Imam mucninu svaki put kada vidim slova D P i F.
Imam mucninu svaki put kada vidim slova D P i F.
TAKUMI
ja sam poceo da ga sanjam
Ajde, i tvojim mukama ce doci kraj.
TAKUMI
Je li moguce da ovo ovako korozira jbt??? Pa koje auto da kupim Fabia? Osim Ljeksesa, VW-a, Renola, Pjuzoa, Mercedesa, Jaudija, BMW-a, Toyote, Mazde koja korozira, Opela, itd itd... Koje auto onda valja??! Taman sam mislio da je Mazda 6 dobra kad ono...
Imas samo dva brenda koji su totalno bez greske: Ljekses i Infiniti.
Imas Toyote koje imaju problema tu i tamo. Honde i Acure su OK ali imaju shit od automatskih mjenjaca. Nissan je solidan, boljke su im CVT getribe. Ostalo ne gledam niti me zanima.
TAKUMI
Ficu brate i miran si....Da su sva ta auta losa sto bi vozili onda?
Nesto sto je najmanje lose.
TAKUMI
A to je?
Receno nebrojeno puta. Leksus i Infiniti. Ali sad na nase gorivo i oni ce se kvariti ali nece kao ostatak vjerovatno.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
A znas li ko ovdje moze da priusti leksus? Mogli ste rec komotno ferrari i lambo
So snobbish
Sent from my iPhone using Tapatalk
I couldn't agree more
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preciziraj...
Pa zar je toliko tesko imat Lexus? Za 10-15 000 imas odlican late model Lexus. Jeftiniji od konkurencije, a sto se odrzavanja tice...ne valja trosit rijeci.
Rolls je van svega (mislim na Phantom i Drophead, Ghost i Wraith nisu pravi Rollsovi).
TAKUMI
Tesko ga je imati prijatelju tesko,posebno kad nesto crkne
Zasto tesko? Pa imas diler Lexus u PG, imaju dosta djelova na lageru a ako ih nemaju, tu su za 15 dana.
Polovnih Lexusa imas u EU koliko hoces.
TAKUMI
15000 dat za polovnog lexusa,sa nasim platama? Dosta naroda ni golf2 ne moze priustit,a budzovani ce radije uzet nekog amg prije lexusa ...
Post ti je bruka.
Im off.
TAKUMI
Samo cinjenice samo cinjenice...
Pa koje cinjenice? Ja svaki dan gledam Passate, Lagune, Mercedese kroz grad koji su placeni maaaasu vise.
TAKUMI
Pa lijepo ti kazem,ima ljudi koje ce x5 vise platiti mercedesa ili bmw nego da kupe leksusa,postoji nesto sto se zove kompleks...
Ja toknuh 50e nafte, cisto da ne zaboravimo na kojoj smo temi, dakle Gorivo!
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Dajte neku preporuku dje da se plin ugradi...broj tel je pozeljan![]()
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks