ovo je nabudzena dvojka:tranquillity:
ovo je nabudzena dvojka:tranquillity:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/212893#
Mogu li ovako da se kozna sjedista izguzvaju sa nepunih 60k? Cak i suvozacevo?
P.S
#Fabia, kakav je 4.5l motor od Cayenne-a?
Last edited by BanneD_1; 18-04-14 at 17:22.
Golf 2. 1992. G. 2500 €.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/218789
Jeli ovo realno? Mislim - da li će neko stvarno dati 2 ipo soma za ovo?
......a moze i bez tockova 2100 € :O
Last edited by .:.; 24-04-14 at 17:22.
Mozda je dobar
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Mnogo dobar auto. U njega je ulozeno mnogo vise para nego sto se prodaje, a ja mogu garantovat da je svaki dio originalni stavljen i da vrijedi svaki cent.
Da li bi ti sada i odmah dao 2500 € za tu dvojku?
Dvojka je stv dbr uradjena. Imao sam prilike da je gledam jer je bila na konik jedno vrijeme. Ali kakva god da je i dalje je dvojka. Tako da, bar ja licno, nikad ne bi dao te pare za nju.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Jes, ja sam mislio sad u pezoa da ulozim tri hiljade pa da ga prodam dvije.
No mi majka ne da.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne vozi se dvojcina dok vlasnik moze. Nego do nekog omanjeg crash-a oa gazda ide na cepurke a duja na kitovanje i sve u krug
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Kupit mu golf 2 gti. Da mu ne moze bit penzija za gorivo, uz to tezak na volan za stariju osobu, taman da se zategne malo po stare dane. A i ako ne primecujes nizak je, vjerovatno spusten, taman da mu po ovih nasih puteva pomogne da izbaci kamen iz bubrega..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Je li dobar passatov (b5) motor 1997 god 1.8 20v 125hp?
Renault
Dosta mu je 250 Eura za ovu Dvojku i neka pjeva
ja volim viđet starije auto u fabričkom stanju, koje god da je...doduše ođe je malo rađeno mimo fabrike ali ne toiko bez ukusa kako zna poneko...cijena nije za komentar, nekom vrijedi nekom ne....
3 stvari ispod haube nisu original njegove sto nosi svaka 2ka par na slici sto sam uocio na prvi pogled .....
Zar nije prošlo vrijeme đilkoša iz elektrotehničke sa dvojkama getei, mislio sam da su prešli na trojke i četvorke, da se dvojke više ne voze.
BTW: ove slike koje su rađene profi aparatom, ne smatrajte relevantim. Isto kao slike riba rađene profi aparatom, kad ih vidiš uživo, nemaju lika.
Naravno da moze kad su ovoliko siroke gume. Ja kad predjem sa 15 na 17" itekako se oteza volan iako imam servo
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks