optika kod t-coma je odlicna ali je zato extra tv njesra.
m kabl odlican izbor kanala i kvalitetan signal a za net isto kazu da je dobar. mozda je ovaj kombo 3 najbolja varijanta.
Pitanje :
Bih da pređem na mkabl kombo paket 2, trenutno koristim lopovski flat3 extra trio...
Što mi je bolje?
Ovaj paket mkabla je 25e, a ovima plaćam 40e.
U stan đe prelazim imam optiku.
Savjeti neki...
optika kod t-coma je odlicna ali je zato extra tv njesra.
m kabl odlican izbor kanala i kvalitetan signal a za net isto kazu da je dobar. mozda je ovaj kombo 3 najbolja varijanta.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bio sam do njihove poslovnice da vidim kakav je kvalitet slike. Bolja je od BBM-a ali losija od Extratv-a. Ocekivao sam bolji kvalitet slike, a ne pada mi na pamet da potpisujem ugovor na 2 godine, jer mogu lako da izgube SK ili Arene pa da poslije uzimam jos jednu kablovsku ili da se cimam sa strimovima. Nije mi jasno niti je cura u poslovnici znala da mi kaze, da li mogu da raskinem ugovor ako izgube neki kanal koji su u momentu potpisivanja ugovora imali u ponudi (kao sto moze kod Cablinga).
Ja sam ih pitao isto i tekli su mi da moze da se ugovor modifikuje tako da ako ode od neki od paketa programa da se raskine ugovor. E sad lik koji mi je rekao to nije izgledao previse uvjerljivo. U svakom slucaju bez tog uslova ne potpisujem nikakve ugovore vise ni sa jednom kablovskom.
γνῶθι σαὐτόν
I mene interesuje jel' pametno da raskinem ugovor sa telekomom optika 20 i uzmem m@kabl net16 pretpostavljam da ta 4mpbs necu osjetit da nedostaju a usput cu dobit i tv?-.-
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Pa sam izracunaj, na jednu stranu stavi koliko trenutno placas internet i kablovsku a na drugu koliko bi placao ako uzmes mkabl net i tv.
A ta 4 mb neces osjetit sigurno, mozda ce ti mkabl ici brze, tu je na forumu neko uporedjivao da je sporija njegova optika od mkabl neta koji mu ima drug.
Može li da se snima na risiver od m-kabl - a?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ne moze, samo na fleskicu
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
evo ja koristim sad nesretni extra trio i 4 godine plaćam 40eura mjesecno.
svaki treci dan zovem da mi pokrenu sliku i net.
isvjestih više.
2000e dadoh za 4 godine, a ne dadose mi nikakvih povoljnosti...
ako znam sto mi je cinjet...
gledam da uzmem jeftiniji paket imaju nesretni mini paket 20e a net im je 1mbps, dok kod ovih u mkabl za te pare imam 80kanala i 8mbps..
Oce li se ovaj M:kabal primicat Prijestonici zna li ko?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ima li m-kabl u Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 30, u zgradi? Mislim da nema, ali da provjerim.
Neki hd resiver, bolje ti je njega uzeti nego karticu. Ljepsa je programska sema, brze prebacivanje, snimanje.
Ne placas ni jedno ni drugo
Bolje je uzeti risiver..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks