View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 71 of 185 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast
Results 1,751 to 1,775 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Trebalo bi razumijeti da je DPS/SDP u Savniku/Pluzinama i Zabljaku jedna te ista partija. To su opstine sa po par hiljada biraca, i jedini intres ovih ljudi je da sebi pribave sto vecu imovinsku korist.
    Ljudi u odborima pozicije/opozicije nijesu zainteresovani da rade bilo sta po pitanju revitalizacije ovih opstina. Njihova je prica, a unisteni smo treba nam jedna jaka finansijska injekcija, treba strani investitor and pizde materine. Ne rade ama bas nista da bilo sta promijene. Znam posto sam razgovarao sa ovim ljudima.
    Dajem vam primjer, evo na Zabljaku 3-4 godine se pravi sportski centar, vjerujte mi da ne znam sta ce ovim ljudima to, dok npr. ljudi u turistickoj organizaciji(koja je drvena trafika u centru) ne znaju pricati engleski jezik. Direktor nacionalnog parka i partijske sluge o nacionalnom parku ne vode brigu kao da je u Albaniji a ne na prag od kuce a prema finansijama ponasaju se kao da je njihova privatna svojina. Pa se prave vile, kupuje se po 4-5 auta dok se devastacija NP nastavlja. Negdje cu okaciti slike, posto redovno slikam sta NIJE uradjeno.

Ovdje je akcija kada na dan nacionalnog parka dodje 50 izvidjaca iz Nk da ociste NP. Tada sve novine bruje o tome, direktor pozira, ljepota vidjeti. A nijesu u stanju zamijeniti klupe koje su propale ili ponoviti ocrtavanje znakova na putu ili pjesackih staza sto je investicija oko 1000e. Prosle godine jul, avgust i pola septembra prosjek posjeta nacionalnom parku bio je oko 1500 karata dnevno. To je 4500e na dnevnoj bazi. Niko ne zna dje su te pare, tj znaju ali na papiru o su ogromni troskovi i cuda pa nema sta da se ulozi u NP.

Nijesu ovi ljudi u partijama tu zbog ideologija. Nego su tu da popune prazninu jer nema ko drugi.

Gradjanima/Biracima ovih mjesta je apsolutno svejedno ko ce biti na vlasti. Njima je to sve ista bagra, nema se kad razmisljati o politici, opstina u kojoj zive vec je dobrano propala i to je to. Tako da mislim da je potpuno irelevantno porediti Savnik/Pluzine/Zabljak sa koalicijama na nivou vecih gradova ili drzavnom nivou.

Lako je ljudi ispisati ove gradove i pricati da su mrtvi, zaboravljeni, nerazvijeni itd. Ja ovdje zivim, to je druga planeta. Drugi mentalitet i drugo imovinsko stanje. Raslojavanje ovdje vece je (da moguce je ) nego u ostalim djelovima CG.

Ljudi su drugaciji. Njih je strah od bilo kakve promjene. Plasljivi su, paranoicni, ali pravi Crnogorci. Stoicki prihvataju to sto nema posla, i sto je grad unisten. Stoicki prihvataju kad im mraz u sred juna pobije usjeve.
    Oni ne znaju za bolje. I ljudi u opstini to iskoriscavaju. Ovdje se nesto mora mijenjati.
    Last edited by Gandalf_White; 27-04-14 at 09:27.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Trebalo bi razumijeti da je DPS/SDP... jedna te ista partija.jedini intres ovih ljudi je da sebi pribave sto vecu imovinsku korist.
    Malo sam ti ispravio ovo,sad zvuči tačnije.

Nijesu ovi ljudi u partijama tu zbog ideologija. Nego su tu da popune prazninu jer nema ko drugi.
    Pa,niko nije ni u jednoj partiji ''zbog ideologija'' ,to je davno prošlo vrijeme. Ironično je što je nekakvih ideologija i principa bilo više tokom usr**ih 90-ih,nego danas. Danas je to samo uvaljivanje svojih gu**ca i obezbjeđivanje apanaže. I što ti znači da su ovi mravojedi tu ''da popune prazninu jer nema ko drugi.''? Je l' ih to treba žalit' ,pokazat razumijevanje za gomilu parazita kojima su partije omogućile da primaju platu i lade m**a?
    Tako da mislim da je potpuno irelevantno porediti Savnik/Pluzine/Zabljak sa koalicijama na nivou vecih gradova ili drzavnom nivou.
    Nije irelevantno jer pokazuje želju likova koji ''imaju vrijednosti'' da ,zajedno sa glavnim daviteljima cg,cijede čak i ove,potpuno propale opštine,dok u isto vrijeme guslaju o ''vrijednostima''.
    Njih je strah od bilo kakve promjene. Plasljivi su, paranoicni... pravi Crnogorci.
    I ovo sam ti malo ispravio.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dođoše mi na vrata ovi iz SNP-a i ostaviše brošure. Sviđa mi se kako su ih odradili (ispisali svoje dosadašnje inicijative i postignute ciljeve na jednoj, a planirane aktivnosti na drugoj strani, na kraju i aktivnosti u lokalnom parlamentu u odnosu na ostale partije).

A u drugoj, maloj brošuri, mali poklon:

A, slatki su mi sa ovim gestom hahaha

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Baš sam juče razmišljala o tome kako svi pucaju na ta obećanja, a nitko da se sjeti da pomene neki minuli rad (ali konkretno, taksativno), i dođe mi u ruke ovaj materijal. Prijatno su me iznenadili, moram reći

Sa druge strane, ako već napadaju jedni druge (da ne kažem - olajavaju), mogli bi da sastave listu svih "akcija" vlasti na štetu građana, pa da se jasno vidi zašto ta ista vlast mora da padne. To bi bilo više nego efektivno, bar s moje tačke gledišta.
    A ne mogu da ne spomenem Miga i njegovu komediju od intervjua. U jednoj rečenici reče kako gradu treba više zelenih površina, a pritom zaboravlja da je njegov partijski kolega, recimo, uništio park u samom centru grada da bi se podigla velelepna zgrada na istom mjestu.

P.S. Reče li on ono da je odbornička lista dobro "zamagljena"? Vraćah nekoliko puta, ali nisam mogla da rastumačim - ili je on to stvarno rekao

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Sad mi šalje drug:

:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Jednu stvar ne mogu da shvatim a eto povezana je i sa ovim izborima kao i prethodnim.Ne odnosi se lično na članove foruma već na druge ljude koji su godinama istaknuti članovi dps-a i njihovi aktivisti.Zašto se svako malo baš oni žale na državu, na njene zakone i pravila?Svako malo pa čujem od tih ljudi kako su nezadovoljni, kako mora bolje, kako je sve kod nas katastrofa.Kako treba bježati odavde itd.Koja je to neka obrnuta psihologija. O_o
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Jednu stvar ne mogu da shvatim a eto povezana je i sa ovim izborima kao i prethodnim.Ne odnosi se lično na članove foruma već na druge ljude koji su godinama istaknuti članovi dps-a i njihovi aktivisti.Zašto se svako malo baš oni žale na državu, na njene zakone i pravila?Svako malo pa čujem od tih ljudi kako su nezadovoljni, kako mora bolje, kako je sve kod nas katastrofa.Kako treba bježati odavde itd.Koja je to neka obrnuta psihologija. O_o
    Nije obrnuta psihologija nego demagogija zvana ako dodju ovi drugi. Pa da skuckam malu listicu sta ce po DPS prici (a i opozicija sa svojim idiotizmom im pomaze) biti ako se smijene :

- Pripojice nas Srbija, izgubicemo nezavisnost, i drzavne simbole i jezik - iako za ovo treba dvotrecinska vecina u parlamentu

- I ovo malo turizma i ekonomije sto nam je ostalo unistice jer vaznije je politicko nego profesionalno iskustvo. Jer top CV-ja jednog clana odbora, ministarstva ili sekretarijata je da ima clansku kartu DPS-a 5-10-15-20 godina. Nije bitno sto mu je profesionalno usmjerenje elektrotehnicar a bavi se agronomijom npr.

- Pootpustace svakoga iz opstina, bolnica, komunalnih, skola i ostalih drzavnih preduzeca i zaposlice svoje ljude

- Bice nam 20 puta gore nego sto nam je (iako je to teoretski nemoguce)

- Politiku ce nam dikitrati Beograd

- Samo je DPS sposoban i samo oni imaju ekskluzivno pravo da vladaju.

- Ovi iz DPS-a su se nakrali pa im je dosta ako dodje bilo ko drugi pocece da krade jer kukavci nemaju nista pod ovu nebesku kapu

To ti je razmisljanje jednog DPS sledbenika tj. razlog zbog cega ih nije stid.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ja bih bar ćutao, ne bih bukvalno pljuvao po sebi.Oni pljuju po sebi.Oni čine vlast i drže je tu dje jeste.Pa bar ćutite ljudi.
    Juče mi dolazi lik i pita me što mislim oko izbora i sam od sebe počinje da priča priču u stilu kako je on za dps ali kako bi volio da se vlast promijeni.Da mu je krivo što opozicija nije jača itd.Uđem mu posle na profil na fb, i jasno vidim da je istaknuti član dps-a.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Davno rekoh da samo DPS još živi u predreferendumskom vremenu; po njima, evo 8 godina nikako da se odvojimo od Srbije. Isti Migo reče kako je opoziciji (konkretno DF-u) cilj da sruši Crnu Goru, kao da je njen status na staklenim nogama. A ovamo prosipaju pricu kako smo šampioni u svemu, kako napredujemo, blablabla. Ili davnašnja izjava Miodraga Vukovića da (parafraziram) oni vode državu već 17 godina (tadašnjih) i da zamislimo kako bi bilo da vlast preuzme neko ko nema iskustva u tome.

Sve u svemu, igra se na kartu jačanja partijskog statusa potenciranjem evro-atlantskih integracija, a zemlja samo tone. I, za moj pojam, sramna parola "Samo naprijed!", a svakim danom se unazađujemo.

Da me ne bi sad neko prozvao opozicionarem - govorim iz neutralnog ugla, bez ikakve želje da bilo koju partiju favorizujem ovdje. Takva nam je realnost...

Ako narod misli da nam je dobro ovako, nek glasa za DPS, a ako ne, nek nađe alternativu u partiji koja bi bila dostojna da zauzme njihovo mjesto. Ali nek se ne traži razlog u podjelama, pojedincima i slično. Tipa: za DPS se glasa zbog Mila, za DF se glasa zbog srbizma (isti razlozi i za opciju protiv).

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đavola govoriš iz neutralnog ugla, a ždereš opozicione čokoladice. :lolblue: Znaš da ih oni zaraze tom idejom prije distribucije?

Šalim se malo. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Đavola govoriš iz neutralnog ugla, a ždereš opozicione čokoladice. :lolblue: Znaš da ih oni zaraze tom idejom prije distribucije?

Šalim se malo. :mrgreen:
    Takav ti je život: jedan dan Lindt i Mozzart kugle, drugi dan "Najlepše želje" :lolblue:

Nego, dobro mi reče: taman ću da istopim ovu kockicu do ključanja, da je sterilišem prije konzumacije :lolblue:

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamolio bih te da ne ispravljas nista sto ja napisem, posto izvlacenjem iz konteksta gubi se smisao recenica koje sam napisao.
    Ok. Mada,pjeniš zbog malo zezanja...al' ,dobro.
    [/QUOTE]Druga stvar, ovo sto pricas je klasicna glupa opoziciona prica(cak SNP) ako se ne varam. Upravo ta prica je ona koja nas drzi tu dje smo. Sve je njesra, sve je lose, nikad bolje nece, sve nam ukradose i sve ponesose. A niko ne radi nista da bilo sta ucini.
    Pa to sto "niko nije u partiji radi ideologije" pokazuje tvoju i zaostalost ostalih "pravih opozicionara". [/QUOTE]
    Zato što i jeste je**no loše i njesra,zato što kradu i odnose,a da će nekad bit' bolje - valjda 'oće.Samo, ti si taj koji se raspisao o propadanju ovih opština,kako je sve pošlo u tri lijepe,kako niko ništa neće da mijenja,pa te onda ,u drugom postu, spopao ''aktivizam i optimizam''.Dogovori se ti sam sa sobom što si htio da kažeš... A to je l' SNP-ova ili ne znam čija priča,pitaj nekog iz snp-a.
    Što se mene tiče,a u vezi ''rada da se nešto promijeni'' - mogu glasat' ili ne glasat' na izborima i tu se završava moja želja za učestvovanjem u politici.
    I naravno da 2014. niko nije u partiji zbog ideologije,toga više ni u tragovima nema u cg partijama. Kakva crna ideologija...
    U gradu u kom sam trenutno ne obrazuju se bas svi, jer nemaju uslova a neki nemaju ni volje. Nijesu brojni ni oni sto se obrazuju pa se vrate u ovaj grad. Tako da ova "obrazovana" manjina je politicki aktivna, najvise zbog toga sto su svi braca i rodjaci. Bez obzira da li je vlast ili opozicija, a to ti ja garantujem, svi se omrse. A tu su dje su jer NEMA KO!
    Dobro...i ? Ko to spori? To i dalje znači da su mravojedi i paraziti,i to što ''nema ko'' drugi (mada mislim da se uvijek može nać' neko drugi) ih ne čini ništa boljim.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Ok. Mada,pjeniš zbog malo zezanja...al' ,dobro.Druga stvar, ovo sto pricas je klasicna glupa opoziciona prica(cak SNP) ako se ne varam. Upravo ta prica je ona koja nas drzi tu dje smo. Sve je njesra, sve je lose, nikad bolje nece, sve nam ukradose i sve ponesose. A niko ne radi nista da bilo sta ucini.
    Pa to sto "niko nije u partiji radi ideologije" pokazuje tvoju i zaostalost ostalih "pravih opozicionara".
    Zato što i jeste je**no loše i njesra,zato što kradu i odnose,a da će nekad bit' bolje - valjda 'oće.Samo, ti si taj koji se raspisao o propadanju ovih opština,kako je sve pošlo u tri lijepe,kako niko ništa neće da mijenja,pa te onda ,u drugom postu, spopao ''aktivizam i optimizam''.Dogovori se ti sam sa sobom što si htio da kažeš... A to je l' SNP-ova ili ne znam čija priča,pitaj nekog iz snp-a.
    Što se mene tiče,a u vezi ''rada da se nešto promijeni'' - mogu glasat' ili ne glasat' na izborima i tu se završava moja želja za učestvovanjem u politici.
    I naravno da 2014. niko nije u partiji zbog ideologije,toga više ni u tragovima nema u cg partijama. Kakva crna ideologija...

Dobro...i ? Ko to spori? To i dalje znači da su mravojedi i paraziti,i to što ''nema ko'' drugi (mada mislim da se uvijek može nać' neko drugi) ih ne čini ništa boljim.
    Ok ti glasaj ili ne glasaj. To je tvoj izbor.
    Posto ocigledno ne pokazujes zanimanje za politiku, zbog cega uopste pises na ovom PDF-u ?
    Idi kucaj nedje drugo, i tamo siri negativu
    Last edited by Gandalf_White; 27-04-14 at 14:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Dođoše mi na vrata ovi iz SNP-a i ostaviše brošure. Sviđa mi se kako su ih odradili (ispisali svoje dosadašnje inicijative i postignute ciljeve na jednoj, a planirane aktivnosti na drugoj strani, na kraju i aktivnosti u lokalnom parlamentu u odnosu na ostale partije).

A u drugoj, maloj brošuri, mali poklon:

A, slatki su mi sa ovim gestom hahaha

Sent from my  9790
    A da oce zaposlit jednog jedinog ozbiljnog dizajnera, valjda imaju tih 500 eura mjesecno da nedje uglave pored ovih par stotina gradskih/drzavnih funkcionera, da im sredi malo vizuelni identitet jer je ovo stvarno sramotno. Kampanja im izgleda kao da im Neven Gosovic jedini u partiji ima instaliran Photshop.

A i ja bi radje da umjesto ove cokoladice dobijemo informaciju sta im je ovaj mladjani kandidat radio u svojoj struci od kad je diplomirao i koje to znanje i iskustvo donose na mjesto gradonacelnika glavnog grada? (osim sto je PotRcko partije )
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by The.Sloth View Post
    A da oce zaposlit jednog jedinog ozbiljnog dizajnera, valjda imaju tih 500 eura mjesecno da nedje uglave pored ovih par stotina gradskih/drzavnih funkcionera, da im sredi malo vizuelni identitet jer je ovo stvarno sramotno. Kampanja im izgleda kao da im Neven Gosovic jedini u partiji ima instaliran Photshop.

A i ja bi radje da umjesto ove cokoladice dobijemo informaciju sta im je ovaj mladjani kandidat radio u svojoj struci od kad je diplomirao i koje to znanje i iskustvo donose na mjesto gradonacelnika glavnog grada? (osim sto je PotRcko partije )
    Igrao je fudbal, bio je dobar u defanzivnim zadacima.
    Ajde ne zakeraj. Ovo je Crna Gora, kakvo sad znanje i iskustvo. Imamo najuspješnijeg vladara koji je uzjahao bez imalo iskustva. Pa zar on ne treba da nam je role model

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Superhik , a morao sam malo da odusim, ovi mladi partijski narastaji tipa Vesovic, Becic mi idu na onu rabotu daleko vise od ovih starih komunistickih, mozda zato sto su toliko isfolirani da se jezim od njih, a mozda i zato sto sam na ove stare navikao.. Ako jos koju godinu DPS izdrzi na vlast pocecu da ih glasam iz ciste nostalgije.

Znaci u trci za novog PG serifa sada imamo 2 pofesora, jednog fudbalera i Miga.. Kul
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kad zapadni prijetelji zovnu Krivokapica sa druzinom, pa im objasne da se dosta igralo samostalnog donosenja odluka o koalicijama, nego da geostrateski uslovi nalazu da se u Podgorici stave na raspolaganje dps-u.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto ocigledno ne pokazujes zanimanje za politiku, zbog cega uopste pises na ovom PDF-u ?
    Na ovim izborima ću glasat',na nekim nijesam,to je onoliko koliko ja mogu i želim da učestvujem u politici.
    Ti se kandiduj na izborima,ako ti je volja,pa onda dijeli lekcije o aktivizmu.

A to slanje ''neđe drugo'' i ''širenje pozitivizma'' ostavi za po kući.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Pa ja ne mogu da vjerujem koliko se isprosipao ovaj brav kod Shukovica.
    Neodoljivo me njegova uloga na ovim izborima podsjeca na Kaligulinog konja..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

WOOWW.....samo polakse..to slanje negdje drugo nije lijepo. A i nas je posao tako da spustimo malo loptu?
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Pa ja ne mogu da vjerujem koliko se isprosipao ovaj brav kod Shukovica.
    Neodoljivo me njegova uloga na ovim izborima podsjeca na Kaligulinog konja..
    Pa meni ga je žao bilo i prije ovoga, a tek sad...da ne pričam.
    Djeluje mi da u biti nije loš čovjek, samo je promašio profesiju i dozvolio sebi da ga jašu kako im je volja.Prije bih rekao da je magarac onaj naivni koji se ne buni ni kad mu tonu natovare na leđa.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

I na ovim kao i na svim prethodnim izborima u Crnoj Gori dileme nema i ne može je biti.
    THERE CAN BE ONLY ONE a to je naravno DPS i Migo.
    Svi koji su protiv,protiv su Crne Gore,Evrope,NATO pakta,Darka Šukovića i da ne nabrajam dalje protiv su svega što je vrijedno i napredno.
    Većina birača vjerujem a i vidim svojim očima jer nisam ćor su isti ili u većini slučajeva i mnogo gori od ovoga što oličava Migo i DPS pa će biti da je rupa našla zakrpu.
    Podgoricu lagano osvaja DPS sa svojim saveznicima partijama manjina i samo je pitanje oće li im trebati koji odbornih SDP-a 1 i SDP-a 2 ili neće.
    Dakle ove partije koje cine vlast nastaviće to da rade i dalje i jedini pobjednici izbora su ove marketinške agencije ,televizije i štamparije.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

paaaa...vi kao da ste navikli na bolje.. te jedan masinbravar kojem su se dr i mr-ovi klanjali, te jednom i Mika Spiljak kad je letio avionom iznad De, pa je pitao svog sekretara (poznat redakciji),"koje je ovo mjesto",
    a ovaj mu odgovorio , Baden Baden predsjednice..
    komentar je bio:
    "Ne morate dva puta da ponavljate, nisam ja gluv..."
    Mnogo su vas takvi razmazili.. Dobro da bar papir diplome imaju, i super vam je... posle masinbravara umalo i toalet papir da su kupovali na tackice, bonove, i par- nepar... Kakvi su vas experti vodili, i sta ste "birali", dobro ste prosli... - apropo onog vica sa Pericom..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 27-04-14 at 22:55.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Jedan od onih koji je odlučio da svoj doprinos da koaliciji Evropsko lice Podgorice je i bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore i njen dugogodišnji poslanik Ranko Đonović. On je istakao da je ovaj savez prilika za Crnu Goru i to, kako kaže, po pitanju stabilnosti državnog suvereniteta i ukupne demokratizacije Crne Gore, odnosno napredak višestranačkog parlamentarizma u narednom periodu.
    "Istinske promjene ovih civilizacijskih kategorija, razumije se, ne postižu se ni javnom aklamacijom, ni odlukom Skupštine, niti se mogu postići referendumskim izjašnjavanjima, već korak po korak i od izbora do izbora. Ovo važi za sve državne zajednice, a naročito za zapostavljene i zapuštene, kakva je naša bila, a dobrano i do danas ostala", istakao je Đonović.
    Krug podrške ovoj koaliciji proširio se kada je i dr Velimir Milošević odlučio da stane uz Bogojevića. Gastroenterohepatolog Kliničkog Centra Crne Gore kazao je da, iako nema želju da se aktivno bavi politikom, osjeća obavezu da kao građanin Podgorice doprinese promjenama koje su neophodne glavnom gradu.
    On je napomenuo da partije moraju razumjeti i prihvatiti činjenicu da sva pamet ne stanuje samo u njihovim redovima.
    "Programski principi na kojima je koalicija okupljena, profesor Bogojević koji je predvodi, najava promjena koje će otklanjati nedostatke, ali i nastaviti sa pozitivnim aktivnostima, podstiču me da na ovaj način dam skroman doprinos koaliciji Evropsko lice Podgorice", zaključio je Milošević.
    I kardiohirurg Kliničkog centra dr Aleksandar Mugoša pružio je podršku Bogojeviću i koaliciji koju predvodi. On smatra da je pravo vrijeme da Podgorica krene da se razvija na drugačiji, humaniji i socijalno odgovorniji način.
    "Umjesto bespomoćne Podgorice, čija se znamenja ruše i na njihova mjesta grade bezdušne betonjerke na uštrb kvaliteta života ljudi koji u njima žive, potrebna nam je Podgorica sa evropskim licem", istakao je Mugoša.
    Podršku ovoj koaliciji pružiće još i bivši dekan Elektrotehničkog fakulteta Srđan Stanković, savjetnik odjeljenja za zdravstvenu politiku dr Tamara Bajić, član Instituta za bolesti djece dr Milena Popović-Samardžić.
    Podsjećamo, podršku Bogojeviću i ovoj koaliciji dao je i prof. dr Šerbo Rastoder, koji je istakao da je Bogojević nova, politički nepotrošena ličnost koja zaslužuje da dobije šansu.

Mora da su ovo isto SDP poltroni i njima je cilj fotelja, benificije itd.
    Last edited by lepetanac; 28-04-14 at 08:54.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasmijani ljudi,vesela đeca i domaće životinje,pa ''razvoj i dobro svih'' i ''nizanje uspjeha''...
    Meni je svaki njihov spot ka' reklama za zubnu pastu- svi se nešto keze.
    Shit has hit the fan !

Page 71 of 185 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)