kako ide naplata napr. aktiviram paket crtaci 20.03 i ocu sad da ga izgasim...oni mi ga odma izgase a naplatice mi puni mjesec pretplatu?
Stvarno izbor kanala im je katastrofalan, poseno los potez sa pink paketom, ko normalan gleda pink???
Ali nije uzalud rečeno:"Dok je ovaca biće novaca."
kako ide naplata napr. aktiviram paket crtaci 20.03 i ocu sad da ga izgasim...oni mi ga odma izgase a naplatice mi puni mjesec pretplatu?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovi iz t-coma kao da su ljuti na nas, pa ne glaska se niko :P Eda li info. kakvih o novinama u ponudi kanala...ili ovim pinkovim sto se reklamiraju makar ?
Znam da je bilo sto puta ali ne mogu da nadjem..
Ako se sada dukati zamjene recimo za extra tv plus paket, da li ce paket biti odmah aktivan ili od 1. maja?
aktivacija je od 1 sledećeg mjeseca.
cujem ima napretka u pregovorim telekom-sbb, ocekujte neocekivano![]()
moguce da ce biti sk kanali. blizi su nego ikad izgleda.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
e to bi bilo vrh svega mi.. ova arena se prosula mnogo u zadnje vrijeme..
Ima li jos neko problem zadnjih dana u Nk, net se gubi 100 puta na dan, zamrzne slika na tv-u, totalna katastrofa!?
Tu es mon héro!
da nijesi u Integralovo?
Ne tebra, malo sam van grada
Tu es mon héro!
pitah jer sam čuo da su tamo krali telefonske kablove![]()
Ne znam, nijesam vala zahtjevan korisnik ali bas katastrofa zadnjih dana.
Tu es mon héro!
Htio sam da pitam ima li ko problema za Extra tv sa ovim novim ZTE ruterom? Posto ja minimun 1 put na dan moram resetovati aparat radi toga sto blokira slika?
ja imam problem sa ovim novim ruterom, koci extra tv, internet mi se gubi svakih 1h, moram svako malo da resetujem ruter
meni ZTE dosta puta šteka i prikazuje kao da je kablo isključeno i naravno nemam net-a (pc na koji je spojen) dok wi-fi radi normalno.. dosta puta ni restartovanje ne pomaže no se nekako samo od sebe sredi..
imam normalniji ruter al nema wi-fi u pm...
http://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx
Prijavi i bit ces kontaktiran.
Dzabe prijava i sve dosli su mi par puta kuci ovi sa tcom-a oni kazu da je sve u redu ali samo u redu nije, internet tu i tamo ne koci bas puna ali extra tv to me nenormalno nervira placam 45€ mjesecno sto je najgore
Zna li ko zasto nisu Arenu 5 ubacili u ponudu?
cabling
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks