čestitke navijačima federer-a na pobjedi
Kako smara Viskovic sa povredom Djokovica kad je imao Djovak dvije set lopte i dok se Federer nije spasio, sve je bilo odlicno, a tek onda pocinje da place o Djokovicevoj povredi....
Smehoteka!!
IDEMO RODJO!!!
čestitke navijačima federer-a na pobjedi
Last edited by amnesiac; 19-04-14 at 18:46.
Fedex je jedini co'ek koji trenutno koliko toliko parira Djokovicu igrom. Na sljaci ga je dobio i onda kad mu je prekinuo onaj niz. Odradio ga je Fedex onda ludacki. Jos uvijek je ovo faza prilagodjavanja podlozi, tako da the best is yet to come.
Last edited by amnesiac; 19-04-14 at 18:48.
Federer je dobio jer je Djokovic bio povrijedjen,to je fakat,e sad da li bi se to toliko ispoljilo da je Djokovic uzeo prvi set za koji je imao shanse...ne znam,shto se desilo nije ne mogu ni znat'...trenutno je momak kome je rezidencija koju vecina nas nece ni vidjet u zivotu u najboljoj mentalnoj i fizichkoj spremi-pod uslovom da ovo nije ozbiljnija povreda,nadam se da nije jer bi lichno kod mene koji nisam njegov fan ali volim gledat njegove mecheve splasnulo interesovanje za mnoge turnire,u svakom sluchaju liku sa mog avatara svaka chast josh jednom,odigrao je peRFketno a Djokovicu shto brzi oporavak zelim ako je ishta ozbilnjije a nadam se kao shto rekoh da nije,toliko.
...
Samo da napomenem da će ubuduće oni koji budu provocirali (posebno na nacionalnoj osnovi) dobijati infrakciju od 3 poena za svaki takav post, pa ćemo se pozdravit. Eto, čisto da ne bude da nijesu upozoreni.
Hvala.
Dick Laurent is dead!
Bas dosadan mec....
Da je Vavrinka slomio nogu i vrat, onda bi Rođer igrao bolje i pobijedio...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Last edited by cvetkoc; 21-04-14 at 18:17.
ovo je vijest od subote, kurir nije izlazio tri dana pa kasne malo
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Kako fino udara ovaj Ramos..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Rafa ispade od Almagra..
Rafa bi se morao uozbiljiti..![]()
Dobra igra Almagra,Djokovic se priblizava prvom mjestu.
Jedino sto mi pada na pamet kao opravdanje za ovako losu igru nadala u zadnje vrijeme je da pokusava da tempira formu za RG, ili cak za neke turnire koji dolaze nakon njega a na kojima nije imao bas puno uspjeha zadnjih par godina.
Poraz od ferera i nekako mogu shvatit (ferer je i ranije znao da ga namuci) al ovaj od almagra je vec zabrinjavajuc.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Nadal i tempiranje forme? samo mi kazi na osnovu cega ti to pade na pamet? Momak je osvojio MK, BAR, RIM, RG milion puta zaredom, pa onda kad je imao godinu poslije toga još W i USO. Nikakvog tu tempiranja forme nema, ovo je Nadal. Godina ludila, godina manje dobrih rezultata izdusio je malo psihicki i to je to.
Sa druge strane kad igra lose vise pobjeda nema na ime, svi su osjetili da mogu svakoga dobiti. Nadal je do Vavrinke dobijao lagano sve jednorucne BH, kad ga je Stan dobio stize poraz od Almagra koji bi, da nije vidio da se moze, skinuo gace u svlacionici.
sport.blic.rs/Tenis/252072/Povreda-je-ipak-ozbiljnija-Novak-Djokovic-odustao-od-nastupa-u-Madridu
Šteta.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ja bih rekao da je Varenika u najboljoj formi trenutno, ali ne bih ga svrstao u prvog favorita za French opet nikako..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Steta sto Nole propusta Madrid, bila bi to prilika da se dodatno priblizi prvom mjestu..
al' bitno da taj zglob zalijeci do RG.
Izgubi Marey ladno..
Kako ova Halep pegla Sarapovu... pljas pljas po guzi...
Ziki i Nestor "izuse" bracu Brajen... Cestitke majstorima na tituli!
Sta je sa Rafom..evo ga Nisikori razvaljuje prvi set.
bas mi je zao nisikorija.
imao je ovaj mec definitivno...
steta za njega.
nadal dok bude proslavljao ovu nezasluzenu titulu nek se zapita zasto je postao ovako ranjiv na sljaci.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks