Mozda shvataju da je politika za "odeljenske zajednice" i njene clanove koji u startu znaju za koga moraju ili zele glasati, a drugi da cute i da ne komentarisu zasto da, zasto ne, sta bi bilo bolje, zdravije, zanimljivije, sta je pogresno itd.....
![]()
Hvala Lepo
Ma smije se reci stav,nego mi je cudno dok gledam anketu gore.Najzagrizeniji su u prici o politici oni koji nece izaci na izbore.Nemoguce je da od toliko opcija niko ne valja.Razumijem ljude koji ne prate politiku,ali da neko toliko strastveno prica o politici a ne zeli glasati,to zaista ne razumijem.Zasto onda pricaju?
Logicki gledano,ako nekoga zanima politika onda ce glasati.Ako ga ne zanima ili ako misli da vlast krade izbore,onda nece glasati i onda nema potrebe za komentarima.
ma neka pobijedi bilo ko, samo da se makne ovaj DPS iz podgorice vise
Ne kupuje svako los proizvod koji je u ponudi..![]()
Postoji i kritika tih "proizvoda", i na svim pol. forumima se uglavnom o tome i govori, a ne kao sto mnogi misle - partijska propaganda. Ko je odlucio za neku partiju, taj zna sta je odabrao, ko nije odlucio taj vaga, a ko nece da glasa ima pravo da kaze zasto nece i sta bi glasao da je u ponudi..![]()
Sad Vam je jasnije?
Nego, sta Vi mislite o ovom stavu g. Rakcevica?![]()
Hvala Lepo
Logički gledano, onaj koga zanima politika i ne gleda na nju ostrašćeno, niti od nje ima neke koristi i privilegije, ima malo veće kriterijume kome će dati glas. I uvijek bi ih radije čitao nego isprazne propagandne pamflete partijskih aktivista koji se ponašaju kao da smo se svi, pa i njihove stranke, rodili danas.
Ne govorim za ovaj topic nego uopste.U svakom drustvu uvijek pricu o politicu zapocinju i forsiraju oni koji ne izlaze na izbore.Samo se tome cudim,ok?
Prica o "cetnickom vojvodi" Rakcevicu je ravna prici o CG kao 27. izbornoj jedinici ili 7. bataljonu.Najjeftinija moguca propaganda.Cetnici su listom za DPS,sto od prvog dana,sto preko Narodne Stranke cije je biracko tijelo DPS usisao.Od opozicije,jedino nesto malo cetnika ima u NOVOJ,mada to je vise isforsirano cetnistvo po necijem nalogu.
Znamo mi ko je g. Rakcevic, znamo i moguce price za pol. propagandu, ali ja Vas pitam za Vase misljenje.. Zasto podrska g. Lekicu a ne "svojima" koje je stvorio/stvarao, pomagao, vodio ? Ili bilo sta o tome? Vase vidjenje?![]()
Hvala Lepo
Jos prije se Rakcevic mimoisao sa njima ,sto se mene tice mislim da je bilo tesko za ocekivati njegovu podrsku.
http://www.vijesti.me/vijesti/rakcev...-clanak-118889
http://www.vijesti.me/vijesti/jelusi...-clanak-118933
Nisam ni ja mislila da ce podrzati, ali ovakvo direktno odmaganje nisam ocekivala.
Hvala Lepo
Opla.. Sto nema strucnog zvanja pored imena?“Jednoglasno je usvojena lista na sjednici Odbora Glavnog grada kojom je predsjedavao Vujica Lazovic. On, Rifat Rastoder i par starijih članova su odlučili da daju šansu mlađim kandidatima”, kazao je šef Medijskog pula SDP-a Mirko Stanić za CdM.On je CdM-u rekao i da će nestranačke ličnosti biti uključene u Građansku savjet nosioca liste dr Dragana Bogojevića.
Lista SDP-a za Podgoricu:
1. Mr Raško Konjević
2. Mr Damir Šehović
3. Dr Đorđe Suhih
4. Mr Jadranka Vojinović
5. Prof. dr Vladimir Komnenić
6. Doc. dr Milos Vukčević
7. Mr Boris Mugoša
8. Marija Blagojević
9. mr Nebojša Obradović
10. Marko Rakočević
11. Jovan Đurišić
12. Dr Ankica Ivanović
13. Dr Mensud Grbović
14. Dr Kenan Hrapović
15. Čedo Dobrović
16. Snežana Burzan
17. Leon Đokaj
18. Grujica Lazović
19. Budo Miranović
20. Maja Vukčević
21. Velibor Damjanović
22. Srdja Mugoša
23. Nusret Čanović
24. Ivana Raščanin
25. Ivan Marković
26. Dragica Anđelić
27. Mr Irma Nišić
28. Goran Petrović
29. Alen Mandić
SDP u Podgorici na izborima 25. maja nastupa u koaliciji sa Pozitivnom Crnom Gorom. Nosilac liste ove koalicije je Dragan Bogojević.Sta je frka?
Hvala Lepo
Gdje su liste za beneficirana radna mjesta na racun gradjana PG od strane DF-a i SNP-a?
Jesu li objavili imena i strucnu spremu svojih partijskih poslusnika koje ce podrzati za funkcije i beneficije?
p.s. Simpaticno mi je sto su podrsku na forumu dali partijski - na nevidjeno. Bez znanja imena i strucnosti kandidata za beneficirana radna mjesta na racun budzeta.hahahahaha "ljeljek" sto bi rekao moj komsija iz Zete.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 25-04-14 at 00:35.
Да је Ракчевић барем преузео да буде носилац листе ДФ-а или да буде виско на листи заједно са људима из форума и да преузме одговорност, рекао бих браво, јер би се онда у ПГ бирало између листа које углавном немају антидржавни карактер.Овако је само предао гласове без одговорности, као нека прича можда буду на листи а највјероватније неће.
Послије, ако дође ДФ на власт са све барјацима страних држава, ће да прича да су га преварили, да је био наиван, да се нису тако договорили.
Уствари биће га баш брига јер се коначно осветио.
Овим завршавам своје кратко учешће на овој теми.
Last edited by BAR; 25-04-14 at 00:40.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Mora, kako ne mora. Svaki dan čitam u novinama kako se poštuje na sve strane.
Poenta politike je da čovjek učini koliko može i umije da utiče na procese odlučivanja. Ako su za tebe takozvani izbori plafon, ne znači da su za svakoga.
★
Meni u inostranstvu stigne glasacki materijal, sve sa imenima, foto, i radnom biografijom kandidata i to od svih partija. Od svake partije lep katalog.
A u CG znaju za koju ce partiju i koaliciju bez gledanja hoce li uopste coveka" ubaciti na listu..Nema radne biografije, ma ni strucne spreme...Nista.
![]()
Nevjerovatno... I kako da vas cijene uopste. I vas glas i bilo sta. Bez ikakve odgovornosti kako god.
Hvala Lepo
Iznenadih se sa saznanjem da su clanovi foruma glasali u ovoj anketi za partije i koalicije, a da veze nisu imali, niti sad imaju (sem ako nisu sami partijski poslusnici sa tih lista), ko su predlozeni buduci zaposlenici na drzavnom budzetu. Mogli su ladno i ovce kandidovati, izgleda da bi i to proslo..
Pogledah opet prateci tekst
“Jednoglasno je usvojena lista na sjednici Odbora Glavnog grada kojom je predsjedavao Vujica Lazovic. On, Rifat Rastoder i par starijih članova su odlučili da daju šansu mlađim kandidatima”.
Koja je to bahatost, navika.. Oni daju sansu, oni kreiraju listu kandidata koju ce da finansira drzavni budzet. Nece oni, "najeli su se" pa ce se povuci da i klincad pokupe ponesto..Koja je to zatucana sredina.. Nece predloziti bolje, nece ni strucnije, nego slihtavu partijsku balafurdiju, da uce na drzavnom budzetu posao politickih karijerista..
E blago vama gdje ste, i kako ne cijenite ni drzavu, ni grad, ni svoj novac, ni budzet drzave, ni svoju a bogami ni tudju budicnost..
Kad budete dosli na nivo savjesnih gradjana, kad vas budu ubjedjivali u kvalitet sopstvenih kadrova, koji ce morati biti najbolji da bi bili uzeti u obzir za beneficije koje nose te funkcije, e tad ce biti nesto od Drzave i glavnog grada. Do tada ( a po ovome mislim da kasnite minimum 20 godina za savremenim svijetom), sa vama ko sa ... Moze im biti i to i ne kriju.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 25-04-14 at 01:38.
Ја као неко ко није подгоричанин, подржавам Богојевића, знајући значај успјеха његове коалиције за ЦГ политичку сцену.
Ово је из мене проговорило разочарење јер сам очекивао да ће Форум стати на на страну СДП-Позититвна.
Мирно спавам, за разлику од неких, вјеруј ми.
То би било само појашњење ставова. Више се нећу укључивати.
Last edited by BAR; 25-04-14 at 01:44.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nazalost ne podrzavate g. Bogojevica, nego sa razocarenjem cete podrzati politiku napadne i agresivne SDP.. Pozitivna ionako ni glasa ne pusta.. G. Bogojevic nece zauzeti 59.(ili koliko je vec pozicija) mjesta u skupstini opstine nego njihovi partijski poslusnici (koje ce placati iz budzeta CG)i slusati naredbe koalicije.. I tako.. No kasno je pa...
Hvala Lepo
"Ovo su opštinski izbori, pa nećemo priče o pomirenju", ali nam na opštinskim izborima ne smetaju priče nekad o Srebrenici, Miloševiću, Kosovu, himni i sličnim zanimacijama, a sada o referendumu 2006-e, o NATO-u, o vrijednostima (ili vrijednosnim principima -tako nekako kaže Bogojević i ekipa, ne znam baš najpreciznije).
Super, ništa novo na političkoj i forumsko-podržavalačkoj sceni -dvostruki aršini na djelu. Ipak, partija je partija.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks