Poći će ti to piće/ručak na porez hahahaTo ti vjerovatno nisu rekli, pretpostavljam
Nikad mi jedna stvar neće biti jasna: američki loto. Nagomila se nekih 100 miliona za glavnu nagradu. Neki lik pogodi sve brojeve, a država ga za*ebe: ili tih 100 miliona da mu isplaćuju narednih 20 godina ili 15-20 miliona u kešu odmah. Zar se to ne bi moglo nazvati krađom?
Sent from my 9790
Jel imao ko dugovanja prema mobilnim operaterima? Kako ide procedura naplate?
Neka agencija otkupljuje dug.
Onda te oni tuže..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ne otkupljuje agencija. Nakon određenog broja neplaćenih faktura, predaju te na sud. Prvo slijedi opomena od advokatske kancelarije koja zastupa operatera, ukoliko tada ne platiš dug, posle nekog vremena stiže rješenje o prinudnoj naplati, zajedno sa javnim izvršiteljem.
E onda ćeš morati da platiš dug + sudske troškove + troškove advokatske kancelarije, pa ti se dug uvećava. Savjetujem ti da posjetiš najbližu poslovnicu i dogovoriš se da se dug isplati na rate, prije nego dođe do suda.
Mene je jednom tako dosla opomena sto nisam platio racune za telenor, i dosla mi je opomena od advokatske kancelarije koja ih predstavlja da ako u roku od 40 dana ne platim dugovanja da ce potrazivanje ostvariti na sudu gdje ja osim racuna moram da platim i sudske troskove.Isto tako ako ti dodje pismo od advokatske kancelarije i tu imas troska oko 7 eura cini mi se.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne znam meni je stiglo od neke advokatske agencije i to za neki sitan racun iz 2009god, mislio sam da je to zastarjelo
Ako prodju dvije godine od duga po Zakonu ne bi trebalo da se placam
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Crkao mi je punjac za Toshiba laptop, pa me zanima da li da kupim univerzalni punjac i koliko kosta?
On je kockar a ona je kockarka ili kockarica? :-)
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
On je pušač, a ona...??
da ne otvaram temu sad..
ima li koga da je objavio smjestaj u booking.com trebam nesto da izmjenim ali neznam kako, a njihov servis radi do 17h a za to vrijeme sam uvjek zauzet ili na faxu a ne znaju da mi objasne putem maila.
Kako je Migi uspio da zavrsi fakultet? Mislim, djeluje mi kao lik koji u zivotu knjige nije procitao.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima li neko od starijih da je učio u O.Š. Maksim Gorki da se sjeća kako se zvao pokojni nastavnik muzičkog poznat kao Mujko?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks