View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 75 of 199 FirstFirst ... 256571727374757677787985125175 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

gdje li su oni mupovci sa spiskovima o uvezenim 'spavacima' po CG? spavaju do izbora i dok im se ne kaze da krenu u akciju dijeljenja.. ima li ih?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Zbog čega je loš? Misliš li da je bolje imati bilo kakvu državu nego nestabilnu i zasnovanu na podjelama?

Држава је далеко битнији и трајнији појам у односу на њене политичке елите и систем вриједности.
    А одговорност за подјеле у ЦГ није само на ДПС-у, већ и на опозицији оличеној у ДФ-у.
    Искрено мислите ли да би нам било боље да смо остали у заједници са Србијом?
    Можда на власти не би био ДПС, него неки ДФ, али све слабости нашег друштва и њених политичких елита би остале, уз то би ми Црногорци потпуно нестали као самостална нација.

Кроз приближавање земљама које су се давно избориле са тим слабостима и уз усвајање њихових стандарда, прије ће и наше друштво оздравити.
    Last edited by BAR; 24-04-14 at 21:40.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

g. BAR, znate li vodi li se i danas evidencija o uvezenim "spavacima" koji se "probude" kad god je neki jako bitan trenutak za drzavu i gradjane, i to uvijek onako pospani recituju o dijeljenju i slicno...jednu te istu pjesmu protiv interesa CG i gradjana CG? Postoje li predvidjene metode za njih, ili su ih samo uvezli, dali im radnu karijeru itd, i nista?

ups..o tome ce "upoznati" tj. pisati tek za 20tak godina.. tipicno ..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 24-04-14 at 21:23.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Nema potrebe, istrenirani su da znaju sami kad da se pojave..

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa ja mislim da jesu dobro istrenirani, nego sta je sa nasima iz bezbjednosti.. jesu li oni istrenirani dobro? To me brine.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Valjda je jasno da su sad spavachi pod njihovom komandom..

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

evo pozajmljujem reputaciju od komsije no ni on nije "naoruzan"
    cmok za komentar.
    izgleda da jes, jes..
    p.s. komsija, vracam pozajmicu rep+ prvom prilikom.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 24-04-14 at 21:33.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    g. BAR, znate li vodi li se i danas evidencija o uvezenim "spavacima" koji se "probude" kad god je neki jako bitan trenutak za drzavu i gradjane, i to uvijek onako pospani recituju o dijeljenju i slicno...jednu te istu pjesmu protiv interesa CG i gradjana CG? Postoje li predvidjene metode za njih, ili su ih samo uvezli, dali im radnu karijeru itd, i nista?

ups..o tome ce "upoznati" tj. pisati tek za 20tak godina.. tipicno ..

Hvala Lepo
    Први спавачи у ЦГ су увезени током АБ револуције.Од тада смо пуни спавача, задњих година се више ни не зна за чији интерес раде.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Држава је далеко битнији и трајнији појам у односу на њене политичке елите и систем вриједности.
    А одговорност за подјеле у ЦГ није само на ДПС-у, већ и на опозицији оличеној у ДФ-у.
    Искрено мислите ли да би нам било боље да смо остали у заједници са Србијом?
    Можда на валсти не би био ДПС, него неки ДФ, али све слабости нашег друштва и њених политичких елита би остале, уз то би ми Црногорци потпно нестали као самостална нација.

Кроз приближавање земљама које су се давно избориле са тим слабостима и уз усвајање њихових стандарда, прије ће и наше друштво оздравити.
    Država je institucija koja treba da bude u službi građana, a ne političke partije. DPS je stvorio državu koju kontroliše za svoje vlastodržačke potrebe, a ne za građane. DF postoji tek kraće vrijeme i njegove karakteristike su pomiriteljske, bez obzira na to što ga sačinjavaju i stranke koje imaju prosrpski nacionalni karakter. ... Varijanta nezavisne CG je bolja od zajednice sa Srbijom, jer pruža CG manju zavisnost u odlučivanju o vlastitim interesima. A to je upravo smisao nezavinosti. Bolje zadovoljiti vlastite interese. No, pri tom sa susjedima treba ostvariti što je moguće bolju saradnju, prije svega u ekonomskom pogledu. Slično kao u EU.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Први спавачи у ЦГ су увезени током АБ револуције.Од тада смо пуни спавача, задњих година се више ни не зна за чији интерес раде.
    E ja sam za to da se drzavna bezbjednost prosiri na jos jedan sektor - deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija.. Nista radikalno i brutalno, nego kontrolno stabilno. Prva bih glasala za posebno dobar budzet za njih.

A, pored ostalog.. casti mi mogli bi mi ovdje na forumu da izdijelimo jedni drugima Akademske titule, kad vidim kome cemo odvajati iz budzeta za 'zahvalnu" ups "zasluznu" penziju uvezenim i ostalim "spavacima" sa "Akademije".. e bogami...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Da, kao što vidiš...Ali ne treba se obazirat...
    Najviše mi je žao pokojnog Nebojšu Lekovića, policajca kojeg je iz političkih pobuda u septembru 2000., ubio M. Mojašević, gradska bitanga u uniformi Vojne Policije. Nesretnog momka pod zemlju je poslala domača ološ koju su kasnije (2009.) hapsili prilikom zapljene veće količine skanka, a prije neku godini je na tu bitangu drugi kriminalac pucao u gradskom obračunu.
    "Ljudi" poput Mojaševića bili su najbolja slika onog što je Vojska obukla i njegovala kako bi terorisalo ovaj narod...
    Jedno ružno i žalosno vrijeme. Zato ga se niko rado i ne želi sjećati. No, kada se o tom vremenu ne priča, onda se dogodi da o njemu pričaju oni koji o tom vremenu zapravo znaju jako malo ili ništa...
    A da malo ti gospodine prestanes da generalizujes i pises na ovakav nacin, jer ovo predstavlja bezobrazluk.... Isto tako dobro se zna ko je sve i na kakav nacin priman u tom periodu i u policiju a da i ne govorim kakva je sve olos imala znacke DB-a, ali ti to naravno ni kroz jedan post zadnje tri strane sto sam procitao nisi spomenuo.
    A s obzirom da se vidi da si vrlo dobro informisan i upoznat sa pojedinim stvarima, zanima me da li si cuo za incident koji se dogodio u hotelu Grand 99te god kada su ni krivog ni duznog vojnika VJ inace vozaca, koji je bio u uniformi maltretirali ti posteni pripadnici policije? Takodje bilo je vise ovakvih incidenata u tom periodu ali predstavljati samo jednu stranu crnom a drugu bijelom je malo degutantno za citati.
    Inace interesantno je da je MUP u tom periodu nabavio i Stingere, pa me eto zanima posto vjerujem da znas koliko komada ih je nabavljeno i zbog cega?

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Eh čega me sve podsjetiste, dok sam čitao par zadnjih strana.

U to vrijeme, tek sam zakoračio bio u treću deceniju, sam sa ocem možda obavio prvi pravi muški razgovor a koji se svodio na učenje baratanjem oružjem i šta raditi u slučaju da "pukne".
    Uveliko se pričalo i došaptavalo "da ne čuju đeca" da je isto ovako bilo u Sarajevu prije rata itd.
    Za vrijeme bombardovanja sam jako često išao na Cetinje jer smo se ja i moj brat od tetke, koji je bježao od VP, tamo nekako najslobodnije osjećali.
    Sjećam se moje druge tetke koja je je mene i mog oca maltene iz kuće izbačila što eto smijemo išta protiv VJ da kažemo a njen sin (drugi brat od tetke da ne bude zabune) je u rezervnom sastavu. Tetka je relativno brzo nekako naprasno ućutala i molila mog oca da krije njenog sina ako dođe do frke jer je njen sin bacio pušku i dezertirao kad je VJ krenula prema Cetinju, jer kako tada reče: "neću da pucam na moje Crnogorce".
    Sjećam se vjenčanog kuma mog oca, iz Bijelog Polja je i i islamske je vjeroispovjesti, koji zove da zamoli da njegovog jedinog sina skloni kod nas jer ga je strah da ih sve gore ne pokolju, a imaju to jedno muško dijete njih tri brata.
    Sjećam se kako su u skloništima po Srbiji aplaudirali na vijesti da je meta u CG prva bombardovana.
    Sjećam se Dan-a iz tih dana, savezne televizije kojoj se imena ne mogu sjetiti (YU TELEVIZIJA ili tako nešto).

Liberali su u okviru svojih mjesnih odbora razrađivali načine kako bi Policiji pomogli u slučaju sukoba. Na primjer, na Cetinju (đe su liberali bili najjači) nam je rečeno da je Cetinju dovoljna (dobrovoljačka) jedinica Boba Bogdanovića (ovi što vole Rusiju bi rekli da je to bio naš Desni Sektor), te da će Cetinjani za slučaj rata napuniti ne tu, već nekoliko sličnih jedinica.
    Bio je formiran ako se dobro sjećam "Lovćenski odred" i Majo budi sigurna da su ti ljudi bili ko zapete puške i da su bili "ON HOLD".

Pa nekako u toj istoj atmosferi dočekasmo i savezne izbore na kojima je pao Milošević. Dan saveznih izbora, policije niđe po ulicama, gradovi skoro pusti jer se nekako pronijela vijest da se samo čeka provokacija da bi zaista i puklo. Zloslutna vozila VP pod punom ratnom opremom.

Re, ne iz prve ruke kao ti ali iz veoma bliskih izvora baratam i ja sa nekim vjerovatno veoma malim dijelom informacija.

Sjećam se da su na taj dan saveznih izbora policajci bili ko sardine poređani u bazenu SC Morača i po krovovima određenih zgrada, i još sa po nečim po tim krovovima itd.
    Kako ni ja nisam siguran da li je baš sve za javnost, imaš PM, pa ti ako misliš da je to nešto za podijeliti, i ako je tačno uopšte, slobodno uradi umjesto mene.

Sad kad sve ovo napisah podsjetih se, pa smatram da mlađe kolege ne bi bilo loše uputiti ili podjestiti, da ovi što se danas busaju u prsa sa demokratijom i pričom o poštenim izborima, mislim na perjanice SNP-a i DF-a, su pokušali da doprinesu bezočnoj izbornoj krađi na saveznim izborima sa desetinama hiljada glasova putem pisma i slično.

Odluka da se ne učestvuje na tim izborima je bila jedna od mudatijih, jer su postojali ogromni pritisci sa zapada da se pokuša pomoći tadašnjem DOS-u. Ne znam kako se to popeglalo poslije, ali mislim da je neblagonaklono gledanje zapadnih zemalja na projekat nezavisne Crne Gore dijelom posljedica i te odluke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja već izvjesno vrijeme priželjkujem da El Re izda neku knjigu o svim tim dešavanjima 90-ih, jer itekako ima što reći i napisati.

Mogao bi i nekolike knjige, pa i ono u formi ''20 priča o...'', pa obradi određeni period. Za jednu bi dovoljno bilo samo da prikupi ovo sa CdM-a i malo eventualno dopuni.

Cijenim da bi bila jako čitljiva, a što je još bitnije, bila bi vrijedna zlata. Navijam za takvo nešto.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Inace interesantno je da je MUP u tom periodu nabavio i Stingere, pa me eto zanima posto vjerujem da znas koliko komada ih je nabavljeno i zbog cega?
    Ово горе нема смисла коментарисати.

Била је прича да је МУП добио Стингере.Није толико битно дал је та прича била истинита, много битнији је ефекат одвраћања коју је та прича стварала.
    Постојала je реална опасност да Милошевић нареди да се бомбардује зграда владе ЦГ, колона возила са члановима владе, хотели-базе ПЈП-а, или неки други стратешки објекти.
    Али ако ти објекти имају одбрану и то ефикасну, онда је шанса да се деси такав напад много мања.
    Last edited by BAR; 24-04-14 at 22:44.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Država je institucija koja treba da bude u službi građana, a ne političke partije. DPS je stvorio državu koju kontroliše za svoje vlastodržačke potrebe, a ne za građane. DF postoji tek kraće vrijeme i njegove karakteristike su pomiriteljske, bez obzira na to što ga sačinjavaju i stranke koje imaju prosrpski nacionalni karakter. ... Varijanta nezavisne CG je bolja od zajednice sa Srbijom, jer pruža CG manju zavisnost u odlučivanju o vlastitim interesima. A to je upravo smisao nezavinosti. Bolje zadovoljiti vlastite interese. No, pri tom sa susjedima treba ostvariti što je moguće bolju saradnju, prije svega u ekonomskom pogledu. Slično kao u EU.
    Поента приле је да 2006те није постојала никаква између варијанта.Исто као што ни данас не постоји никаква између варијанта кад је чланство у НАТО-у у питању.
    Иначе за Црногорце Држава је светиња, и није само неки имагинарни сервис грађана.То је петовјековна тековина, са корјенима који су још дубљи.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    E ja sam za to da se drzavna bezbjednost prosiri na jos jedan sektor - deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija.. Nista radikalno i brutalno, nego kontrolno stabilno. Prva bih glasala za posebno dobar budzet za njih.

A, pored ostalog.. casti mi mogli bi mi ovdje na forumu da izdijelimo jedni drugima Akademske titule, kad vidim kome cemo odvajati iz budzeta za 'zahvalnu" ups "zasluznu" penziju uvezenim i ostalim "spavacima" sa "Akademije".. e bogami...

Hvala Lepo
    Е па зато што нашом државом владају елите које те спаваче, не откривају, већ их користе за своје потребе.
    Last edited by BAR; 24-04-14 at 23:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Од тада смо пуни спавача, задњих година се више ни не зна за чији интерес раде.
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by Shamrock View Post

хахахахахахаха...уљепша ми вече!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znate sta me sablaznjava u CG-ri.. Pomisao da CG gradjani moraju da izdvajaju novac za "spavace" i sve one koji ne postuju Drzavu CG, ne postuju zastavu i himnu.. Ponizavaju istoriju CG-re, mijenjaju istu, po citav dan smisljaju i sire price o cjepkanju, podjelama, strahovima.. itd itd.. "Akademicima" zasluzne penzije itd... Zgrozim se jer ne mogu ni da zamislim da se neki clan Hrvatske Akademije tako ponasa prema svojoj Drzavi.. Ne mogu zamisliti ni Akademika Italije, Svajcarske, Njemacke, USA, Austrije, Rusije cak...a kamoli neke "istocne" drzave..
    Totalno bolesno..
    Sto vi radite, ne znam ko bi to sebi dozvolio...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Sjećam se Dan-a iz tih dana, savezne televizije kojoj se imena ne mogu sjetiti (YU TELEVIZIJA ili tako nešto).
    Televizija se zvala YU Info, a osnovalo ju je fantomsko preduzeće YU MediaMont sa pokojnim Duškom Jovanovićem na čelu. Jovanović je dobio novac od bivše Miloševićeve Savezne Vlade (na čijem čelu je bio M. Bulatović i ovdašnji izdajnici SNP-a u službi beogradskog gazde), kako bi osnovao tu TV u funkciji širenja Miloševićeve propagande po CG. TV je ubrzano osposobljena za program i puštena u rad. Većina programa bila je ipak samo reemisija programa RTS-a, sa puno "patriJotske muzike" i dr. guslarskog cirkusa.
    Navodni osnivači TV su bili "Vijeće narodnih skupština Crne Gore". To vam je ova NVO onog M. Vuksanovića što sada predstavlja srpsku manjinu i ima svoju TV igračku po imenu "Srpska TV".
    Elem, pošto su znali da Ministarstvo informisanja neće dati saglasnost da se ta TV pušti u rad, prosto su zaobišli proceduru i ko razbojnici donijeli opremu i postavljali po kotama. Da bi TV emisiona tehnika ušla u CG iskoristili su Vojsku koja je to unijela na svojim vozilima koja se na granici nijesu kontrolisala. A nakon što su to unijeli, repetitore su postavili na vojne objekte. Repetitor za južni dio CG (PG i dvije ravnice) postavljen je na objektu karaule "Danilo Jauković" na brdu Jagoda koje se nalazi u Malesiji na samoj granici sa Albanijom. Tu karaulu možete vidjeti iz Podgorice ako pogledate prema Prokletijama u posljepodnevnim satima. Iako izgleda kao tačkica na vrhu brda, njen (limeni) krov izrazito jako svjetluca na suncu. Sa Jagode (što je samo dio brda Maja e Zdans koje dijelimo s komšijama) se kao na dlanu vidi sve do Danilovgrada, tako da je i TV signal bio odličan.
    Kada je Milošević pao, pali su i njegovi propagandni trabanti. TV je prekinula sa radom, a više niko nije znao ni kome pripada ta skupocjena tehnika preostala iza nje. Beograd (u liku nove vlasti) nije želio nikakvu vezu s tim, a domaći podržavaoci Miloševića našli su se u rasulu. Sam SNP pred raskolom na Momira i Peđu.
    Epilog: 3. decembra (sjećam se kao da je bilo juče) 2003. u sklopu preuzimanja državne granice od Vojske, MUP je preuzeo i stubove i sobu sa skupocjenom opremom nekadašnje TV stanice "YU Info" koja je radila nepunih 2 mjeseca i koja od kraja 2000. - 2003. nije bila uključivana. Šta se desilo sa tom opremom, ne znam, ali sam bio prisutan kada su je naše ekipe skidale i odnosile.
    To uklanjanje opreme Miloševićeve hajdučke TV zamišljene da "prosvjećuje" Crnogorce, bio je simboličan kraj jednog vremena.
    Last edited by El Re; 25-04-14 at 01:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Ja već izvjesno vrijeme priželjkujem da El Re izda neku knjigu o svim tim dešavanjima 90-ih, jer itekako ima što reći i napisati.

Mogao bi i nekolike knjige, pa i ono u formi ''20 priča o...'', pa obradi određeni period. Za jednu bi dovoljno bilo samo da prikupi ovo sa CdM-a i malo eventualno dopuni.

Cijenim da bi bila jako čitljiva, a što je još bitnije, bila bi vrijedna zlata. Navijam za takvo nešto.
    Moj dragi i poštovani 11/11/11,
    nijesam siguran da je i ovo što sam napisao trebalo napisati...
    Očekivao sam zrelije ponašanje, ali sada ne znam što da mislim...Možda zaista javnost i ne treba da zna ni djelove, a kamoli sve detalje iz tog vremena...
    Otvoreno priznajem - zbunjen sam.
    Saopštio sam tek samo maleni djelić onog što znam, no i to je izazvalo nervozu kod nekih...Zašto je to tako (i to 15 godina nakon što je to vrijeme dio prošlosti) ne znam...
    Šta bi se desilo da vam zaista počnem priču (pa još, ne daj Bože sa akterima, mjestima, količinama...),..ovđe bi se ili držali za stolicu ili me spopali ko čopor manitih pasa...
    Za sve one goste koji imaju dva grama mozga, želim da vjerujem da imaju toliko svijesti da shvate da se mi (u MUP-u) nijesmo spremali za pošumljavanje crnogorskih goleti, već za odbranu crnogorske države, njenog stanovništva i njene imovine...
    Možda nekom smeta što su u tome učestvovali ljudi (od krvi i mesa) poput mene, a ne neki zamišljeni likovi iz njihove glave, ali ja im tu ne mogu ništa...
    Srećom, sukob se nije desio (i hvala Bogu na tome), no bili smo spremni da se branimo. I fizički i tehnički. Bolje nego što je vaš um u stanju da pojmi i zamisli...
    Oni kojima je Crna Gora bila na srcu tih noći mirno su spavali zahvaljući nama. To je jedina istina o tome. Sve drugo je laž i zabluda.
    Last edited by El Re; 25-04-14 at 01:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj dragi i poštovani 11/11/11,
    nijesam siguran da je i ovo što sam napisao trebalo napisati...
    Očekivao sam zrelije ponašanje, ali sada ne znam što da mislim...Možda zaista javnost i ne treba da zna ni djelove, a kamoli sve detalje iz tog vremena...
    Otvoreno priznajem - zbunjen sam.
    Saopštio sam tek samo maleni djelić onog što znam, no i to je izazvalo nervozu kod nekih...Zašto je to tako (i to 15 godina nakon što je to vrijeme dio prošlosti) ne znam...
    Šta bi se desilo da vam zaista počnem priču (pa još, ne daj Bože sa akterima, mjestima, količinama...),..ovđe bi se ili držali za stolicu ili me spopali ko čopor manitih pasa...
    Za sve one goste koji imaju dva grama mozga, želim da vjerujem da imaju toliko svijesti da shvate da se mi (u MUP-u) nijesmo spremali za pošumljavanje crnogorskih goleti, već za odbranu crbogorske države, njenog stanovništva i njene imovine...
    Možda nekom smeta što su u tome učestvovali ljudi (od krvi i mesa) poput mene, a ne neki zamišljeni likovi iz njihove glave, ali ja im tu ne mogu ništa...
    Srećom, sukob se nije desio (i hvala Bogu na tome), no bili smo spremni da se branimo. I fizički i tehnički. Bolje nego što je vaš um u stanju da pojmi i zamisli...
    Oni kojima je Crna Gora bila na srcu tih noći mirno su spavali zahvaljući nama. To je jedina istina o tome. Sve drugo je laž i zabluda.
    Zar ti kao pripadnik MUP-a nisi učestvovao u svemu tome. Mislim da se uozbiljimo, pa taj MUP je tih godina bio (sa svim mu bratskih bezbjednosnim službama) najveća zločinačka organizacija, ili barem jedna od najvećih. ***** ga, pa terete se i za ratne zločine, a samo milošću Italijana i gosn. Šelzija nije otkriveno i njegovo učešće u ubijanju carinika i ostalih poštenih građana koji su htjeli da spriječe krijumčarenje svega, i njegovo učešće (zajedno sa srodnim službama, opet) u likvidacijama svih nepodobnih svih boja i veličina, kako kriminalaca, tako i nedužnih građana.

Slušajući tebe, rekao bi čovjek da govoriš o crvenom krstu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zar ti kao pripadnik MUP-a nisi učestvovao u svemu tome. Mislim da se uozbiljimo, pa taj MUP je tih godina bio (sa svim mu bratskih bezbjednosnim službama) najveća zločinačka organizacija, ili barem jedna od najvećih. ***** ga, pa terete se i za ratne zločine, a samo milošću Italijana i gosn. Šelzija nije otkriveno i njegovo učešće u ubijanju carinika i ostalih poštenih građana koji su htjeli da spriječe krijumčarenje svega, i njegovo učešće (zajedno sa srodnim službama, opet) u likvidacijama svih nepodobnih svih boja i veličina, kako kriminalaca, tako i nedužnih građana.

Slušajući tebe, rekao bi čovjek da govoriš o crvenom krstu.
    Moraćeš da konkretizuješ na kakve zločine misliš...Predstave nemam o čemu pričaš, ali neće biti prvi put kad si ti u pitanju...Ne vjerujem ni da je drugima jasno..
    Dakle, navedi detaljno na kakve zločine misliš, pa da vidim da li da udostojim to odgovora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moraćeš da konkretizuješ na kakve zločine misliš...Predstave nemam o čemu pričaš, ali neće biti prvi put kad si ti u pitanju...
    Dakle, navedi na kakve zločine misliš, pa da vidim da li da udostojim to odgovora...
    deportacija muslimana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

deportacija muslimana
    Ja sam u MUP-u radio od kraja 1994 do 2004. Deportacija je bila znatno ranije...
    Sem toga kad sam počeo bio sam tek običan službenik s freško završenim studijama. Ozbiljnije poslove nijesam imao prilike da obavljam sve do 1998./1999.
    A o tom vremenu govorimo ovdje. I da prisjetim o tome pričamo u svijetlu intervencije NATO, njene opravdanosti, uloge CG u svemu tome i odnosa u samoj CG.
    Pa bi valjalo da se držimo toga...

Page 75 of 199 FirstFirst ... 256571727374757677787985125175 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)