Mozes li ti mene odgovorit na pitanje?
bice onda da je Ricciardo dvije klase ispred Fetela ,ako se to tako gleda,a Fetel samo prosjecan vozac sa 4 titule iza sebe.
Mozes li ti mene odgovorit na pitanje?
Brate ako je los vozac, aj podji opeglaj 2-3 titule pa se vrati
Sent from iPhone
Kad je Fetel imao bolid kao sad Hamilton, a Hamilton i Alonso kao Fetel danas, Hamilton i Alonso su uspijevali da mu pariraju i da ga pobjedjuju, koliko toliko uspijevali. Danas kad Fetel ima bolid kao oni ranije, on ne moze da se vidi i Rikardo se sprda sa njim. Toliko o kvalitetu. Niko ne kaze da je on los vozac, svi u F1 su dobri vozaci, ali postoje one razlike koje odvajaju velike sampione od ostalih vozaca. Fetel nikad nece biti posmatran kao velikan iako ima 4 titule (moze jos 4 da ima, opet nece) jer on nije top klasa. Top klasa je bio njegov bolid i magicni Adrian Njui.
Cujes li glupe price....Kao prvo ne moze bit LOS vozac u formulu 1,da su losi ne bi bili tamo.
I ne mogu da se raspravljam sa narodom koji gleda vozace kroz titule,lako je osvajat titule kad ima najjaci bolid(kao Vettel,button,shumi)
Ako je Vettel toliko DOBAR i veliki SAMPION zasto ga u SVAKU trku pegla rikardo?
ricardo je zeljan dokazivanja,sigurno zeli da se dokaze i da ostane u RB ,a Fetel vozi isto kao sto messi igra fudbal u zadnje vrijeme. Nema on sto vise da se dokazuje i da se pravda. Mogao bi ladno da se povuce i da vozi nesto drugo kao npr.Loeb. Ali njega ceka Ferari da nastavi tamo dje je Shumi stao. To je moje neko vidjenje Junior Membera
Ako neko nije veliki šampion sa 4 osvojene titule, onda ne znam što da kažem. Samo da još neko kaže da je Šumaher solidan vozač koji je imao najbolji bolid, i da ugasimo ovu temu. Uvjek je tako bilo u F1 - kvalitetni timovi su uvjek tražili kvalitetne vozače. To što je Fetel završio u Red Bulu nije slučajno...
Inače ne volim ga uopšte, ali poštujem njegov uspjeh. To što je sad u problemu ne mora da znači da je Rikardo bolji vozač (iako ne isključujem tu mogućnost). Ali prosto neki ljudi su previše subjektivni tako da ne razmišljaju postoje li neki drugi razlozi za ovakav odnos snaga (problemi sa bolidom, problemi u timu?). Na kraju, prošle su četiri (4) trke, možda je u pitanju loša forma Fetela, slabija motivacija, nešto prolazno? I da, Rikarko vozi fantastično, kapa dolje...
Ali pojedini likovi ne ostavljaju ni trunku slobodnog prostora za neku drugu mogućnost, prosto postoji samo jedan odgovor - Rikardo je bolji vozač od četvorostrukog šampiona, i to je utvrđeno nakon pune 4 trke/mjesec dana sezone 2014.
Polakote malo ljudi, nije problem da svako ovdje izrazi svoje mišljenje ali se dajmo malo kontrolirati i ne biti tako isključivi.
Ok, lagano samo drugari i ako možemo da diskusiju držimo na nivou.
Naravno dok je imao najjaci bolid,sta mu se desilo kad je kimi poceo u McLaren i alonso u reno?cim je vidio da ima konkurenciju cao
Kad je tako "velik" vozac zasto nije bio bolji od rozberga?to mu valjda ne bi bio problem?Isti on je izjavio prije prve trke da je u top formi pa na kraj posramljen napusti f1
Nemas pojma,razguli
Ma vetel je truba (u odnosu na vozace kao sto su recimo alonso i sumaher) nadam se da se oko toga slazemo makar.
To sto ima 4 titule moze da zahvali prevashodno genijalnoscu ljudi koji su mu sklapali bolid a onda tome sto je on samo dobar vozac, vrhunski nikako.
Vrhunskog vozaca (na njihovu srecu) u timu ima ferari i on ih samo svojim umijecem drzi godinama u vrhu. Da je bilo ko idrugi tu, uspjeh bi im bio ako bi tih nekoliko puta spletom okolnosti bili na podijumu...o borbama za sampionsku titulu bi mogli da sanjaju samo.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Konstantno izbjegavat odgovor na moje pitanje,al ne krivim vas jer znamo odgovor
Niko ne kaze da je sumaher los vozac,al je daleko od najboljeg,svi znamo kako je prljavo vozio i prolazio bez kazni za iste sto se nije moglo rec za konkurenciju
Da su mu smetale godine on se ne bi ni vracao u F1 da se bruka zar ne?Niko ga nije cerao da se vrne,sam je to trazio(bolje da nije dolazio nazad,onako bi se oprostio kao sampion,a ne ovako kako papak)
shumi je bio tu da pomogne mercedesu u razvoju bolida ,a ne da se dokazuje
Eto tako obrisasmo guzicu sa 11 titula formule 1![]()
Cim mu je dosla konkurencija vidio je da nema sto tu da trazi vise jer vise ferrari nije bio sto i nekad
A za povratak,prvo sto je katastrofa vozio,pobjedjivao ga rosberg skoro uvijek,a i sve da je asistirao u pravljenju toga bolida,pa sta da kazem fino su ga napravili hehe![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks