.
Ne može da omane koju god trojku izabere između Džerarda/Hendersona/Lamparda/Vilšira/Milnera.
Naprijed bih rekao da su očigledni Runi, Staridž, i iz nekog razloga Hodžsonov miljenik Velbek.
Kerik ionako ne bi bio starter, a ako već neko treba da sa klupe unese svježinu, ajde da to ne bude tip od 33 godine koji je bio nevidljiv čitave sezone.
Ne znam kako se Luk Šo snalazi na poziciji desnog beka, za Sautempton stalno igra lijevo. Ubica od igrača. Ako može išta da pruži na desnoj strani, bila bi greote da igra Glen Džonson, jer je najveća kesa i izuzetno štetan po ekipu. A igraće, zbog dobre Liverpulove sezone, mora ga ispoštovat. Šteta.
Da ima išta u glavi, pa da mu startnih 11 budu
Hart,
Šo, Džagelka, Kejhil, Bejns
Džerard, Barkli
Sterling, Lalana, Staridž
Runi
a ovako znam da ću gledat Lamparda kako se linja, Vilšira od kojeg na silu pokušava fudbaler da se napravi godinama, Džonsona koji veze nema, Velbeka s kojim je ista priča kao sa Vilširom itd. Da ne pominjem ovaj dvojac iz Junajteda (Smoling, Fil Džons) koji ne zna kako je završio u Brazilu. Malo mi je žao Lamberta, jer je odličan špic, ali jbg kad nema mjesta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks