Alosno je BOG formule i to je to, ali je u pogresnom timu zadnjih godina i ne moze napravit nista.
Dako ,,kolega,, sa foruma vise ukapira ovo o cemu pricamo vec 2 dana i prihvati da nije u pravu (bar za sad)
Sent from iPhone
Oduzeti su mu bodovi i diskvalifikovan je tako da se to jednako racuna
A ja kolko znam kad ne zavrsis trku,jednako je jesi li ti pogrijesio ili neko drugi
A i dosta sam gubio vrijeme s tobom,pojma nemas,i aj skupio si te postove i aj razguli
Kako vi znate sve, ovo nije realno.
Pojedini ovdje nisu blizu istine ni 1%.
TAKUMI
Ne razumijete se vi u F1. Samo mlatite praznu slamu i uz pomoc nekih rezultata dajete kljuc prici, npr kako je Vettel los vozac, losiji od Ricciarda. Pa jeste li vi normalni?
Tako je to izgledalo juce, ali zna li neko od vas, zasto? Kako je moguce da je taj isti vozac prosle godine obarao rekorde i postao mjerilo i sad je odmah postao truba?
Ko od vas je analizirao 2-3 trke, 2-3 vozaca i da vidi zasto je to tako?
Zasto npr Vettel, Raikkonen i Grosjean ove godine imaju poblema, a prosle godine su bili najjaci?
TAKUMI
Upravo to sto se odma okrece prica na vozaca, a da se ne razmisli o bolidu.
Vetel bi sad na trotinet trebao da osvaja titule ?
Sent from iPhone
Presmijesan si,postavio sam ti 2 pitanja prije 2-3 strane i nisi u stanju da odgovoris,odnosno jesi ali bi to bio odgovor koji ti ne odgovara
Na svako odgovoreno po 2-3 puta i sa moje strane i ostali su ti ,,nacrtali,, ali dzaba kad si ogranicen
Sent from iPhone
ako je odgovor ponavljanje da covjek ima 4 titule....onda je to odgovor nedje,al ne na pitanje koje ti je postavljeno
p.s. obrati paznju kako pricas
jednom sam napisao da ima 4 titule a poledaj ti sam jesam li ti napisao nemoj kao prosli put ,,nemam ja da gledam,, no pogledaj koliko puta si dobio odg na pitanje
crnjaku...
Sent from iPhone
Znaci da rezimiramo posto si dosadan,svako ko ne kaze da je Vettel najbolji vozac je,kako si ti rekao "ogranicen"
I proslih sezona se ovdje pisalo kakav je vozac Vettel,ova sezona je samo to dodatno potvrdila,i ne mogu o toj slini vise da pricam...
Čim je vidio postove ove dva dana, odmah je došao..
Pa ga sad pitajte..
Žan Tod u Crnoj Gori
Predsjednik Svjetske automobilske federacije FIA Žan Tod sletio je večeras oko 19.30 časova na podgorički aerodrom, saznaje CdM.
Žan Tod
Prema našim saznanjima Žan Tod boravi u Crnoj Gori na poziv Auto moto saveza Crne Gore, a u cilju promovisanja crnogorskog automobilizma.
Nakon što je večeras sletio u Crnu Goru Tod je podgorički aerodrom napustio u Porsche Cayeneu budvanskih tablica.
Inače, ovo nije prvi put da Žan Tod boravi u našoj zemlji. On je dolazio u Crnu Goru u novembru 2009. godine, takođe na poziv Auto moto saveza.
Tada je Tod upoznat sa saobraćajnim i turističkim potencijalima i uspješnim crnogorskim automobilistima na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Tod je poznat i kao tvorac velikih uspjeha Ferarija u eri Mihaela Šumahera.
Predsjednik Međunarodne automobilske federacije FIA Žan Tod ponovo je u decembru prošle godine izabran na tu funkciju. Toda je na Generalnoj skupštini FIA jednoglasno izabralo svih 250 delegata.
nema toga vozača iz trenutne postave koji bi juče završio na podijumu sa Ferarijem osim Alonsa, u ostalo ne ulazim
She is only here to annoy herself!
Last edited by kimi pg; 22-04-14 at 22:14.
nekima je uzasno tesko da priznaju ovo...
kad se pomene alonso odma se uhvate price: a to je drukara, nista covjek (pomislio bi covjek da ga u najmanju ruku licno poznaju) i bla bla bla...
niko da kaze da je trenutno najbolji vozac u gridu.
po mom skromnom misljenju trenutno u F1 stvari stoje ovako: alonso, prazno mjesto, hamilton , vetel i donekle raikonen...
sve ostalo je druga liga.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks