Neki gift shop u Podgorici? Postavih već na pdf Gradovi, ali tamo živa duša ne ulazi![]()
In vino veritas
Kako da sakrijem profil tako da me nepoznati ne mogu uopste pronaci... znam za opciju ko moye da salje request- friend of friends, ali postoji li jos nesto...
zahvaljujem...
Jos ovo, pomenuste klima uredjaje... Kakvog su kvaliteta ove Midea...? Ne znam da li da umem 9 ili 12 icu... soba je 15-6 m2, 9 ka bi trebalo da odradi posao, ali 12 ica je skuplja nepunih 20 eura, zar onda nije pametnije uzeti nju... ono, vise je bolje...
Ja imam evo 4-5 godina mideu 12-ticu i odlična je meni je 30 kvadrata i super oladi i zagrije![]()
Kako ide nickname ovdje onom pulenu što je njegov Podgoricki Vremeplov?
Blokirao me tamo jer mu rekoh da prisvaja i potpisuje slike koje nisu njegove i ne prihvata nikako kada se neko u komentarima ne slaže sa njim.![]()
Kako dečko ne ume to je strašno
Zašto kod nas sve humoristične stranice vode balvani koji pored humora nisu ni prošli
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Sada će nam pokazati on kako umije, kad nam objavi postove tamo. :lolblue:
Prigodno drhtim od straha
posebno ako si kreativan kao većina admina.
krvav je to lebac, nema socijalno...
Mene se desavalo da neko iz sale izbaci link tipa "pogledajte ko je najveca budala na fb" i kad ga otvoris izadje tvoj profil. Prijetili su mi smrcu sto pustam druge da ih vrijedja..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ovdje pričamo o drugim stvarima.![]()
I ja sam skoro baš u ovoj temi takav link postavio sa pitanjem ''poznaje li neko ovu osobu?'', preko 20 ljudi mi je pisalo u inbox.Neki su se čak zbog toga i registrovali.
![]()
Zna li ko kakvo dobro sredstvo protiv sitnih bubuljica na ledjima/prsima? Ima li jos ko ovaj problem?
Послато са Telenor_Smart_HD уз помоћ Тапатока
isplati li se dormeo
kako da ne,posebno jastuci
nego jel istina vezano za lutriju crne gore da imaš 60 dana fore da preuzmeš nagradu koju si osvojio ?potrefio sam šesticu na 7/39 pa zato i pitam![]()
Jeste, tačno jeŠta bi ti, da te čekaju po' godine dok se ti nakaniš da podigneš nagradu?
I neka je sa srećom, pa idući put i sedmica da se ubode
Ovo je odlična stvar za čišćenje lica, a može da posluži i za leđa (provjereno kod meni bliskih ljudi; ja nemam takvih problema):
http://www.garnier.com.au/_en/_au/ou...prdcode=P10017
Sent from my 9790
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks