Na kojem otpadu da potrazim elektroinstalacije za pasata tdi 1999 god?
Poslato sa tastature
poz ljudi.
valjaju li sto ove h1 i h7 sijalice?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_deo/226943#
mislio sam mozda staviti ako su bolje nego obicne, a mislim da bi bolje izgledalo sigurno.
ima li ko kakvog iskustva?
Na kojem otpadu da potrazim elektroinstalacije za pasata tdi 1999 god?
Poslato sa tastature
Aaaaaaaaaaaaaa dadadada
Zna li neko nekoga ko tapacira sjedista?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Otac drugov ima A8 2012g sa led diodama u faru. Jednu noc smo se vozili to je dan kako osvjetljavaju. A niko ni jednom nije blicnuo da nam da do znanja dau smeta. Jer se valjda spustaju kad naide auto itd itd. Kad upalis duga i naidje auto sam smanjuje na kratka. A auto je klasican sex, jos long ao..
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Last edited by AmFi; 08-05-14 at 21:03.
Ovu sivu korolu koja kosta 7000 i nalazi se u Bd sam ja isao da gledam...
auto je u perfektnom stanju...bila garazirana svo vrijeme...
izgleda kao nova..
ali malo je preskupa za moj dzep!
Ima servisnu knjigu...malo presla a i kupljena je nova kod nas...nije iz uvoza..sto je veliki plus.
a zbog cega je to minus?
Zato sto ga je drka po nasih puteva na nase ulje gorivo djelove itd
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
i "strucnost" ovlascenih servisa
Odlicno.
Matrix je drkanje.
Corolla je odlicna. Odgovorni tvrdim da je to najekonomicniji auto koji se moze kupit u CG. Pocevsi od potrosnje, servisa, rege...
I Auris je povoljan. To su auta a ne Gnojfovi i slicni rubbishi.
Ima tu i plus a ima i minus.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-05-14 at 22:33.
TAKUMI
Po mom mišljenju to nije minus, pogotovo kad čovjek ima servisnu knjigu, uz račune. Nije minus iz razloga što imaš kompletnu istoriju auta, a rijetko đe ćeš kod nas to naći, a na zapadu ćeš za to veoma skupo platiti.
Što se kaže meni "ni iz džepa ni u džep", ali ovo je jedan lijepi primjerak Corolle, koji po mom skromnom mišljenju vrijedi ovih para!
Plus, ovaj motor 1.4 d4d je veoma pouzdan, i jeftin za održavanje, nemaš skupih dizni, nemaš zupčasti kaiš, nemaš plivajući zamajac, troši 4,5-5lit/100km... što više čovjek može da traži za ove pare?
Ja iskreno ne bih pogledao nijednog njemca ili francuza pri ovom autu, ali opet, to sam ja...
Gledao sam ja to. Ali...
Prvi link je 2005 godište.
Drugi link je 2007 godište.
Treći link je 2008 godište.
Četvrti link je 2006 godište.
Dakle uslov od 2009 ili 2010 ne uspunjavaju
Ne znam koji dio nije jasan kad kažem da je budžet do 7k.Da mi je veći budžet rekaoh već što bih napravio, uplatio ovo kao učešće za Mazdu 3 i ostatak na lizing ili kredit.
Nisam kreditno sposoban građanin.
Sve je to fino ali...
Ih ne pitaj. Sve mi padaju sa neba
Ne treba mi SUV za sad. Imao sam jedan![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ti ka jedan moj kolega, njemu je bolji jugo 2005 nego bmw 2000 godiste. zasto bjezis od par godina starije a boljeg auta?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bookmarks