Nikako da prihvatim da placamo porez za stan/kucu koju smo sami zaradili. Aj da je vikendica, dodatni stan koji se izdaje itdisl. Ali STAN U KOJEM ZIVIS DA BI OSTALE RACUNE PLACAO, kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
I am so post-rock I shit sad birds.
Ujedinjeni !
Jer ni MARVEL, a ni DC više ne mogu sami protiv razmaženosti... :burp:
![]()
SNP mi dade cokoladicu...Moram li ih sad glasat ili se ne racuna ako je ne izhedem?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Šta smo naučili iz američkih filmova:
1. Svako može bezbedno da prizemlji avion, ako mu neko iz kontrolnog tornja daje upustva.
2. Detektiv može da reši slučaj samo ako je suspendovan sa dužnosti.
3.Tokom policijskih istraga neophodno je da se posjeti striptiz-klub.
4. Opasno je obijati kuću ako je dete samo u njoj.
5. Auto uvek upali iz prve, osim ako je monstrum baš blizu.
6. Ako su same u kući, žene treba da istraže svaki neobičan zvuk u najoskudnijem vešu.
7. Jedna šibica dovoljna je da osvetli sobu bilo koje veličine.
8. Kuhinje često nemaju prekidače za svetlo. Kad u nju ulaziš noću, treba samo da otvoriš vrata frizidera i koristiš njegovo svetlo.
9. Pod vodom, ronjenjem na dah, možeš ostati koliko god je potrebno, pogotovo ako nisi neki od sporednih glumaca.
10. Ako vidiš veliko staklo, neko će verovatno proleteti kroz njega.
11. Svaka brava može brzo da se otvori kreditnom karticom ili spajalicom.
12. Televizijske dnevne vesti obično sadrže priču koja pogađa.
13. Jedan čovek koji puca u 20 ljudi ima više šanse da ih ubije, nego 20 ljudi koji pucaju u jednog čoveka.
14. Nije bitno ako si višestruko nadjačan u borbi borilačkim vestinama - tvoji neprijatelji čekaće strpljivo da te napadnu 1 na 1, preteći plešući naokolo sve dok ne oboriš njihove prethodnike.
15. Muškarac ne pokazuje znakove bola dok prima udarce, ali se trese dok žena pokušava da očisti njegove rane.
16. Policajcima se uvek dodeljuju partneri koji su njihova potpuna suprotnost.
17. Pošteni i radni policajci bivaju upucani tri dana pre penzije.
18. Automobili koji se sudare gotovo uvek eksplodiraju.
19. Pri vožnji niz potpuno ravan put neophodno je povremeno energično okrenuti volan levo-desno.
20. Uvek je moguće da parkiraš neposredno ispred zgrade koju posećuješ.
21. Šef policije uvek suspenduje glavnog detektiva ili mu daje 48 sati da završi posao.
22. Ajfelov toranj može se videti s bilo kog prozora u Parizu.
23. Ventilacijski sistem bilo koje zgrade savršeno je mesto za skrivanje.
Niko nikada neće ni pomisliti da te u njemu traži i možeš bez većih teškoća da ideš do bilo kog dela zgrade.
24. Kada se suočiš sa zlim međunarodnim teroristom, sarkazam i duhovitost su tvoje najbolje oružje.
25. Električna ograda dovoljno moćna da ubije dinosaurusa ne izaziva trajne posledice kod osmogodisnjeg djeteta.
26. Kada plaćas taksi, ne moraš da gledaš u novčanik dok vadiš novčanicu - samo zgrabi jednu nasumice i daj je. To je uvek dovoljan iznos.
27. Skidanje do pojasa može muskarca da učini neranjivim za metke.
28. Ako treba ponovo da napuniš oruzje, uvek imaš dovoljno municije.
29. Ako odlučiš da plešeš na ulici, svako na koga naiđeš znaće korake.
30. Osoba onesvešćena udarcem u glavu nikad ne pretrpi potres mozga.
31. Kad voziš auto, normalno je da gledaš - ne put, već osobu koja sedi pored ili na zadnjem sedištu.
32. Na kompjuterskom ekranu nikada se ne vidi kursor, nego samo: "Enter Password Now".
33. Preživećeš bilo koju bitku u bilo kom ratu, osim ako ne napraviš grešku i pokažeš nekome fotografiju tvoje voljene.
34. U Americi se niko ne vozi podzemnom - osim kad beži od nekoga.
35. Kad film počne idilično, spemi se za horor, kad kažu "čuvaj se", onda ga je ugasio.
36. Kad se ujutru probudiš prvo idi do frižidera, izvadi mleko u tetrapaku i nalivaj se.
37. Ako se avion sruši na pustom ostrvu, jedina preživela devojka je ujedno i najlepša devojka iz aviona.
38. Jednom nanesen ruž za usne nikada se neće razmazati - čak iako se roni u moru.
39. Žene svakog jutra spremaju jaja, slaninu i kolačiće za porodicu iako oni nikada nemaju vremena da ih pojedu.
Poludjeh od ove djece dolje što udaraju loptom od zid, tačno ću ih saksijom gadjat..
Spavala sam tačno 0 (slovima: nula) sati
Osećam se kao da me je neko sažvakao, progutao i svario
:-|
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
prelomljen sam nešto cijeli dan.. pih
Jes vala, vani je neki jad, jedva sam se dovukao od frizerke.
Tu es mon héro!
Razvedri se nebo(imperativ)
<3
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Cuh maloprije na tv-u: Ako ste jarac u horoskopu, ocekujte da cete u bliskoj buducnosti raditi u Vladi Srbije.
Odgovara mi.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
hahahaah najljepsa
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Sad ispred zgrade parkiram auto kad do mene parkirana nova S klasa bijela i maše đevojka iz auta pud mene. Ja pogleam lijevo desno da ne bude da maše nekom do mene, kad niđe nikog sem ona i ja na parking. Kapiram meni maše pa mahnuh ja njoh
Upali auto i ode... Ko bi đevojka pojma nemam.
Dobro.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Sex - samo tri slova, a 64 poze..
Sell the Vatican, Feed the World!
U petak 41 stepen
umreću, rajo, groma neću čut'
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
kako me cimnu, ja se obradovah![]()
Umih se sokom od kruške...Ne, nije to neki babin recept za ljepotu, no sam tako suptilno nagla flašu da potegnem iz nje...
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks