U jednom dijelu Bloka 5 renovirane klupe, i upravnici ulaza uz pomoc mjesne zajednice i opstine ogradili travnjake i isto sredjivali dvorista. Sve pohvale za ovo!
http://www.vijesti.me/vijesti/scekic...-clanak-199803
On je dodao da je upućen zahtjev Državnoj revizorskoj instituciji da uvrsti i Opštinu Berane u svoj plan, "pošto nije do sada imala prilike da se vrši revizorski nalaz u okviru finansiranja i poslovanja Opštine Berane". "Tražimo da to urade za ovu godinu, a u narednih nekoliko dana ćemo uputiti pozive za redovnu reviziju za 2013. kao i za specijalne revizije od 2008. godine do današnjeg dana",– rekao je predsjednik Opštine Berane.
Ranije smo pominjali, drzavni organi nemaju precizan uvid u zavrsne racune opstina, ministarstvo finansija u ovom slucaju ima ulogu oglasne table na koju se kace izvjestaji-revizije koje im dostavlja lokalna administracija, a koji su nepouzdani jer sluze u prikrivanju zloupotreba i rasipnistva.
U jednom dijelu Bloka 5 renovirane klupe, i upravnici ulaza uz pomoc mjesne zajednice i opstine ogradili travnjake i isto sredjivali dvorista. Sve pohvale za ovo!
Jasno je da postoji velika vjerovatnoća da SDP i Pozitivna budu tas na vagi. Pitanje je šta bi onda učinili? Da li bi prihvatili da razvlaste DPS, uzmu mjesto gradonačelnika i podrže prijevremeno raspisivanje parlamentarnih izbora?
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Mnogo su bitniji suludi potezi i bezrazložno optuživanje od strane DF-a... Oni kao da se plaše da ne postanu vlast, valjda se uživeli u ulozi ''vječitih opozicionara''...
Da,to je jedino pitanje ovih izbora-da li će DPS moće sam ili će rezultati izbora biti takvi da se ne može bez SDP/Pozitivna.
Tvrdim da je njima jedina moguća koalicija sa DPS-om tako da će promjene biti jedino u tome što će oni opet zakačiti nekoliko gradskih preduzeća(možda neko više nego pod Mugijem) i to je to.
Opet će dobiti biblioteku i Dom omladine,možda groblja i pijace,par funkcija u sportu i šou može da se nastavi-arhiviraće se problem koji je nastao kao personalno varničenje na relaciji SDP-Mugoša i svi opet u horsko pojanje.
Zajednička lista SDP-a i Pozitivne "Evropsko lice Podgorice"
- Dragan Bogojević
- Raško Konjević (SDP)
- Azra Jasavić (Pozitivna)
- Damir Šehović (SDP)
- Luka Rakčević (Pozitivna)
- Đorđe Suhih (SDP)
- Tamara Bajić (Pozitivna)
- Jadranka Vojinović (SDP)
- Srđan Perić (Pozitivna)
- Vladimir Komnenić (SDP)
- Milena Joksimović (Pozitivna)
- Miloš Vukčević (SDP)
- Aleksandar Đuretić (Pozitivna)
- Boris Mugoša (SDP)
- Ljiljana Kolundžić (Pozitivna)
- Marija Blagojević (SDP)
- Srđa Popović (Pozitivna)
- Nebojša Obradović (SDP)
- Milena Pavićević (Pozitivna)
- Marko Rakočević (SDP)
- Ivana Gogić (Pozitivna)
- Jovan Đurišić (SDP)
- Jovan Radović (Pozitivna)
- Ankica Ivanović (SDP)
- Miodrag Tamindžić (Pozitivna)
- Mensud Grbović (SDP)
- Anita Kećaj (Pozitivna)
- Kenan Hrapović (SDP)
- Igbala Šabović Kerović (Pozitivna)
- Čedo Dobrović (SDP)
- Pavle Radulović (Pozitivna)
- Sneža Burzan (SDP)
- Dragiša Vuksanović (Pozitivna)
- Leon Đokaj (SDP)
- Aleksandar Ražnatović (Pozitivna)
- Grujica Lazović (SDP)
- Grujica Ivanović (Pozitivna)
- Budo Miranović (SDP)
- Đuro Šaban (Pozitivna)
- Maja Vukčević (SDP)
- Milan Mihaljević (Pozitivna)
- Velibor Damjanović (SDP)
- Željko Marković (Pozitivna)
- Srđa Mugoša (SDP)
- Miloš Brajović (Pozitivna)
- Nusret Canović (SDP)
- Miodrag Vujović (Pozitivna)
- Ivana Raščanin (SDP)
- Amar Šabotić (Pozitivna)
- Ivan Marković (SDP)
- Snežana Ilinčić (Pozitivna)
- Dragica Anđelić (SDP)
- Nenad Bojanić (Pozitivna)
- Irma Nišić (SDP)
- Velibor Vujošević (Pozitivna)
- Goran Petrović (SDP)
- Milan Maraš (Pozitivna)
- Alen Mandić (SDP)
- Milica Boljević (Pozitivna)
Pozitivna Crna Gora na lokalnim izborima u Pljevljima nastupiće samostalno, a nosilac liste biće diplomirani inženjer mašinstva Nikola Jurić.
Na izbornoj listi Pozitivna Crna Gora – Nikola Jurić nalaze se i tri nestranačke ličnosti –
dr Dragana Golubović,
profesor fizike Slobodan Jelovac i
fudbaler Dejan Damjanović.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
kod nas u tivat su uveli od prije 2 3 godine da svaka fasada na zgradi mora biti sredjena i svake godine opstina ucestvuje u tome. sredili su skoro sve fasade, tak da grad i lici na nesto. ostalo je jos par njih ali i to su poceli.
sve se moze ako ima volje i ako se ne gleda da se pograde sto vise a sto manej da.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E, e, ta priča.
Baš skoro su se u jednoj ulicu prikljupali potpisi sigurnih glasača da se asfaltira, sve pohvale za to.
Moram pomenuti i glavnu ulicu u naselju Rogami, poznata po tome što u njoj žive uglavnom ljudi koji su porijeklom iz PV i koji su većinom opoziciono orijentisani, ulica postoji preko 30 godina. U ulici se nalazi 30-40 kuća, nema ni asfalt ni rasvjetu,
a atmosfersku i fekalnu kanalizaciju da ne pominjem, toga nema ni u jednom prigradskom naselju.
Last edited by chucknorris; 28-04-14 at 18:59.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Kad vidim izbore ja ih ne priznajem, i par svađa sa Migom stražarem...
#fakenews
Đukanović: Izbori u Podgorici presudni za očuvanje države
http://www.vijesti.me/vijesti/dukano...-clanak-199877
E pa tačno sam znao što će da kaže...Nisu mi jasni samo ljudi koji ovo i dalje gutaju.
Ad astra.
Ma to su dezinformacije... U PG je DPS prije Migovog intervjua bio završio 95% posla... Nakon onog briljiranja, taj procenat se popeo na 99,9%.
Opa bato, postavljen link 10 minuta prije tvog
Slazem se.
Moje greska, nisam vidio. Hvala na obavjestenju. Oprastajte.
kako su pohasili ovi iz sdp-a... sad ili nikad do instaliranja svojih partijskih pulena na radna mjesta dps-ovaca... bice zanimljivo posmatrati tu "krvozednost" i trku za beneficije sa budzeta...Samo nek se kreci...
Hvala Lepo
Niko bolje od Maje nije provalio SDP
P.S. Neki od ovih "nezavisnih" intelektualaca i nisu toliko nezavisni, i to baš od SDP-a (iako nisu formalno članovi).
Last edited by johnny bravo; 28-04-14 at 23:17.
In vino veritas
Izvodi iz Milovog govora od sinoc:
1. "Nikada mi ne bi palo na pamet da sa manjinom od 11-12 odsto tražim mjesto gradonačelnika. Ne smijemo dozvoliti da nas bilo ko ucjenjuje. Podgorica ne smije biti povod za nestabilnost u Crnoj Gori", kazao je Đukanović.
2. Crna Gora je, dodao je Đukanović, najrazvijenija zemlja u regionu. Prema njegovim riječima, proces dinamičnog rasta se nastavlja.
3. "Ova konkurentska politika u Crnoj Gori je krajnje neodgovorna. Ne bih komentarisao kandidaturu jednog čovjeka za premijera, predsjednika i gradonačelnika. Vjerovatno će se u budućnosti kandidovati za predsjednika mjesne zajednice Pelev Brijeg. Neće moći da dobiju glasove u Podgorici kako bi destabilizovali Crnu Goru", dodao je Đukanović.
Da ne bih isao dalje samo cu iskomentarisati ove 3 izjave.
1. To je isti taj Milo Djukanovic koji svake parlamentarne/lokalne izbore daje manjinama sakom i kapom samo da mu daju po 1poslanika/odbornika. Daje im fotelje ministara, pomocnika, a ranije bogme i gradonacelnike.
2. Prica da smo najrazvijeniji u regionu je apsolutna laz i glupost. Bajka za obicnog glasaca koji vjeruje samo Milu. Ako cemo razvijenost gledati po BDP po glavi stanovnika od Srbije, Albanije, Bosne i Makedonije smo bolji za par stotina dolara, dok nas hrvatska sisa nekih 7000$ po glavi stanovnika. E sada ako uzmete da nam se razvoj zemlje racuna na osnovu Bosne i Albanije koje su zemlje ne bas svijetle buducnosti i razvijene privrede, razumjecete poentu moje price.
3. Milo Djukanovic proziva Lekica sto se kandiduje na 3 razlicita mjesta a svaka lista DPS-a nosi naziv Milo Djukanovic. Evo i ovi lokalni izbori "Zrelo Naprijed koalicija za evropsku Podgoricu - Milo Djukanovic". Kakvo licimjerje i kakvi dvostruki arshini....
P.S.
Mandica, Danilovica i ostalu Srbadiju ne mogu smisliti. Kad ih vidim na TV ili u novinama po 7 dana srece nemam. Ali oni ne sire mrznju pred ove izbore. To radi samo DPS sa bajkama kako ce doci do destabilizacije itd itd. Kako ce nam oteti zemlju i spominje neke tamo obavjestajne sluzbe 90ih. Ne kaze da je sam bio produzena ruka Sloba Milosevica i najveci Srbin od svih Srba. Nije 20 godina - 500 godina pa da istorija izbrise neke stvari/dogadjaje itd.
Last edited by Gandalf_White; 29-04-14 at 09:35.
One Ring to Rule them all...
Ucestvuju 12 ipo godina. Ali jedno je kada si mali koalicioni partner a drugo je kada krojis politiku zemlje.
SDP je kada se biralo izabrao manje od 2 zla. Da tada SDP nije stao zajedno sa DPS-om mi nikada ne bismo imali nezavisnu zemlju nego bi zivjeli u zajednistvu sa Srbima i ko zna dje bi nam kraj bio.
Posle nezavisnosti ostatku opozicije bilo je bitnije da bije izgubljene bitke i da prica o zastavi, crkvi, nacionalnosti i jeziku nego o tekucim problemima kao sto su privatizacija, sistematizacija, demokratija itd. SDP-ovci su i tada radili koliko su mogli, sprijecavali odredjene stvari opet koliko su mogli.
Sada je doslo vrijeme da se nesto mijenja. SDP je ojacao, probudila se gradjanska svijest kod naroda, a i opozcija je po malo uvidjela da nacionalna prica vise ne pali pa su se okrenuli gradjanskoj politici.
Nadam se da ti je ovo objasnjenje dovoljno. Ali mozemo jos vise da ga uprostimo i da ti dam primjer.
Npr. za mene a smatram i za svakog iole obrazovanog gradjanina CG koji se smatra Crnogorcem, SDP je trenutno jedina procrnogorska opcija. Milo u svojoj impotenciji koja je nastupila sa predsjednickim izborima, koketira sa SPC i srbima, prica da ce biti destabilizacija itd. Tako da jedina realna i prirodna opcija za mene kao Crnogorca koji zeli da ucestvuje u politickom zivotu ove zemlje je SDP i Pozitivna koje su sada zajedno.
Isto tako u Srbiji imao si Vucica koji je bio veliki radikal, pljuvao na sve sto je zapadno i imao nacionalisticku pricu. Dok evo ga sada 2014 godine sa proevropskom pricom, novom vladom i apsolutnom vecinom u Srbiji. Ljudi se mijenjaju. Ali DPS se tesko moze promijeniti, previse su duboko zasli u organizovani kriminal i aristokratiju da bi mogli prepustiti tek tako.
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks